Ét-trendi és életmód tanácsadás

A megfelelő életmóddal betegségek előzhetők meg vagy kezelhetők. Az egészséges felé tett első lépés a gondosan megválogatott ételek fogyasztása. Forduljon hozzánk tanácsokért, segítünk az életmódváltásban.
Túlsúly

Az elhízás az egyik leggyakoribb probléma minden korosztályban, szinte népbetegséggé nőtte ki magát. Köztudottan nem csupán esztétikai problémát okoz, de előszobája számos megbetegedésnek: cukorbetegség, magas vérnyomás, érelmeszesedés - csak hogy a legismertebbeket említsük.

Táplálékallergiák

A dietetika legfontosabb szakterülete, hiszen a betegségek kialakulásának oka a táplálkozásban rejlik.Pontos diagnosztizálást követően kidogozzuk a tökéletes diétás tervet.

Táplálékintoleranciák

A dietetika kiemelten fontos szakterülete, hiszen a táplálékintolerancia tünetetenek megszüntetése a megfelelő táplálkozással érhető el. Leggyakrabban laktózintolerancia és lisztérzékenység formájában jelentkezik.

Csontritkulás

A hosszú ideig tünetmentes, gyakran néma járványként is emlegetett betegség, a csontritkulás hátterében sok esetben a nem megfelelő táplálkozás áll. A Belvárosi Orvosi Centrumban a megelőzésre és a kezelésre is megoldást kínálunk.

Várandós anya étrendje

Az egészséges táplálkozást legalább a baba tervezését több hónappal megelőzően el kell kezdeni. Ezzel ugyanis születési rendellenességeket előzhetünk meg.

Fogantatást segítő étrend

Gyermekáldás: párosan szép az étrend!