Bőrsebészet

Bőrsebészeti kezeléseink során számos ambuláns sebészeti beavatkozásra van lehetőség az általános bőrgyógyászati sebészeti műtétektől a lézeres kezelésekig.
Vírusos szemölcs lézeres eltávolítása

A szemölcs egy kellemetlen, vírusos betegség, melynek legkorszerűbb és legkíméletesebb kezelési módja a lézeres eltávolítás.

Anyajegyek, nem festékes bőrelváltozások

A festékes anyajegyek eltávolítása különös gondot igényel, így kizárólag bőrgyógyászati vizsgálat után végezhető el. A bőrfelszínből kiemelkedő, nem festékes bőrelváltozások között is előfordulhat olyan, mely nagyobb gondot igényel. A bőrelváltozások eltávolításának legalkalmasabb módját a szakorvos tudja megítélni.

Festékes anyajegyek sebészeti eltávolítása

A festékes anyajegyek eltávolítása körültekintést igényel, melynek alapfeltétele a bőrgyógyászati vizsgálat. Ezt követően történik a  sebészeti kimetszés, melyet szövettani vizsgálat követ. 

Benőtt köröm eltávolítása és körömágyplasztika

A benőtt köröm problémája leggyakrabban a nagylábujjakat érinti, és rendkívül kellemetlen, azonban kezelhető! Benőtt köröm esetén gyakorta gombás fertőzés alakul ki, ezért minél előbb keresse fel szakorvosainkat, a gyorsabb gyógyulás érdekében.

Körömbenövés kezelése körömszél sínezéssel
A körömbenövés kezelése rendelőnkben igazi műtét nélkül, konzervatív módon is történhet. Dr. Sárdy Nóra egyedülálló technikával, kíméletes módon kezeli a benőtt körmöket.
Bőr alatti zsírcsomók és ciszták műtéti eltávolítása

Mind a bőr alatti ciszták, mind a bőr alatti zsírcsomók lehetnek jó- és rosszindulatúak is. Ezek vizsgálatát és a minőségük megállapítását bízza szakorvosra.