Szemkörnyéki bőr feszesítése

A SmoothEyeTM lézeres szemkörnyék kezeléssel tű, szike és idegen anyagok bevitele nélkül tüntethetőek el a szemkörnyéki ráncok, feszesíthető a megereszkedett alsó- és felső szemhéj. A forradalmian új technikával biztonságosan, precízen és lábadozási idő nélkül kezelhetőek a szemkörnyéki ráncok.

A SmoothEyeTM kezelés:
  • feszesít, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát
  • nem jár lábadozási idővel
  • gyors, biztonságos és kíméletes
  • ambulánsan elvégezhető
  • tűszúrás és idegen anyag nélkül


Hogyan működik a kezelés?

Az egyik legkorszerűbb Er:YAG orvosi lézerkészülékkel végezzük a kezelést, mely azonnali, tartós eredményt biztosít. A lézer által kifejtett intenzív, irányított hőhatás serkenti a bőr kollagén rostjainak újrastruktúrálódását és újratermelődését, anélkül, hogy károsítaná a bőrt, vagy égési sérüléseket okozna. A kezelés után bőr tónusa és rugalmassága javul, feszesebbé válik a kezelt terület, csökken a petyhüdtség és a ráncok elvékonyodnak.
Az eljárás során érzéstelenítésre sincs szükség, mert csak enyhe melegség érezhető a kezelés során.
 

Hogyan történik a kezelés?

Két dologra kell figyelni a kezelés napján
  • ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt, sminket a kezelt bőrfelületen
  • aktív, vagy gyógyuló herpesszel nem végezhető el a kezelés
A lézeres szemkörnyék feszesítést minden esetben konzultáció előzi meg. A páciens kérésére az első kezelés akár már a konzultáció végén is megvalósulhat.
A tartós és tökéletes eredmény elérésére összesen 3 kezelésre van szükség, melyeket egy hónapos különbséggel végzünk el. A kezeléssorozat eredményeképp a bőrfeszesítő hatás 1 évig fokozódik, így egy év elteltével javasolt kontroll vizsgálatra érkezni, amely után megismételhető a lézeres eljárás.
 

Mire kell figyelni a kezelést követően?

A kezelést követően nem kell felépülési idővel számolnunk, a kezelt felület nem lesz ödémás, nem pirosodik be, nem vérzik, nem lesz heges. Az eljárást követő napon ugyanúgy lehet sminkelni a szemkörnyékét, mint korábban. Egyedül a sportolástól kell tartózkodni a kezelés napján.

Ha fiatalos tekintetre vágyik, vagy a stressztől, túlterheltségtől idejekorán megereszkedett, szarkalábas lett a szemkörnyéke, de ódzkodik a műtéti beavatkozásoktól, azonban tartós eredmény szeretne, válassza a SmoothEyeTM lézeres kezelést!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 01. 28. 11:42 (Utolsó frissítés: 2021. 12. 20. 15:55)

Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László