Száj körüli ráncok feszesítése lézerrel

A száj körüli ráncok nem csak a rossz szokások miatt alakulhatnak ki, hanem egyéb genetikai és öregedéssel járó folyamatok is szerepet játszhatnak. A jó hír viszont, hogy most már a legújabb lézertechnológiának köszönhetően teljesen fájdalommentesen, természetes módon, idegen anyag és tűszúrások nélkül tudjuk hatékonyan feszesíteni a száj körüli ráncokat.  


Mitől alakulhatnak ki a száj körüli ráncok?

 • dehidratáltság
 • csökkenő kollagéntermelés
 • oxidatív stressz
 • erős UV-sugárzás
 • cigarettázás
 • helytelen mimikai beidegződés


A kezelés előnyei

 • fiatalít, feszesít, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát
 • természetes módon: tűszúrás és idegen anyag nélkül
 • gyors, hatékony és kíméletes "ebédidős" beavatkozás
 • a kezelés bármely évszakban biztonsággal elvégezhető
 • bármely típusú és színtónusú bőrre alkalmazható


Hogyan működik a kezelés?

A száj körüli ráncok feszesítését Centrumunkban a legkorszerűbb Er:YAG orvosi lézerkészülékkel végezzük, melynek semmilyen ismert mellékhatása, szövődménye nincs.
Az eljárás után a hő hatására felgyorsul a kollagéntermelődés, megújul a kötőszövet, melynek köszönhetően a bőr tónusa és rugalmassága javul, feszesebbé válik a kezelt terület, csökken a petyhüdtség és a ráncok mélysége csökken.
A hő csak a mélyebb rétegekben szabadul fel, így érzéstelenítés nélkül is csak enyhe melegség érzet jellemző a kezelés ideje alatt. Égési sérülést, bőr károsodást nem okoz.


Hogyan történik a kezelés?

A kezelés személyre szabottan történik, így minden esetben konzultáció előzi meg a beavatkozást.  Az előzetes konzultáció során megállapításra kerül, hogy Önnek hány alkalommal milyen erősségű kezelésre van szüksége a kívánt eredmény eléréséhez. Igény esetén a konzultációt követően egyből megtörténhet az első kezelés is, amennyiben az alábbi kéréseket betartva érkezik a rendelésre.
 • Kezelést megelőzően egy hétig nem napoztathatja és szoláriumoztathatja a kezelni kívánt  bőrfelszínt.
 • A kezelés napján ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt a kezelendő bőrfelszínen.
A kezelés körülbelül 15-20 percig tart, és előírás szerint 3 alkalommal érdemes elvégeztetni havi rendszerességgel – ettől orvosi javaslatra, állapotfelmérés után eltérhetnek. A beavatkozás érzéstelenítést nem igényel, de igényét jelezheti kezelőorvosának, aki krémes érzéstelenítést fog alkalmazni.


Mire kell figyelni a kezelést követően?

A kezelést követően nem kell felépülési idővel számolni, rögtön visszatérhet napi rutinjához. A beavatkozást követő néhány napban bőrpírra lehet számítani, de ez teljesen természetes reakció. A kezelés hatása hetekig erősödik, ahogyan a kollagénrostok újra képződnek. A végleges eredmény a kezeléssorozatot követő 1-2. hónapban válik láthatóvá.

Amennyiben üdébb, fiatalosabb megjelenésre vágyik, de nem szeretne drasztikus eszközökhöz nyúlni, jelentkezzen be Dr. Képíró Lászlóhoz, és próbálja ki egyedülállóan hatékony, injekciós készítményektől mentes feszesítő eljárásunkat!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 02. 21. 12:03 (Utolsó frissítés: 2022. 03. 01. 10:13)

Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László