SEFFIGYN regeneráló őssejtterápia a női intim terület megfiatalítására, a menopauza okozta panaszok és a lichen sclerosus kezelésére

SEFFIGYN regeneráló őssejt terápia a női intim terület megfiatalításáraMi a SEFFIGYN őssejtterápia?

A SEFFIGYN technika neve a SEFFI technikából (Superficial Enhanced Fluid Fat Injection - Felszínesen Végzett Folyékony Zsírinjekció) származik.

Ennek a forradalmian új őssejtterápiás kezelésnek a  célja a bőr, a nyálkahártya és a bőr alatti szövetek regenerálása a létező legtermészetesebb és legbiztonságosabb anyagok felhasználásával: testünk sejtjeivel, melyek természetes  módon jelen vannak az emberi zsírszövetben!

A SEFFIGYN technikát különösen a női nemi szervek területén alkalmazzák a mikrokeringés javítására, a kollagén és elasztikus rostok mennyiségének növelésére, a szövetek tonizálására és a térfogat helyreállítására, de a technika ugyanazzal a céllal a test más részein (arc, nyak, dekoltázs, kézhát) is alkalmazható.


Intimplasztika Dr. Képíró László

Hogyan hat a SEFFIGYN őssejtterápia?

A SEFFIGYN őssejtterápia az átültetett sejtek (a stroma vascularis frakció - SVF - stromal vascular fraction) és a mezenchimális őssejtek (ADSC – adipose tissue derived stem cell), regeneráló hatásának köszönhetően javítja a szövetek anyagcseréjét, erősíti működését, megújítja és megfiatalítja a kezelt területet.
A készítmény serkenti a szövetek regenerálódását, ezáltal megnövelve a bőr és a nyálkahártya vastagságát, fokozza annak rugalmasságát, visszaállítja normális működését.
Seffigyn őssejtterápia, intim fiatalító kezelés Seffigyn intim őssejtterápia

Milyen problémák megoldására alkalmas a SEFFIGYN őssejtterápia kezelés?

A SEFFIGYN őssejtes kezelés hatására a szövetek megújulnak, a nemiszervek tónusa, feszessége megnövekszik, visszanyerve azok fiatalos, üde karakterét.
Ezen túlmenően, az őssejtterápia hatására revitalizált szövetek működése is számottevően megjavul. Ezáltal jelentős javulás tapasztalható olyan kellemetlen panaszok esetében is, amilyen pl. a menopauzában kialakuló visszatérő hólyaghurut, valamint a stressz inkontinencia.
A SEFFIGYN őssejtes kezeléssel olyan kóros állapotokban is jelentős javulás érhető el, mint a  szokványos kezelésekre nem reagáló női nemi szervi lichen sclerosus et atroficus (LSA) , vagy a nemiszervek-gáttájék bőrének sugárkezelés okozta elvékonyodása, illetve alkalmas pl. gátmetszés atrófiás  hegeinek kezelésére is.
A módszer kombinálható más nőgyógyászati kezelésekkel, mint például lézerterápiával, hialuronsavas infiltrációval, illetve menopauza kezelésére szolgáló más kezelésekkel, mint például helyileg vagy szájon át adott hormonpótló terápiával.

Seffigyn őssejtterápiaHogyan történik a Seffigyn őssejtterápia?

A kezelés kombinált technikával végzett helyi érzéstelenítésben történik, így csupán minimális kellemetlenséggel jár.
Az eljárás első lépése a zsírszövet kíméletes kinyerése. A szövetet a test bizonyos területéről (leggyakrabban a tompor tájékáról, de előfordulhat, hogy a has vagy a felkar területéről) egy fém kanülön keresztül a hozzá csatlakoztatott fecskendőbe juttatjuk.
A kinyert szövetet, mely élő sejteket, növekedési faktorokat és más, regeneratív hatású természetes bioaktív anyagokat tartalmaz, speciális fecskendőkben ülepítjük, feldolgozzuk, majd vékony kanülös technikával a nemiszervek területére juttatjuk be.

Milyen gyakran ismételhető a SEFFIGYN őssejtterápia?

A kezelés a saját életciklusukat követő saját (autológ) sejtek és biológiai komponensek beültetéséből áll, ezért a regeneráló hatás fenntartása, meghosszabbítása és erősítése érdekében általános állapotától függően 12 hónap elteltével a kezelés megismétlése javasolt.

Kérjen időpontot koznultációra Dr. Tisza Tímea igazgató főorvoshoz, bőr-és nemigyógyász szakorvoshoz. 

A konzultációt követően a beavatkozást Dr. Képíró László bőrgyógyász, kozmetológus, bőrsebész, plasztikai sebész végzi.

Jelentkezzen be most SEFFIGYN őssejtterápia konzultációra online vagy telefonon!

Időpontfoglalás:
email: info@boc.hu
telefon: 06 30 870 7427, 06 30 372 6832
A SEFFIGYN őssejtterápia árai itt érhetőek el.


A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2024. 02. 08. 13:20 (Utolsó frissítés: 2024. 02. 09. 13:52)

Kapcsolódó tartalmak
Hüvelyszárazság kezelése - Fotona RenovaLase®
Hüvelyszárazság kezelése - Fotona RenovaLase®
Hátsó hüvelyfali plasztika gátplasztikával
Hátsó hüvelyfali plasztika gátplasztikával
Inkontinencia lézeres kezelése - Fotona IncontiLase®
Inkontinencia lézeres kezelése - Fotona IncontiLase®
Lézeres kisajak plasztika - intim plasztika
Lézeres kisajak plasztika - intim plasztika
Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László