Bőrsebészet

Bőrsebészet magánrendelés és szakrendelés Budapest belvárosában a Ferenciek terén! Bőrgyógyász szakorvosaink a kezelések során számos ambuláns sebészeti beavatkozást látnak el! Lehetőség van az általános bőrsebészeti műtétektől a lézeres kezelésekig minden fajta beavatkozásra!
Nem festékes bőrelváltozások szűrése, kezelése

A festékes anyajegyek eltávolítása különös gondot igényel, így kizárólag bőrgyógyászati vizsgálat után végezhető el. A bőrfelszínből kiemelkedő, nem festékes bőrelváltozások között is előfordulhat olyan, mely nagyobb gondot igényel. A bőrelváltozások eltávolításának legalkalmasabb módját a szakorvos tudja megítélni.

Anyajegyek sebészeti eltávolítása

A festékes anyajegyek eltávolítása körültekintést igényel, melynek alapfeltétele a bőrgyógyászati vizsgálat. Ezt követően történik a  sebészeti kimetszés, melyet szövettani vizsgálat követ. 

Nem-melanoma típusú bőrdaganatok vizsgálata, kezelése
A nem-melanoma típusú bőrdaganatok leggyakrabban az UV-sugárzásnak kitett bőrterületeken alakulnak ki. Ezeknek az elváltozásoknak több fajtája ismert, melyek kivétel nélkül kezelhetőek, amennyiben időben felfedezzük őket, és bőrsebész segítségét kérjük.
Benőtt köröm és körömágyplasztika

A benőtt köröm problémája leggyakrabban a nagylábujjakat érinti, és rendkívül kellemetlen, azonban kezelhető! Benőtt köröm esetén gyakorta gombás fertőzés alakul ki, ezért minél előbb keresse fel szakorvosainkat, a gyorsabb gyógyulás érdekében.

Körömbenövés kezelése körömszél sínezéssel
A körömbenövés kezelése rendelőnkben igazi műtét nélkül, konzervatív módon is történhet. Dr. Sárdy Nóra egyedülálló technikával, kíméletes módon kezeli a benőtt körmöket.
Bőr alatti zsírcsomók műtéti eltávolítása

Mivel a bőr alatti zsírcsomókat krémmel, kenőccsel és egyéb módszerrel nem lehet meggyógyítani, megoldást sajnos csak a sebészeti eltávolítás nyújthat. Nagy tapasztalattal rendelkező sebészeink azonban fájdalommentesen és szinte nyom nélkül szabadítják Önt meg a zavaró zsírcsomóktól.

Szemölcsök kezelése és eltávolítása

Szakrendelésünkön hatékony megoldást kínálunk a szemölcsök, egyéb bőrkinövések kezelésére és eltávolítására, bármely életkorban.