Üdvözöljük a Belvárosi Orvosi Centrum oldalán!

Aktuális hírünk: A PrEP programunkban részt vevőknek igazolást biztosítunk a vámon elakadt gyógyszerük behozatalához. Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon a +36 30 870 74 27 vagy +36 30 372 68 32-es telefonszámaink egyikén!


A Belvárosi Orvosi Centrumban büszkék vagyunk arra, hogy orvosainkkal az LMBTQ páciensek őszintén, feszélyezettség nélkül beszélhetnek az intim életükkel összefüggő problémáikról is. Fontosnak tartjuk, hogy a hozzánk forduló pácienseink érezzék a törődést és bizalommal forduljanak hozzánk, hiszen csak így indulhat meg egy őszinte párbeszéd, ami a gyógyítás alapja.
Rendeléseinken profi és empatikus szakemberek várják az ideérkezőket, akik előtt nem kell senkinek szégyenkeznie. Centrumunkban a legmodernebb laboratóriumi módszereket alkalmazzuk, és korszerű, fájdalommentes kezelést biztosítunk beutaló és várakozás nélkül.
A vizsgálatokat előre egyeztetett időpontban végezzük, így diszkrét, kényelmes környezetben, hosszabb várakozási idő nélkül tudjuk pácienseinket fogadni.

Hozza el párját is!
Előfordul, hogy a párkapcsolatban csak az egyik fél fertőződik meg nemi úton terjedő kórokozóval. Mivel ez fokozott kockázatot jelent a másik fél számára, negatív eredmény esetén is érdemes a partner szűrését elvégezni.


Nézze meg kisfilmünket a nemi úton terjedő fertőzések megelőzéséről és kezeléséről!


Ismerje meg rendelőnket!

varo betegaszi recepcio2

muto2 gyorshiv vervetel

drtiszapaciens drszandanyireka arteriograf 

drszandanyiaszival dregriaszival 
image1    
    szabozsuzsa