Orvosi kozmetika

Centrumunk új szolgáltatásainak egyike az orvosi kozmetika, mert  számos bőrbetegség ellátása kapcsán szükség lehet kozmetikus bevonására is. 
A bőrgyógyászati kezelés kiegészítéseként sok esetben szükség van kozmetikai kezelések alkalmazására is a tökéletes és tartós eredmény elérése érdekében.
Vannak olyan betegek, akik érzékeny, száraz bőre vagy esetleg allergiája miatt kell nagy gondossággal megválogatni a kozmetikai kezeléshez használatos anyagokat, melyben a bőrgyógyász szakorvos segítsége elengedhetetlen.
 
Dermaroller kezelés
Dermaroller segítségével számos bőrprobléma kezelhető, többek között alkalmazható pigmentfoltokra, pattanásos bőrre, a ráncok eltüntetésére és a pórusok összehúzására.
A bőr kollagén termelésének beindításával természetes módon tudjuk felvenni a kesztyűt az öregedés és a bőrhibák ellen.
Kozmetikai kezelések férfiaknak
A férfiak bőre ugyanúgy igényli a rendszeres ápolást, mint a nőké. A környezeti hatások a férfiak bőrét sem kímélik, ezért nagyon fontos a napi tisztítás. Ezen kívül a dehidratáció az erősebb nemet sem kerüli el. A fiatalos külső megőrzése és a ráncok megjelenésének késleltetése érdekében a megfelelő hidratálásra is oda kell figyelni.
Érzékeny, száraz/dehidratált bőr orvosi kozmetikai kezelése
Az érzékeny, száraz bőr legfőbb jellemzője húzódás, a rugalmasság hiánya, hámlás és a bizsergés. A dehidratált bőr mindig ezekhez hasonló tünetekkel társul, illetve ilyen érzéssel kezdődik. A nem megfelelően táplált bőr nem látja el a természetes védelmi rendszer szerepét.
Zsíros, aknés és gyulladásra hajlamos bőr kozmetikai kezelése
A faggyú alapvetően fontos az egészséges, fiatalos bőrhöz. Bárki számára, aki zsíros bőrtől és aknétól szenved, a túlzott mértékű faggyú valódi problémát jelenthet, amennyiben a szőrtüszők eltömődnek a faggyúval, elhalt hámsejtekkel és az elszaporodó baktériumok aknés gyulladást okoznak.
Rozáceás bőr kezelése
A rozácea egy olyan bőrelváltozás, amely jellemzően pirosságot, pattanásokat, duzzanatot, valamint kisméretű és felületes tágult ereket eredményez.  Az orron, az arcon, a homlokon és az állon gyakran előfordul. 
Hiperpigmentált bőr orvosi kozmetikai kezelése
A melanin egyfajta esernyőként védi a sejtek DNS állományát biztosítva a károsodások elleni védelmet. AA melanin termelést számos tényező stimulálhatja, köztük az UV sugárzás, a hormonok vagy sérülések. A pigment túltermelése okozza a nem kívánatos, egyeletlen bőrtónust, amit pigmentfoltként ismerünk.
Orvosi kozmetikai kezelések idősödő, fáradt bőr esetén
Kétféle öregedést különböztetünk meg: kronológiai öregedést és a külső tényezők általi öregedést. A kronológiai öregedés a természetes idősödési folyamat, mely mintegy 20%-ban felelős az öregedésért. Nagyon nehéz szabályozni mivel a gének határozzák meg. A korai öregedés 80%-áért a külső tényezők a felelősek, például a védelemnélküli napozás, a helytelen arcmimika, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a helytelen bőrtáplálás.
Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák
Az Image Skincare megújult összetételű termékei most még hatékonyabban táplálnak, regenerálnak, liftingelnek és fehérítenek. A peelingeink már képesek egy lépésben hámlasztani, így minden bőrtípusnak egyéni, bőrtípusra szabott megoldást tudunk nyújtani valamennyi életkorban.