Zsíros, aknés és gyulladásra hajlamos bőr kozmetikai kezelése

A faggyú alapvetően fontos az egészséges, fiatalos bőrhöz, azonban túltermelése problémákat okozhat. Bárki számára, Zsíros, aknés és gyulladásra hajlamos bőr kozmetikai kezeléseaki zsíros bőrtől és aknétól szenved, a túlzott mértékű faggyú valódi problémát jelenthet, amennyiben a szőrtüszők eltömődnek a faggyúval, elhalt hámsejtekkel és az elszaporodó baktériumok aknés gyulladást okoznak. Ugyanakkor a fagyúnak fontos szerepe van a bőr puhaságában és egészségében. A bőr savköpenyének egyik része a faggyú, ez jelenti a test első védekezési vonalát. Védi a bőrt, kint tartja a vírusokat, baktériumokat és egyéb lehetséges szennyező anyagokat, és bent tartja a szükséges hidratációt. Az egészséges, matt bőr kulcsa az egyensúly. Multifunkcionális tisztítókkal tisztítsuk, hámlasszuk a bőrt, távolítsuk el a felesleges faggyút, úgy hogy közben ne zavarjuk meg a bőr természetes PH-ját. Ebben segítenek a nem zsíros hidratáló termékek, melyek egész napos matt megjelenést biztosítanak.
 

Ajánlott kezelések

Be clear tisztító arckezelés 
Ez az antibakteriális peptidekből, szalicilsavból és gyulladásgátló növényekből álló teljes körű kezelés segít az akne valamennyi fokozata elleni harcban. Ajánljuk zsíros, aknés és aknéra hajlamos bőrre egyaránt.

Anti-oxidáns, anti-aging arckezelés
A Tri Vitamin C elegyet hidroxisavakkal és növényi őssejtes technológiával kombináló kezelés kiválóan alkalmas a kipirosodás, a gyulladás, a száraz és dehidratált, valamint a napozástól elöregedett bőr kezelésére.

Ha Ön is zsíros, aknés és gyulladásra hajlamos bőrrel küzd, kérjen időpontot orvosi kozmetikánkba, ahol személyre szabott kezelési tervet készítünk az Ön számára!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 12. 12. 16:48 (Utolsó frissítés: 2020. 02. 28. 12:54)

Várja önt:
Dr. Fésűs Luca PhD.
Dr. Fésűs Luca PhD.
Kónya Imola
Kónya Imola
Dr. Sándor Sarolta
Dr. Sándor Sarolta