Korai magömlés kezelése

A „férfiúi problémák" specialistái az andrológus szakorvosok. Ide tartozik a korai magömlés is, amely jó eredménnyel kezelhető. Ennek alapja a kellő szakértelem mellett a komplex megközelítés, mely lehetővé teszi a személyre szabott terápiát.

A korai magömlés háttérben nagyon gyakran pszichés okok állnak, de nem zárható ki a szervi probléma sem. Előfordul, hogy a kettő együtt jelentkezik, vagy éppen egy kezelt betegség után, a kellemetlen élmények tartják fenn lelki szinten a problémát.

Az andrológus szakorvos első lépésként:

  • kikérdezi és megvizsgálja pácienst
  • a kialakult kép alapján elrendeli a szükséges vizsgálatokat (vérvétel, vizeletvizsgálat, stb.)

A kapott eredmények alapján a kezelőorvos megtervezi a személyre szabott terápiát, melynek része lehet:

  • gyógyszeres kezelés
  • gyakorlati technikák
  • életmódbeli tanácsok
  • pszichológiai tanácsadás

Sokszor nehéz elfogadni, hogy lelki okok állhatnak a háttérben, főként, ha valaki az élet más területén sikeres, határozott és fegyelmezett. A szexualitás intim téma, melyről nehezen beszélünk, főleg akkor, ha kudarcokat is rejt. Pszichológusunk segít megérteni az okokat, és olyan praktikus tanácsokkal is tud szolgálni, amelyek oldani tudják a feszültséget, és segítenek a gátak leküzdésében.

Ha rövid idő alatt nem sikerül egyedül (vagy a partnerrel) megoldani a problémát, nem javasolt sokáig otthon kísérletezni, mert a kudarcok tovább mélyíthetik a problémát, és nehezíthetik a megoldást.

Kérjen időpontot rendelésünkre!

Várja önt:
Dr. Kopa Zsolt
Dr. Kopa Zsolt
Dr. Szabó Ferenc
Dr. Szabó Ferenc