Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák

Az Image Skincare megújult összetételű termékei most még hatékonyabban táplálnak, Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrákregenerálnak, liftingelnek és fehérítenek. A peelingeink már képesek egy lépésben hámlasztani, így minden bőrtípusnak egyéni, bőrtípusra szabott megoldást tudunk nyújtani valamennyi életkorban. A peelingek segítenek eltávolítani az elhalt illetve károsodott bőrsejteket, ez által javul a bőr textúrája, egészségessé és feszesebbé, frissé válik a bőr. A legjobb eredmény elérése érdekében az előre megbeszélt, személyre szabottan kiválasztott  termékek használatával elő kell készíteni a kezelendő bőrt és kötelező utó ápolni a  kezeléseket követően! A legjobb eredményeket  ősztől kora tavaszig a kúraszerűen, általában hat alkalmas kezelések ismétlésével érhetjük el.


O2 lift kezelés

Ez a luxus arckezelés tiszta oxigénnel tölti fel a bőrt. Az idő elteltével romlik a bőrünk vérellátása, ezáltal kevesebb oxigént és tápanyagot juttat el a bőrbe. Az oxigén energiához juttatja a sejteket, javítja a keringést, fehérít és méregtelenít. A kezelés során nem csak az Oxigén  hanem a további hatóanyagok mint például a növényi őssejtek, peptidek és növényi enzimek segítik frissé, fiatalossá és ragyogóvá varázsolni  bőrt. Ez a kezelés nyáron is végezhető!


Signature face lift kezelés

Ez a kezelés a magas 30%-os C-vitamin és a gyümölcs enzim keverékével segít felgyorsítani a sejtmegújulást, valamint aloe verával nyugtatja a rozáceás vagy kipirosodásra hajlamos aknés bőrt. A kíméletes hámlasztás mellett antioxidánsokkal és hyaluronsavval tölti fel a kezelt területet, így feszesebbé, hidratáltá változtatja a száraz bőrt. A kezelés után azonnali eredményt láthatunk. Ezt a kezelést kismamáknak is tudjuk ajánlani, illetve akár nyáron is végezhető!


Ormedic Face lift kezelés

Ez a kezelés bio hatóanyagokkal, orvosi hatékonysággal helyreállítja és megújítja a bőr egyensúlyát. Az orvosi erősségű peptidekkel, bio illóolajokkal és növényi kivonatokkal maximális regenerációt adnak az élettelen, fénytelen, fáradt bőrnek. A kezelés kismamákon is biztonságosan alkalmazható, tökéletes irritált, érzékeny vagy akár gyulladt bőrre.


Lightening lift kezelés

Ez a varázslatos peeling halványítja a nap által (UVA/UVB) okozott pigment foltokat és az öregedési foltokat, illetve nyugtatja a kipirosodásra és rozáceára hajlamos bőrt. Kombinálja  kojiksav, tejsav és a növényi fehérítőket ezek által segíti a bőr színének egyenletes visszaállítását. Foltmentes és ragyogóan fiatalos bőrt eredményez
 

Wrinkle lift kezelés

Ez a kezelés tökéletes választás idősödő, vízhiányos bőrre, de bármilyen bőrtípusnak csak előnyére lehet. A kezelés közben C-vitamin keverékekkel erős antioxidánsként iktatja ki a sejteket roncsoló szabadgyököket. A retinol kihúzza az apróbb ráncokat és megelőzi a bőr öregedésének a folyamatát, a glikolsav hámlasztó hatással bír így ultragyors felületmegújító hatása láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat. Egy ránctalanító peelingkúra tökéletes előkészítője ez a kezelés, mely megelőzésre is alkalmazható.


Acne lift kezelés

Tiszta béta- és alfa-hidroxi sav koktél különleges felületmegújító, segítségével hatékonyan gyógyítja az aknéra hajlamos és aknés bőrelváltozásokat. Ez a biztonságos és egyedülálló hámlasztás kettős hatással bír. Miközben csökkenti akne minden típusát javítja a bőr megjelenését és érzetét, valamint beszabályozza az egyensúlyát vesztett a faggyútermelést. Zöld tea, orgona őssejtek, kamilla és fekete nadálytő tartalma enyhíti a gyulladásokat és nyugtatja a bőrt . Már egy kezeléssel megújul a bőr, csökkenti az elváltozásokat, megszünteti a pattanások, tisztítja a pórusokat, az aknék helyén megjelenő sötétebb elszíneződéseket halványítja.


Perfectiona lift kezelés

Ez a kezelés egy 3-as szintű hámlasztás, amit évente mindössze 1-2 alkalommal végezhetünk. Előrehaladott idősödő, erősen pigmentált és súlyos aknés bőrre javasoljuk. Ez a peeling tökéletes hámlasztó hatását a tejsav és a szalicilsav fejti ki, amellett enzimek, antioxidánsok és növényi eredetű őssejtek keverékével bőrmegújító hatás eredményezünk. Ez egy páratlanul hatékony peeling, mely erősségénél fogva állítja helyre a bőrt. A kezelés után szépnek, magabiztosnak fiatalabbnak érezhetjük magunkat. A bőr hámlasztása során regenerálást, megújulást és kollagén termelést indítjuk el. Fontos azonban a kezelés szabályainak betartása!

Személyre szabott hámlasztások és peeling kúrák igénybe vételéhez egyeztessen időpontot kozmetikánkba!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 12. 12. 17:20 (Utolsó frissítés: 2022. 03. 23. 15:17)

Várja önt:
Kónya Imola
Kónya Imola