Gátizomtorna

Gátzomtorna szolgáltatási között már elérhető az gátizomtorna is, más néven PFM tréning, mely a gátizmok és a medencealapi izmok speciális gyógytornáját jelenti. Ez a torna többek között egyesíti a jóga és a gimnasztika bizonyos elemeit is. Trénerünk, Jovanovics Ágota, több éves gyakorlattal a háta mögött, személyre szabott programokkal segíti, a különböző gátizom és medencealapi izom problémával érkező pácienseinket.
Gátizomtorna hölgyeknek
Gátizomornával megerősíthetőek a gátizmok és a medencealapi izmok, mely számos tünet (inkontinencia, hüvelygyengeség stb.) esetén megoldást jelenthet. Ezen felül az egészséges emberekre is pozitív hatást gyakorol, segít a szülésre való felkészülésben, vagy akár a szexuális élet javításában.
PFM tréning
PFM tréninggel erősíthetőek a gátizmok, mely több urológia betegség kezelésben jótékony hatással bír. Nem csupán a tünetek jelentkezése esetén ajánlott a gátizomtorna, hanem egészséges férfiaknak egyaránt, mivel kiválóan edzi az öv alatti izmokat.
Medencealapi izmok tornája gyerekeknek
Megdöbbentő, de Magyarországon több mint 10 000 gyermek szenved ágybavizeléstől, illetve az óvodás korú gyermekek 50%-ának székrekedése van. Ezeket a problémákat speciális gátizomtornával lehet javítani és sok esetben a tüneteket meg is lehet szüntetni, ugyanis a medence alapi izmok segítségével tudjuk szabályozni a vizelet-, székletürítést, és tartást.