Fül orr gégészet

Fül orr gégészet kérdéseivel, panaszaival - legyen szó orrvérzésről, szénanátháról vagy különböző eredetű gyulladásokról, szűrővizsgálatokról - forduljon bizalommal szakorvosainkhoz, akik szakszerű segítséget nyújtanak Önnek.
 
Arcüreggyulladás kezelése

Az arcüreggyulladás, más néven az orrmelléküreg gyulladás igen gyakori fül-orr-gégészeti megbetegedés. Megjelenése gyermekeknél gyakoribb, azonban a felnőtteket ugyanúgy érintheti

Orrvérzés

Az orrvérzés az orrüreggel kapcsolatos leggyakoribb kórtünet. Az orrban számos apró hajszálér található, melyek megpattanása esetén, az orr elkezd vérezni.

Középfülgyulladás kezelése

A középfülgyulladás igen gyakori fülbetegség, mely a gyermekeket és felnőtteket egyaránt érintheti. 

Szénanátha kezelése
A szénanátha az egyik leggyakoribb allergiás megbetegedés. Jellegzetes tünetei közé tartozik pl. a tüsszögés, orrfolyás, orr- és szemviszketés.
Szájüregi rákszűrés és HPV szűrés
Hazánk az európai átlagot tekintve az első helyek egyikén szerepel a szájüregi rákok számát tekintve.  Rendszeres szájüregi rákszűréssel és HPV vizsgálattal azonban időben felismerhetőek a kórós elváltozások.
Gócvizsgálat
A gócok a szervezetben található kóros, gyulladásos elváltozások. A gócokból bizonyos időközönként avirulens kórokozók juthatnak a véráramba, melyek a szervezet más pontjain is gyulladást okozhatnak. A gyulladásos elváltozások különböző tüneteket okozhatnak a páciensek számára mint pl.: bőrelváltozások, ekcéma, krónikus hajhullás stb.