Intimlézer kezelések

Intimlézeres kezeléseink megoldást jelenthetnek több nőgyógyászati problémára is. Megszüntethetőek a hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és visszatérő fertőzések, kezelhető az inkontinencia, de a szülést követő hüvelytágasság kezelésében is alkalmazható. Gyors, biztonságos, fájdalommentes eljárás, vágások és altatás nélkül.
Jelentkezzen be intimlézer kezelésre május 31-ig, és mi 20% kedvezményt biztosítunk bármely kezeléssorozat árából!  
Bővebb információért és időpont egyeztetése céljából hívja intimlézer páciens koordinátorunkat a +36 30 223 3633-as számon! Ingyenes konzultációval várjuk!

 
Tájékoztató az intimlézer kezelésekről
Tudjon meg többet Ön is az intimlézeres kezelésekről, mellyel kezelhető a hüvelyszárazság, a hüvelytágasság és az inkontinencia is hatékonyan, fájdalommentesen! Az intimlézer kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, fájdalomra nem kell számítani. A kezelés kb. 25 percet vesz igénybe. A beavatkozást követően nem valószínű sem vérzés, sem fájdalom, így lábadozási idővel sem kell számolni, azonnal visszatérhet napi tevékenységei folytatásához. Egy hét elteltével a páciens akár már nemi életet is újra élhet.
Pácienseink véleménye a kezelésekről
Számunkra nagyon fontos Pácienseink visszajelzése, hogy tökéletesíteni tudjuk szolgáltatásainkat, de tudjuk, hogy sokan Önök közül is vágynak a megerősítésre, hogy érdemes belevágni a kezelésbe. Önöknek hoztuk létre ezt a menüpontot, hogy minden kétséget kizárva tudjanak kezeléseink mellett dönteni. 
Hüvelyszárazság kezelése
Hüvelyszárazság 3 alkalmas kezelése most 490 000 Ft helyett 392 000 Ft!
A hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és a visszatérő fertőzések számos nő életét keserítik meg. A nem megfelelő nedvesedés okán csökken a hüvely síkossága, így a szexuális együttlétek fájdalmassá válhatnak, melyet egy idő után viszkető, égő érzés kísérhet.
A RenovaLase egy olyan egyedi, nem-sebészeti és minimálisan invazív fototermikus Er:Yag lézerterápia, mely hatékony segítséget nyújt a hüvelyszárazság kezelésében.
 
Hüvelyszűkítő kezelés
Hüvelyszűkítő - 2 alkalmas - kezelés most 450 000 Ft helyett 360 000 Ft!
Szülés következtében, vagy a kor előrehaladtával és a hormonváltozások nyomán a hüvely megereszkedhet, méhsüllyedés és tág hüvely szindróma alakulhat ki. Intimlézer kezeléssel ezek a tünetek sebészeti beavatkozás és szike nélkül kezelhetőek.
Inkontinencia lézeres kezelése
Inkontinencia 2 alkalmas kezelése 450 000 Ft helyett most 360 000 Ft! 
Az inkontinencia, vagy vizelettartási probléma számos nőt érint. Hiába a vizeletcsepegés okozta kellemetlenségek, sokan nem fordulnak időben orvoshoz, és évekig szenvednek, pedig a helyzet napról napra csak romlik.
Az IncontiLase segítségével azonban kezelhető az enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia egyaránt.
 
Kisajak fiatalítás lézeres kezeléssel
A kor előrehaladtával és a szülést követően a nők hormonszintje változik, melynek következtében a hüvelybemenet és a kisajkak hámja petyhüdtté válhat, veszít rugalmasságából, vagy akár elszíneződések is megjelenhetnek rajta.
Lézeres kezeléssel a szövetek rugalmassága és feszessége, az elszíneződött felszín rózsaszínes árnyalata visszanyerhető.