Terhesgondozás

A terhesgondozás fontos eleme a gyermekvállalási folyamatnak! A terhesség, ill. várandósság kilenc hónapja alatt rengeteg új élmény éri a kismamát. Ezek között sok örömteli pillanat is van, de bármilyen felkészült is legyen egy kismama, mindenkiben megvan az alapvető félelem az ismeretlennel szemben, ezért szükség van vizsgálatokra.

Terhesgondozás a biztonságért

Ahhoz, hogy egy kismama teljes biztonságban érezze magát, nem elég csak a megfelelő szakmai hátteret, a kiváló felszereltséget és a laboratóriumi hátteret biztosítani, ennél sokkal többre van szüksége: személyre szabott tanácsadásra és ellátásra van igénye. Fontos, hogy a vizsgálatok során bármilyen kérdéssel nyugodtan fordulhasson az orvosához, valamint arra, hogy az orvos partner legyen a szülés megtervezésében is. A terhesgondozás során mindez lehetővél válik.

A kismama kényelméhez hozzátartozik az is, hogy egyéb komplikációk esetén (pl. a terhesség alatti bőrbetegségek) ugyanúgy helyben kaphasson ellátást, és ne okozzon gondot a más rendelőkkel való kapcsolatfelvétel.

Ezt a biztonságot és kényelmet a legkiválóbb minőségben képviseli a Belvárosi Orvosi Centrum képzett, tapasztalt orvosaival és személyzetével, valamint kiváló technikai hátterével. Jöjjön el  hozzánk!


A szülés megtervezése!

A várandósság ideje alatt elvégzett szakszerű vizsgálatok nem merítik ki teljes mértékben a terhesgondozás fogalmát. Feltétlenül szükséges, hogy az orvos és a kismama együtt tudják megtervezni a szülést - különösen az első terhesség esetén. A kismama és az újszülött is akkor van a legnagyobb biztonságban, ha minden eshetőségre fel vannak készülve, és ezt szakmailag és emberileg is teljes mértékben támogatja a választott orvos és a mögötte álló kiváló személyzet.


A biztonságos szülés

A Belvárosi Orvosi Centrum „kismamái" a lehető legjobb és legbiztonságosabb körülmények között szülhetnek az egyetem klinikáján, amely a legmagasabb szakmai színvonalat képviseli.

Ugyanilyen kimagasló minőségű a szülés utáni ápolás is az osztályon. Azoknak a kismamáknak, akiknek nem zajlik teljesen problémamentesen a várandósságuk, illetve számítani lehet a szülés alatti vagy utáni komplikációkra, kifejezetten biztonságot jelent az egyetemi klinikai háttér. Szükség esetén a babát Neonatális Intenzív Centrum várja, amely speciálisan koraszülött, illetve beteg újszülöttek kivizsgálására és ellátására szakosodott. Itt a legmegbízhatóbb szakmai háttérrel rendelkező újszülöttgyógyász orvos biztosítja a baba biztonságát.

Ha szeretné, hogy a várandóssága alatt személyre szabott odafigyelést, irányítást kapjon, és a szülése is biztonságosan menjen végbe, keressen meg minket, és jelentkezzen be tapasztalt szülész-nőgyógyászaink egyikéhez terhesgondozásra!

 


A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2016. 09. 05. 14:33 (Utolsó frissítés: 2020. 02. 28. 12:39)

Várja önt:
Dr. Máté Szabolcs
Dr. Máté Szabolcs
Dr. Nyíri Sándor
Dr. Nyíri Sándor
Dr. Fekécs Györgyi
Dr. Fekécs Györgyi