Rozáceás bőr kozmetikai kezelése

A rozácea egy olyan bőrelváltozás, amely jellemzően pirosságot, pattanásokat, duzzanatot, Rozáceás bőr kozmetikai kezelésevalamint kisméretű és felületes tágult ereket eredményez.  Az orron, az arcon, a homlokon és az állon gyakran előfordul ez a bőrprobléma. 
A rorozácetát súlyosbító tényezők közé tartoznak a hő, a testmozgás, a napfény, a hideg, fűszeres étel vagy alkohol fogyasztása. Bár nem gyógyítható, viszont megfelelő otthoni ápolással és kozmetikai kezeléssel általában javítani tudunk a tüneteken.   Fényvédő használata kötelező rozáceás bőr esetén.

 

Ajánlott kezelések

Anti-oxidáns Anti-aging arckezelés
A Tri Vitamin C elegyet hidroxisavakkal és növényi őssejtes technológiával kombináló kezelés kiválóan alkalmas a kipirosodás, a gyulladás, a száraz és dehidratált, valamint a napozástól elöregedett bőr kezelésére.
 

Hámlasztások

Rozáceás bőrrű pácienseink számára különböző hámlasztások és peeling kúrák is rendelkezésre állnak, melyről bővebben Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák c. cikkünkben olvashat. Személyre szabott tanácsadásért keresse kozmetikusunkat, Kónya Imolát.

Kérjen időpontot online felületünkön keresztül és visszahívjuk!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 12. 12. 16:51 (Utolsó frissítés: 2020. 02. 28. 12:55)

Várja önt:
Kónya Imola
Kónya Imola
Dr. Fésűs Luca PhD.
Dr. Fésűs Luca PhD.
Dr. Sándor Sarolta
Dr. Sándor Sarolta