Kozmetikai kezelések idősödő, fáradt bőr esetén

Kétféle öregedést különböztetünk meg: kronológiai öregedést és a külső tényezők általi öregedést. Kozmetikai kezelések idősödő, fáradt bőr eseténA kronológiai öregedés a természetes idősödési folyamat, mely mintegy 20%-ban felelős az öregedésért. Nagyon nehéz szabályozni mivel a gének határozzák meg. A korai öregedés 80%-áért a külső tényezők a felelősek, például a védelemnélküli napozás, a helytelen arcmimika, a dohányzás, a nem megfelelő étrend és a helytelen bőrtáplálás. Ez az öregedési folyamat nagymértékben szabályozható egyszerű napi bőrápolási programmal, mely magába foglalja a mindennapi UVA/UVB fényvédelmet, a hámlasztást, a retinolok és peptidek használatát a kollagén stimulálására. Ne feledjük a  hyaluronsav használatát a hidratálás és a volumenizálása végett, illetve a növényi eredetű őssejteket, melyek meghosszabbítják a bőr saját őssejtjeinek élettartamát.

Ajánlott kozmetikai kezelések idősödő bőrre

The Max Őssejtes kezelés 
A leghatékonyabb hidratálás és öregedésgátlás érdekében a kezelés során AHA savakat, növényi őssejt-rendszert, peptideket, valamint új formátumú C-vitamint juttatunk vendégeink bőrébe.

Anti-oxidáns Anti-aging arckezelés
A Tri Vitamin C elegyet hidroxisavakkal és növényi őssejtes technológiával kombináló kezelés kiválóan alkalmas a kipirosodás, a gyulladás, a száraz és dehidratált, valamint a napozástól elöregedett bőr kezelésére.

Image Biomolekuláris lapmaszk kezelés
A teljes bőrfiatalítás érdekében a hidrátáló hidrogél lapmaszk aminosavak és antioxidánsok elegyét, gyömbérgyökér és vulkáni víz kivonatot is tartalmaz. A maszk használata csökkenti a kisebb és nagyobb ráncokat, fiatalít és hidratál. Már egy kezelés után hidratálja a bőrt és liftingel.

Feszesítő nyak- és dekoltázskezelés 
Ezt a klinikai kezelést a nyakon és a dekoltázson megjelenő pigmentációra, ráncok és laza bőr kezelésére terveztük. A feszesítő kezelés magas koncentrációban tartalmaz peptideket, melyeket növényi őssejt technológiával kombinál, így segíti a bőr rugalmasságának növelését, fehérít és feszesít.

Egyeztessen időpontot kozmetikai kezelésre telefonon vagy online felületünkön keresztül!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 12. 12. 17:00 (Utolsó frissítés: 2022. 03. 23. 15:16)

Várja önt:
Kónya Imola
Kónya Imola