Intimlézer kezelések

A 3 alkalmas Intimlézeres kezeléseink megoldást jelenthetnek több nőgyógyászati problémára is. Megszüntethetőek a hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és visszatérő fertőzések, kezelhető az inkontinencia, de a szülést követő hüvelytágasság kezelésében is alkalmazható. Gyors, biztonságos, fájdalommentes eljárás, vágások és altatás nélkül.

Jelentkezzen be intimlézer kezelésre 2024. április 30-ig a hihetetlen kedvezményes árért! 
Csúcstechnológiás FOTONA intimlézer kezelések most csak 120.000 forintért/alkalom!

Bővebb információért és időpont egyeztetése céljából hívja intimlézer páciens koordinátorunkat a +36 30 223 36 33-as telefonszámon,
vagy írjon e-mailt az intimlezer.boc@gmail.com e-mail címre! Ingyenes konzultációval várjuk!

Az intimlézer kezelések olyan nőgyógyászati eljárások, amelyek lézerfény segítségével fiatalítják és regenerálják a hüvely és a kisajkak szöveteit.

Az intimlézer kezelések előnyei többek között a következők:

- Fájdalommentesek és biztonságosak, nem járnak vágással vagy altatással.

- Ambulánsan elvégezhetők, nem igényelnek kórházi felvételt vagy hosszú lábadozást.

- Hatékonyan kezelik a hüvelyszárazságot, a hüvelyi tágasságot és a stressz inkontinenciát.

- Javítják az intim terület vérkeringését, nedvességtartalmát és rugalmasságát.

- Növelik az önbizalmat, az önbecsülést és a szexuális élvezetet.

Az intimlézer kezelések típusai:

Az intimlézer kezelések különböző típusai különböző problémákra nyújtanak megoldást. Az IncontiLase kezelés a húgyhólyag alátámasztását erősíti meg, így megszünteti az akaratlan vizeletvesztést. Az IntimaLase kezelés a hüvelycsatorna gyűrűs megerősítését végzi el, így szűkebbé és feszesebbé teszi a hüvelyt. A RenovaLase kezelés a hüvelynyálkahártya nedvességtartalmát növeli, így megszünteti a hüvelyszárazságot és a vele járó kellemetlenségeket. A kisajak-fiatalítás lézerkezelés pedig a kisajkak színét és formáját javítja, így esztétikusabbá teszi az intim területet.

 

Az intimlézer kezelések általában 2-3 alkalomból állnak, amelyek között 4-6 hetes szünetet kell tartani. A kezelések időtartama 15-25 perc, és nem igényelnek semmilyen előkészületet vagy utókezelést. A kezelések után azonnal visszatérhetünk a mindennapi tevékenységeinkhez, de kerülnünk kell a meleg fürdőt, a szaunát, a napozást és a szexuális érintkezést 3-5 napig.

 

Az intimlézer kezelések hatása általában 6-12 hónapig tart, de ez egyénenként változhat. A hatás fenntartása érdekében érdemes évente egy karbantartó kezelést végeztetni. Az intimlézer kezelések nem befolyásolják a termékenységet vagy a fogamzásgátlást, de nem ajánlottak terhesség alatt vagy közvetlenül szülés után.

 

Ha szeretnénk javítani az intim területünk egészségén és esztétikáján, akkor az intimlézer kezelések ideális választásnak bizonyulhatnak. A kezeléseket csak szakképzett nőgyógyász végezheti el, ezért fontos, hogy alaposan tájékozódjunk az elérhető lehetőségekről és válasszunk megbízható klinikát. Az intimlézer kezelésekkel nemcsak testünket, hanem lelkünket is megfiatalíthatjuk.

KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓ!

Kedves Érdeklődő!
Amennyiben elhatározta magát a kezelés mellett, kérjük, hogy az árak összehasonlítása mellett szánjon időt a technológiák összehasonlítására is. Az országban többféle lézergéppel végeznek intimlézeres kezeléseket, azonban ezek a berendezések más-más technológiákkal működnek, így a kezelések eredményei és hatékonyságai is eltérőek. 
Mi, a Belvárosi Orvosi Centrumban a legkorszerűbb, csúcstechnológiás gépet, az Er:YAG lézeres technológiával működő Fotona lézert használjuk Pácienseink legnagyobb megelégedésére. Az áraink ennek megfelelően lettek kialakítva, nem összehasonlítandó az egyéb lézergépekkel végzett kezelések áraival. 

