Érzékeny, száraz/dehidratált bőr kozmetikai kezelése

Az érzékeny, száraz bőr legfőbb jellemzője húzódás, a rugalmasság hiánya, hámlás és a bizsergés. Érzékeny, száraz/dehidratált bőr kozmetikai kezeléseA dehidratált bőr mindig ezekhez hasonló tünetekkel társul, illetve ilyen érzéssel kezdődik. A nem megfelelően táplált bőr nem látja el a természetes védelmi rendszer szerepét. Az amerikai indiánok rózsa virágszirmokból készítettek gazdag C-vitaminos krémet a bőrápolásra. Napjainkban jövünk arra rá, hogy az ősi civilizációk miért bíztak ezekben a növényekben. A bőrre felvitt C-vitamin fiatalít, mivel fokozza a kollagén szintézist, fakítja a pigmentációt és védi a sejteket a szabadgyök károktól. Ha a C-vitamint a bőrre visszük fel, az 20-szor hatékonyabb, mint amikor szájon át szedjük be.


Ajánlott kezelések

The Max őssejtes kezelés
A leghatékonyabb hidratálás és öregedésgátlás érdekében a kezelés során AHA savakat, növényi őssejt-rendszert, peptideket, valamint új formátumú C-vitamint juttatunk vendégeink bőrébe.

Anti-oxidáns, anti-aging arckezelés
A Tri Vitamin C elegyet hidroxisavakkal és növényi őssejtes technológiával kombináló kezelés kiválóan alkalmas a kipirosodás, a gyulladás, a száraz és dehidratált, valamint a napozástól elöregedett bőr kezelésére.

Image biomolekuláris lapmaszk kezelés 
A teljes bőrfiatalítás érdekében a hidratáló hidrogél lapmaszk aminosavak és antioxidánsok elegyét, gyömbérgyökér és vulkáni víz kivonatot is tartalmaz. A maszk használata csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, fiatalít és hidratál. Már egy kezelés után hidratálja a bőrt és liftingel.


Hámlasztások

Érzékeny és száraz bőrű pácienseink számára több peeling kezelést is tudunk ajánlani, melyet személyre szabottan határozunk meg. Dehidratált bőr esetén akár nyáron végezhető peeling kúrák is rendelkezésünkre állnak, hogy ez idő alatt se kelljen lemondani a megfelelő kezelésről.
Hámlasztásainkról bővebben Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák c. cikkünkben olvashat.

Érzékeny, száraz bőr kozmetikai hatékony kezelésére egyeztessen időpontot orvosi kozmetikánkba, ahol személyre szabott kezelési tervet állítunk össze Önnek!

 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 12. 12. 16:43 (Utolsó frissítés: 2022. 03. 23. 15:15)

Várja önt:
Kónya Imola
Kónya Imola
Dr. Sándor Sarolta
Dr. Sándor Sarolta