Fokozott izzadás injekciós kezelése

A fokozott izzadás sok ember mindennapjait keseríti meg. Különösen gyakori jelenség ez a tinédzserek körében is, Fokozott izzadás injekciós kezelésede felnőtteknél is előfordul. Akiket érint ez a probléma, tudják, hogy szégyenérzettel, önértékelési zavarokkal is társulhat.

Ne hagyja, hogy az izzadás tönkretegye a mindennapi közérzetét. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi kíméletes módon segítünk a megoldásban.


Hogyan történik a fokozott izzadás injekciós kezelése?

Az orvos az izzadásgátló anyagot egy vékony tű segítségével juttatja az érintett bőrfelületbe (hónalj). Ez kb. 15 viszonylag fájdalommentes apró szúrást jelent. Ha a beteg ennek ellenére fájdalomcsillapítást kér, akkor helyi érzéstelenítésben végezzük a beavatkozást, ami kb. fél óráig tart.
A beavatkozás hatására a verejtéktermelődés hosszú hónapokra lecsökken. Mellékhatások csak nagyon ritkán fordulnak elő.
Javasoljuk, hogy a kezelést követő néhány hétben az intenzív sportolást függessze fel. Egyéb – a mindennapi életet befolyásoló – korlátozásra nincs szükség.


Milyen eredménnyel jár a kezelés?

A kezelés után néhány nappal már érezhető az izzadás mértékének csökkenése, és kb. egy hét után már a maximális hatást (80-90%-kal kevesebb izzadás) élvezhetjük. A hónalj kezelése esetében kb. 8-10 hónapig lesz a páciens tünetmentes. Ez után a beavatkozást ajánlatos megismételni.
Ha Ön is szenved az izzadás okozta kellemetlen tünetektől, jöjjön el a centrumunkba az izzadás injekciós kezelésére, hogy megtapasztalhassa az életminőségében beálló hatalmas változást.
 
Kérjen időpontot online felületünkön keresztül és visszahívjuk!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 06. 21. 14:25 (Utolsó frissítés: 2020. 02. 28. 11:23)

Várja önt:
Dr. Fésűs Luca PhD.
Dr. Fésűs Luca PhD.
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László