Száj körüli ráncok feszesítése

Száj körüli feszesítés 3 alkalmas kezelése most 150 000 Ft helyett 120 000 Ft!
A száj körüli ráncok nem csak a rossz szokások miatt alakulhatnak ki, hanem egyéb genetikai és öregedéssel járó folyamatok is szerepet játszhatnak. A jó hír viszont, hogy most már a legújabb lézertechnológiának köszönhetően teljesen fájdalommentesen, természetes módon, idegen anyag és tűszúrások nélkül tudjuk hatékonyan feszesíteni a száj körüli ráncokat.  


Mitől alakulhatnak ki a száj körüli ráncok?

 • dehidratáltság
 • csökkenő kollagéntermelés
 • oxidatív stressz
 • erős UV-sugárzás
 • cigarettázás
 • helytelen mimikai beidegződés


A kezelés előnyei

 • fiatalít, feszesít, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát
 • természetes módon: tűszúrás és idegen anyag nélkül
 • gyors, hatékony és kíméletes "ebédidős" beavatkozás
 • a kezelés bármely évszakban biztonsággal elvégezhető
 • bármely típusú és színtónusú bőrre alkalmazható


Hogyan működik a kezelés?

A száj körüli ráncok feszesítését Centrumunkban a legkorszerűbb Er:YAG orvosi lézerkészülékkel végezzük, melynek semmilyen ismert mellékhatása, szövődménye nincs.
Az eljárás után a hő hatására felgyorsul a kollagéntermelődés, megújul a kötőszövet, melynek köszönhetően a bőr tónusa és rugalmassága javul, feszesebbé válik a kezelt terület, csökken a petyhüdtség és a ráncok mélysége csökken.
A hő csak a mélyebb rétegekben szabadul fel, így érzéstelenítés nélkül is csak enyhe melegség érzet jellemző a kezelés ideje alatt. Égési sérülést, bőr károsodást nem okoz.


Hogyan történik a kezelés?

A kezelés személyre szabottan történik, így minden esetben konzultáció előzi meg a beavatkozást.  Az előzetes konzultáció során megállapításra kerül, hogy Önnek hány alkalommal milyen erősségű kezelésre van szüksége a kívánt eredmény eléréséhez. Igény esetén a konzultációt követően egyből megtörténhet az első kezelés is, amennyiben az alábbi kéréseket betartva érkezik a rendelésre.
 • Kezelést megelőzően egy hétig nem napoztathatja és szoláriumoztathatja a kezelni kívánt  bőrfelszínt.
 • A kezelés napján ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt a kezelendő bőrfelszínen.
A kezelés körülbelül 15-20 percig tart, és előírás szerint 3 alkalommal érdemes elvégeztetni havi rendszerességgel – ettől orvosi javaslatra, állapotfelmérés után eltérhetnek. A beavatkozás érzéstelenítést nem igényel, de igényét jelezheti kezelőorvosának, aki krémes érzéstelenítést fog alkalmazni.


Mire kell figyelni a kezelést követően?

A kezelést követően nem kell felépülési idővel számolni, rögtön visszatérhet napi rutinjához. A beavatkozást követő néhány napban bőrpírra lehet számítani, de ez teljesen természetes reakció. A kezelés hatása hetekig erősödik, ahogyan a kollagénrostok újra képződnek. A végleges eredmény a kezeléssorozatot követő 1-2. hónapban válik láthatóvá.

Amennyiben üdébb, fiatalosabb megjelenésre vágyik, de nem szeretne drasztikus eszközökhöz nyúlni, jelentkezzen be Dr. Képíró Lászlóhoz, és próbálja ki egyedülállóan hatékony, injekciós készítményektől mentes feszesítő eljárásunkat!
Jelentkezzen be március 13-ig, és részesüljön nőnapi kedvezményben! A 3. kezelés a mi ajándékunk.

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 02. 21. 12:03 (Utolsó frissítés: 2020. 02. 24. 11:24)

Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László