 
Tájékoztató az intimlézer kezelésekről
2017. 11. 06. 15:59 (Utolsó frissítés: 2023. 07. 14. 10:27)
Tudjon meg többet Ön is az intimlézeres kezelésekről, mellyel kezelhető a hüvelyszárazság, a hüvelytágasság és az inkontinencia is hatékonyan, fájdalommentesen! Az intimlézer kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, fájdalomra nem kell számítani. A kezelés kb. 25 percet vesz igénybe. A beavatkozást követően nem valószínű sem vérzés, sem fájdalom, így lábadozási idővel sem kell számolni, azonnal visszatérhet napi tevékenységei folytatásához. Egy hét elteltével a páciens akár már nemi életet is újra élhet.
Hüvelyszárazság kezelése - Fotona RenovaLase®
2017. 10. 04. 17:42 (Utolsó frissítés: 2024. 02. 28. 10:37)

Csúcstechnológiás FOTONA intimlézer kezelések most csak 120.000 forintért/alkalom!

A hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és a visszatérő fertőzések számos nő életét keserítik meg. A nem megfelelő nedvesedés okán csökken a hüvely síkossága, így a szexuális együttlétek fájdalmassá válhatnak, melyet egy idő után viszkető, égő érzés kísérhet. A RenovaLase egy olyan egyedi, nem-sebészeti és minimálisan invazív fototermikus Er:Yag lézerterápia, mely hatékony segítséget nyújt a hüvelyszárazság kezelésében.
 
Hüvelyszűkítő intimlézer kezelés - Fotona IntimaLase®
2017. 10. 04. 17:48 (Utolsó frissítés: 2023. 01. 05. 16:55)

Csúcstechnológiás FOTONA intimlézer kezelések most csak 120.000 forintért/alkalom!

Szülés következtében, vagy a kor előrehaladtával és a hormonváltozások nyomán a hüvely megereszkedhet, méhsüllyedés és tág hüvely szindróma alakulhat ki. Intimlézer kezeléssel ezek a tünetek sebészeti beavatkozás és szike nélkül kezelhetőek.
Inkontinencia lézeres kezelése - Fotona IncontiLase®
2017. 10. 04. 17:52 (Utolsó frissítés: 2023. 01. 05. 16:55)

Csúcstechnológiás FOTONA intimlézer kezelések most csak 120.000 forintért/alkalom!

Az inkontinencia, vagy vizelettartási probléma számos nőt érint. Hiába a vizeletcsepegés okozta kellemetlenségek, sokan nem fordulnak időben orvoshoz, és évekig szenvednek, pedig a helyzet napról napra csak romlik.
Az IncontiLase segítségével azonban kezelhető az enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia egyaránt.
 
Kisajak, anus és vulva fiatalítás lézeres kezeléssel, „intim fehérítés”
2017. 10. 04. 18:01 (Utolsó frissítés: 2023. 09. 05. 10:43)
A kor előrehaladtával és a szülést követően a nők hormonszintje változik, melynek következtében a női nemi szerv, a hüvelybemenet a gát és a kisajkak bőre petyhüdtté, ráncossá válhat, veszít rugalmasságából, vagy akár barnásan elszíneződik
Ezek az elváltozások   zavaróak lehetnek és akadnak olyan hölgyek is, akiknél akár az önbecsülés csökkenéséhez is vezethetnek.
 
Pácienseink véleménye az Intimlézer kezelésekről
2019. 02. 14. 12:27 (Utolsó frissítés: 2021. 04. 22. 14:49)
Számunkra nagyon fontos Pácienseink visszajelzése, hogy tökéletesíteni tudjuk szolgáltatásainkat, de tudjuk, hogy sokan Önök közül is vágynak a megerősítésre, hogy érdemes belevágni a kezelésbe. Önöknek hoztuk létre ezt a menüpontot, hogy minden kétséget kizárva tudjanak kezeléseink mellett dönteni.