Bemutatkozik az Intim Egészség Centrum

A Belvárosi Orvosi Centrum megnyitásával célunk egy olyan magas szakmai szinten működő centrum létrehozása, ahol diszkrét és kellemes környezetben fogadhatjuk pácienseinket, előre egyeztetett időpontban.

recepciovarouresvarobetgekkelkicsi

Fő profilunk az intim egészség megőrzése és helyreállítása, mely során kiemelt szerepe van a diszkréciónak. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink érezzék a törődést és bizalommal forduljanak hozzánk, mert e nélkül nem indul meg őszinte párbeszéd, mely a gyógyítás alapja.

Kollégáink között szoros konzultáció folyik, ha valamely panasz megoldása ezt szükségessé teszi. Célunk, hogy megtaláljuk a probléma forrását, ne engedjünk el senkit megoldás nélkül. Sokszor ez a páciens részéről is türelmet igényel, ezért feladatunk, hogy támogassuk ebben.Alapvető törekvésünk, hogy az egész embert szemléljük, hiszen az egészség a testi és lelki folyamatok komplex egységében értelmezhető. Ha azt tapasztaljuk, hogy lelki síkon is szükség van a segítségnyújtásra, klinikai szakpszichológusunk is pácienseink rendelkezésére áll.

Mi is nagyrészt mint családos és elfoglalt emberek, átérezzük milyen nehéz időt szakítani magunkra. Bababarát rendelőnk kialakításával szeretnénk ebben is segítséget nyújtani.

A váróban berendezett gyereksarokban nyugodtan játszhatnak a kicsik, és a vizsgálat során a gyermekfelügyeletet is megoldjuk, ha erre igény van. A női mosdóban pelenkázót, és gyermekülőkét is elhelyeztünk. Szoptató mamáknak is biztosítani tudunk helyiséget, így nem kell otthon hagyni a picit, vagy más módon biztosítani a táplálását.

pelenkazo1gyereksarokapukagyerekrecepcios

A könnyebb megközelíthetőség kedvéért, a szomszédos Reáltanoda utcában a Franklin Parkolóházban kedvezményes parkolást biztosítunk pácienseink számára.

Szerződésben állunk egészségpénztárakkal, így módunkban áll elfogadni egészségpénztári kártyát is. Emellett  természetes bankkártyás fizetési lehetőség is elérhető Centrumunkban.

 

Várjuk szeretettel:

A BOC orvosai és munkatársai