Cystistat kezelés

Cystistat kezelést javaslunk hólyaghurutban szenvedő betegeinknek, hogy a gyakori vizelési ingertől és égő érzéstől a lehető leggyorsabban megszabadulhassanak.


Miért annyira fájdalmas a hólyaghurut? 

A gyulladás a húgyhólyag védőrétegének elvékonyodása miatt alakul ki, mert e belső réteg nélkül a vese által kiválasztott káros anyagok közvetlenül a hólyag sejtjeit károsítják. A védőréteg elvékonyodását a kozmetikából is ismert hyarulonsav hiánya okozza, ami a szervezet számos pontján, és több formában is megtalálható. A Cystistat kezelés kifejezetten olyan hyarulonsav alkalmazását jelenti, ami által a hólyag védőrétege gyorsan tud regenerálódni.


Hogyan történik a kezelés?

A Cystistat kezelés során a hiányzó hyarulonsav molekulákat egyenesen az üres húgyhólyagba juttatjuk, ami által azonnal megkezdődik a hólyag regenerációja. Amint a védőfal helyreállt, megszűnik a gyakori vizelési inger és a hólyaghurut. A kezelés után néhány nappal, de legkésőbb két héttel már érezhető a javulás, a tünetek pedig évek múltán sem térnek vissza, mert a szervezet képes lesz ismét magától termelni a védőréteghez szükséges elemeket.


Mennyi ideig tart a kezelés?

A Cystistat kezelést általában hetente szükséges elvégezni, a bejuttatott oldatot pedig legalább fél órán át a hólyagban kell tartani, majd kiüríteni. A teljes gyógyuláshoz rendszerint hat kezelés szükséges, de a szükséges alkalmak számát és rendszerességét orvosaink minden esetben az Ön állapotához igazítják.


Mennyire eredményes?

A Cystistat kezelés 4, de legkésőbb 8-12 nap után érezhető javulást hoz, a panaszok enyhülnek. A védőréteg teljes regenerálódásához és a gyógyuláshoz négy hetes kúra szükséges, mellyel megelőzhető a panaszok későbbi visszatérte is.

A gyors megoldásért foglaljon időpontot már most!
 

Nézze meg videónkat a Cystistat kezelésről!


 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 12. 18. 15:43 (Utolsó frissítés: 2021. 03. 24. 17:23)

Várja önt:
Dr. Pácsa Szilvia
Dr. Pácsa Szilvia
Dr. Szabó Ferenc
Dr. Szabó Ferenc