Bemutatkozik az Intim Egészség Centrum

A Belvárosi Orvosi Centrum megnyitásával egy olyan intim egészség központ létrehozása volt a célunk, amely ötvözi a magas szakmai felkészültséget a diszkrécióval. A mi feladatunk az, hogy megoldást nyújtsunk problémájára, bármilyen kínos, vagy kellemetlen legyen is az. Ezért, ha a BOC-ban keres gyógyírt az intim területét érintő problémájára, biztos lehet abban, hogy a legjobb helyen jár, mert az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaktól kezdve az orvosig mindenki diszkréten és empatikusan fogja kezelni problémáját.

Rendelőnk fő profilja az intim egészség megőrzése és helyreállítása, így az elérhető szakterületeink és szolgáltatásaink is e köré csoportosulnak: nemigyógyászat/STD és HPV centrum, nőgyógyászat, urológia, proktológia, andrológia, endokrinológia.
Emellé társulnak a többi szakterületek, mint a bőrgyógyászat és bőrsebészet,  fül-orr-gégészet, pszichológia, pszichiátria, dietetika, diabetológia, neurológia, kismedencei torna, ultrahang és laboratóriumi vizsgálatok.

  
 

Kollégáink között szoros konzultáció folyik, a szakmák közötti párbeszéd is szerepet kap, ha valamely panasz megoldása ezt szükségessé teszi. Célunk, hogy együtt megtaláljuk a probléma forrását, ne engedjünk el senkit megoldás nélkül.
Nem csupán a gyógyulni, hanem a szépülni vágyók is bizalommal fordulhatnak hozzánk: esztétikai kezeléseink mellett orvosi kozmetikánk is megnyitotta kapuit 2017-ben. Kozmetikusunk személyre szabott kezelési tervvel, a különböző bőrtípusoknak megfelelően nyújt megoldást pácienseink bőr problémáira.
Betegeinket kellemes környezetben előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Időpontfoglalási igényét telefonon, e-mailben és honlapunkon is jelezheti online időpontfoglaló panelünkön keresztül.

Családos és elfoglalt emberként átérezzük, milyen nehéz időt szakítani magunkra, ezért bababarát rendelőnk kialakításával szeretnénk ebben is segítséget nyújtani Önnek.
A váróban berendezett gyereksarokban nyugodtan játszhatnak a kicsik. A női mosdóban pelenkázót, és gyermekülőkét is elhelyeztünk. Szoptató mamáknak is biztosítani tudunk helyiséget, így nem kell otthon hagyni a picit, vagy más módon biztosítani a táplálását.

pelenkazo1gyereksarokapukagyerekrecepcios

Rendelőnk tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető területen helyezkedik el Budapest belvárosában. A könnyebb megközelíthetőség kedvéért a szomszédos Reáltanoda utcában, a Franklin Parkolóházban kedvezményes parkolást biztosítunk pácienseink számára. 
Bővebb információkért látogassa meg Elérhetőség menüpontunkat. 

A készpénzes fizetési lehetőségen felül, bankkártyával is kiegyenlítheti kezelési költségeit. Szerződésben állunk minden egészségpénztárral, így módunkban áll elfogadni egészségpénztári kártyát is.
 

Rendelőnk elkötelezett támogatója a Mályvavirág Alapítványnak, mely kiváló munkát végez országos hálózaton, a Mályvavirág Pontokon keresztül a méhnyakrák megelőzésért, és a nőgyógyászati daganatok korai felismerésének eléréséért valamint a betegoktatás, segítés területén is

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Várjuk szeretettel,

A BOC orvosai és munkatársai