Terhesgondozás

A terhesség, ill. várandósság kilenc hónapja alatt rengeteg új élmény éri a kismamát. Ezek között sok örömteli pillanat is van, de bármilyen felkészült is legyen egy kismama, mindenkiben megvan az alapvető félelem az ismeretlennel szemben, ezért szükség van terhesgondozásra.

Ahhoz, hogy egy kismama teljes biztonságban érezze magát, nem elég csak a megfelelő szakmai hátteret, a kiváló felszereltséget és a laboratóriumi hátteret biztosítani, ennél sokkal többre van szüksége: személyre szabott tanácsadásra és ellátásra van igénye. Fontos, hogy a vizsgálatok során bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhasson az orvosához, valamint arra, hogy az orvos partner legyen a szülés megtervezésében is. A terhesgondozás során mindez lehetővél válik.

A kismama kényelméhez hozzátartozik az is, hogy egyéb komplikációk esetén (pl. a terhesség alatti bőrbetegségek) ugyanúgy helyben kaphasson ellátást, és ne okozzon gondot a más rendelőkkel való kapcsolatfelvétel.

Ezt a biztonságot és kényelmet a legkiválóbb minőségben képviseli a Belvárosi Orvosi Centrum képzett, tapasztalt orvosaival és személyzetével, valamint kiváló technikai hátterével. Jöjjön el  hozzánk terhesgondozásra!


A szülés megtervezése is a terhesgondozás része!

A várandósság ideje alatt elvégzett szakszerű vizsgálatok nem merítik ki teljes mértékben a terhesgondozás fogalmát. Feltétlenül szükséges, hogy az orvos és a kismama együtt tudják megtervezni a szülést - különösen az első terhesség esetén. A kismama és az újszülött is akkor van a legnagyobb biztonságban, ha minden eshetőségre fel vannak készülve, és ezt szakmailag és emberileg is teljes mértékben támogatja a választott orvos és a mögötte álló kiváló személyzet.


A biztonságos szülés

A Belvárosi Orvosi Centrum „kismamái" a lehető legjobb és legbiztonságosabb körülmények között szülhetnek az egyetem klinikáján, amely a legmagasabb szakmai színvonalat képviseli.

Ugyanilyen kimagasló minőségű a szülés utáni ápolás is az osztályon. Azoknak a kismamáknak, akiknek nem zajlik teljesen problémamentesen a várandósságuk, illetve számítani lehet a szülés alatti vagy utáni komplikációkra, kifejezetten biztonságot jelent az egyetemi klinikai háttér. Szükség esetén a babát Neonatális Intenzív Centrum várja, amely speciálisan koraszülött, illetve beteg újszülöttek kivizsgálására és ellátására szakosodott. Itt a legmegbízhatóbb szakmai háttérrel rendelkező újszülöttgyógyász orvos biztosítja a baba biztonságát.

Ha szeretné, hogy a várandóssága alatt személyre szabott odafigyelést, irányítást kapjon, és a szülése is biztonságosan menjen végbe, keressen meg minket, és jelentkezzen be tapasztalt szülész-nőgyógyászaink egyikéhez terhesgondozásra!

 

Várja önt:
Dr. Veresh Zoltán
Dr. Veresh Zoltán
Dr. Máté Szabolcs
Dr. Máté Szabolcs
Dr. Pácsa Szilvia
Dr. Pácsa Szilvia
Dr. Brubel Réka
Dr. Brubel Réka
Dr. Tóth Alexandra
Dr. Tóth Alexandra