Frakcionált lézerkezelés

Tájékoztatjuk kedves Pácienseinket, hogy amennyiben december 7-ig bejelentkeznek frakcionált lézerkezelésre, 30% kedvezményt biztosítunk a kezelés/kezeléssorozat árából.
Mély akne hegek és ráncok frakcionált lézerkezelése - 2 alkalmas kezelés 190 000 Ft   133 000 Ft
Felületi akne hegek és ráncok frakcionált lézerkezelése
 • 1 alkalom 100 000 Ft    70 000 Ft
 • 3 alkalmas bérlet 260 000 Ft    182 000 Ft


Mikor javasolt a frakcionált lézerkezelés?Frakcionált lézerkezelés

A frakcionált lézerkezelés stimulálja a bőrfelszín teljes megújulását. Bőrgyógyászati szakrendelésünkön gyakran keresnek fel pácienseink különféle bőrhibákkal, melyek hatékony kezeléséhez szükséges ez a mélyreható változás.  

A frakcionált lézerkezelés egy olyan esztétikai beavatkozás, mely során a bőr felszíni egyenetlenségei, hegesedései és természetes öregedésének a nyomai eltüntethetőek, de legalábbis csökkenthetőek, így kiválóan alkalmas:

 • aknés, pattanásos bőr kezelésére
 • pigmentfoltok eltüntetésére
 • hegek feltelődésének serkentésére
 • pórusok méretének csökkentésére
 • finomabb ráncok megszüntetésére
 • mélyebb ráncok csökkentésére

A bőrhibák korrigálása mellett feszesebbé, bársonyosabbá és összességében fiatalosabbá válik a kezelt felület. A kezelés további előnye, hogy hosszabb távon elindítja a bőr intenzív megújulását, így az eredmény tartós.

A frakcionált lézerkezelés körültekintést és szaktudást igénylő invazív beavatkozás, mely a bőr néhány napos gyógyulásával jár, ezért előzetes bőrgyógyászati konzultáció és tanácsadás után végezzük el.

Egyeztessen időpontot konzultációra, mely során megbeszéljük a részleteket és megtervezzük a személyre szabott kezelést.


Mi is pontosan a frakcionált lézerkezelés?

A frakcionált lézerkezelés során a bőrfelszínen sűrű, pontszerű lyukakat ejtünk, melyek sűrűsége a bőr egyedi igényei szerint beállítható. A kezelés eredményeképpen nemcsak a bőrfelszín újul meg, de a bőr mélyrétegeiben is új kollagén és elasztikus rosttermelődés indul be. Ezáltal nemcsak a felszíne válik feszesebbé, hanem a mélyebben található részek is rugalmasabbak lesznek.
A kezelés utáni regenerálódási idő körülbelül 1 hét, melyet megközelítőleg még 1 hétig finom hámlás követ.


Miben különbözik a hagyományos lézeres kezeléstől?

Ez a kezelési forma összehasonlíthatatlanul kíméletesebb a hagyományos, teljes bőrfelületet érintő lézeres beavatkozásoknál, mert az egyrészt jóval fájdalmasabb volt, másrészt a gyógyulási idő is a sokszorosa volt (több hét) a modern változaténak.


Hogyan történik a frakcionált lézerkezelés?

 • A kezelést ambuláns módon végezzük. Az arc teljes kezeléséhez kb. 40 perc elegendő, függően a kezelendő felület nagyságától. A beavatkozás előtt megvizsgáljuk a bőrt, megtervezzük a beavatkozást, majd helyi érzéstelenítést végzünk, mely kb. fél órát vesz igénybe.
 • A kezelés során az orvos a lézerfénnyel kis lyukakat üt a bőrbe, ami aktivizálja a hámréteg alatti kötőszövetet. Ezzel fokozza a kollagén- és elasztinképződést, és így a bőr simábbá, feszesebbé válik.
 • A beavatkozást követően nagyon fontos a bőr megfelelő ápolása. A beavatkozás után egy speciális maszk alkalmazásával nyugtatjuk és hidratáljuk a bőrt, majd ellátjuk páciensünket az otthoni bőrápoláshoz szükséges tanácsokkal és speciális krémmel. Igény esetén kozmetikai tanácsadással is szolgálunk a bőr mindennapi ápolásához.

A tökéletes végeredmény elérése érdekében célszerű a kezeléseket legalább 3 alkalommal megismételni, kb. 4-6 hetes időközönként. Ezt követően a hatás néhány évig is eltarthat, de évente ismételt 1-2 kezeléssel folyamatosan fenntartható.

A frakcionált lézerkezelést nemcsak az arcon, hanem a test más részein is lehet alkalmazni (pl.: nyakon, kézen, striák eltüntetésére stb.)

Egyeztessen időpontot konzultációra és kezelésre telefonon, vagy online felületünkön! 
 

Frakcionált lézerkezelés előtte-utána képeink 


   
 

Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László
Dr. Szandányi Réka
Dr. Szandányi Réka
Dr. Tóth Béla
Dr. Tóth Béla
Dr. Ottó Iringó Ágnes
Dr. Ottó Iringó Ágnes