Elérhetőség

terkep eszt foold

KEDVEZMÉNYES PARKOLÁS A FRANKLIN PARKOLÓHÁZBAN
BŐVEBB INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE

Belvárosi Orvosi Centrum Kft. 
Cím: 1053 Budapest, Ferenciek tere 7-8. III. lépcsőház 2. emelet
 

NYITVATARTÁS:

Hétfőtől-péntekig: 8:00-20:00
Előre egyeztetett időpont szükséges!

Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy Centrumunk szombati nyitvatartással bővült. Az elérhető szakrendelésekről érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon!


TELEFONSZÁMAINK:

+36 30 870-74-27
+36 30 372-68-32

BEJELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG ONLINE:

A jobb oldali oldalsávban IDŐPONTFOGLALÁS címszó alatt találja online bejelenkező panelünket, melyen keresztül a nap bármely szakában elküldheti bejelentkezési szándékát. Az üzenet rovatban jelezheti:

  • az Ön számára legalkalmasabb időpontot 8.00 és 20.00 óra között, melyet a visszahívás során figyelembe veszünk 
  • a szakrendelés és/vagy az orvos nevét is akihez időpontot kér, így kollégáink az előjegyzések során számon tartják az Ön igényét is
  • amennyiben tanácstalan, hogy problémájával mely szakrendelésre kérjen időpontot, ebben is segítséget nyújtunk  

Kérjük, hogy 72 órával korábban jelezze, amennyiben a megbeszélt időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni, hogy a megbeszélt időpontot másnak át tudjuk adni.
Időpont lemondását telefonon, vagy e-mailben tudjuk elfogadni.


FIZETÉSI MÓDOK:

Centrumunkban a készpénzes fizetés mellett bankkártyával és különböző egészségpénztári kártyával történő fizetési lehetőség is pácienseink rendelkezésére áll.
 

MEGKÖZELÍTHETŐSÉG:

Bejárat a Ferenciek tere felőlBejárat a Kossuth Lajos utca felől
                                 Bejárat a Ferenciek tere felől                                                                           Bejárat a Kossuth Lajos utca felől

Metróval érkezve a Ferenciek terére az aluljáróból a B kijáraton keresztül kell feljönni. Majd a Ferenciek teréről a Kárpátia étterem mellett található kapun át az épületegyüttes belső udvarára kell bejönni. A belső udvaron végigmenve, annak végén jobbra fordulva található a rendelő épülete (3. lépcsőház). Kérjük, kövessék a zöld lábnyomokat!
Ezen felül a Kossuth Lajos utca felől érkezve is elérhető a rendelő. A Kossuth Lajos utcáról az Aranypók mellett található kapun keresztül lehet elérni a belső udvart, ahol egyenes haladva érjük el a rendelő épületét. Kérjük, kövessék a zöld lábnyomokat!

A Ferenciek tere környékén számos egyirányú utca található. Amennyiben autóval érkezik, célszerű a google útvonaltevezőjében megnézni az Ön számára optimális útvonalat. (Javasoljuk érkezési helynek a közeli parkolóház címét megadni: 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.) 

Az alábbi térképeken látható, hogy a parkolóház, milyen útvonalon érhető el mind az Astoria felől, mind pedig Budáról érkezve.
 


 

PARKOLÁS

Pácienseink számára 1 óra ingyenes parkolást, a második órától pedig 10% kedvezményt biztosítunk, a szomszéd utcában (Reáltanoda u.5.) elhelyezkedő Franklin Parkolóházban.

A parkolóház automata liftes rendszerrel szállítja az autókat a parkolás helyére, így autóját maximális biztonságban tudhatja a vizsgálat időszaka alatt.

Tekintse meg a parkolásról szóló bemutató filmet!