Intimlézer kezelések

Intimlézeres kezeléseink megoldást jelenthetnek több nőgyógyászati problémára is. Megszüntethetőek a hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és visszatérő fertőzések, kezelhető az inkontinencia, de a szülést követő hüvelytágasság kezelésében is alkalmazható. Gyors, biztonságos, fájdalommentes eljárás, vágások és altatás nélkül.
Jelentkezzen be intimlézer kezelésre október 19-ig, és mi 33% kedvezményt biztosítunk bármely kezeléssorozat árából!  
Bővebb információért és időpont egyeztetése céljából hívja intimlézer páciens koordinátorunkat a +36 30 223 3633-as számon! Ingyenes konzultációval várjuk!

 
Tájékoztató az intimlézer kezelésekről
Tudjon meg többet Ön is az intimlézeres kezelésekről! 
Hüvelyszárazság lézeres kezelése
A hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és a visszatérő fertőzések számos nő életét keserítik meg. A nem megfelelő nedvesedés okán csökken a hüvely síkossága, így a szexuális együttlétek fájdalmassá vállhatnak, melyet egy idő után viszkető, égő érzés kísérhet.
A RenovaLase egy olyan egyedi, nem-sebészeti és minimálisan invazív fototermikus Er:Yag lézerterápia, mely hatékony segítséget nyújt a hüvelyszárazság kezelésében.
 
Hüvelyszűkítés IntimaLase kezeléssel
Hüvelyszűkítő lézerkezeléssel sebészeti beavatkozás és szike nélkül kezelhető a hüvelytágasság és méhsüllyedés.
Inkontinencia lézeres kezelése
Az inkontinencia, vagy vizelettartási probléma számos nőt érint. Hiába a vizeletcsepegés okozta kellemetlenségek, sokan nem fordulnak időben orvoshoz, és évekig szenvednek, pedig a helyzet napról napra csak romlik.
Az IncontiLase segítségével azonban kezelhető az enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia egyaránt.
 
Kisajak fiatalítás lézeres kezeléssel
A kor előrehaladtával és a szülést követően a nők hormonszintje változik, melynek következtében a hüvelybemenet és a kisajkak hámja petyhüdtté válhat, veszít rugalmasságából, vagy akár elszíneződések is megjelenhetnek rajta.
Lézeres kezeléssel a szövetek rugalmassága és feszessége, az elszíneződött felszín rózsaszínes árnyalata visszanyerhető.