Pszichiátria

A pszichiátria az orvostudomány lelki betegségekkel foglalkozó ága. A pszichiáter szakorvos az ember szervi és lelki működését összefüggésében vizsgálja, szükség esetén gyógyszeres kezelést is javasol. Szakrendelésünkön a pszichiátria közel teljes spektrumát lefedően jelentkezhet be bármely panasz, tünet gyanúja esetén.
Pszichiátriai általános tünetek

Sokan szenvednek olyan általános tünetektől, melyek nehezen megfoghatóak. Ezek hátterében számos betegség is megbújhat, de az okok között gyakran pszichés problémák is fennállnak.

Szorongásos kórképek

A szorongásos kórképek közös jellemzője az indokolatlan, eltúlzott mértékű szorongás, mely korlátozza a szabad cselekvést, ezáltal az élettér beszűküléséhez vezet.

Depresszió kezelése

Sokkal több embert érint ez az állapot, mint elsőre gondolnánk. Egyes felmérések szerint minden 5. ember legalább egyszer az életében átél depressziós epizódot.

Pszichés tünetek kezelése

A krónikus betegségek gyakori velejárói a pszichés problémák, melyek tovább súlyosbítják a testi tüneteket.

Skizofrénia kezelése
A skizofrénia egy nagy kihívást jelentő betegség, ami sokszor megnehezíti a különbségtételt valóság és kitaláció között, a tisztán gondolkodást, az érzelmek kezelését, a társas kapcsolatokat, és a normális működést a mindennapokban.