Esztétikai és korrekciós kezelések

Fülplasztika

Számos felnőtt és gyermek számára okoznak szorongást és gátlásokat az elálló fülek. A fülplasztika tartós megoldást jelent erre a problémára.

Fülcimpa korrekció
A nehéz fülbevalók viselése nyomán megnyúlt fülcimpák, vagy a megunt fültágítók után maradt lyukak eltüntetésére a fülcimpa korrekció jelent megoldást. 
Rhinophyma

A rhinophyma egy bőrrendellenesség, amit a nagy, karfiolszerű orr jellemez. Kezelése Centrumunkban szén-dioxid lézerrel történik, melynek segítségével az eredetihez igen hasonló orr alakítható ki.

Orrcsúcs plasztika
Gyakran frusztrációt és komplexusokat okoz, ha az orr mérete vagy alakja nincs harmóniában az arc többi részével. Centrumunkban orrcsúcs plasztikával korrigálható az orr formája.
Intimplasztika

Az intimplasztika manapság egyre elterjedtebb és egyre szélesebb körben elfogadott. A beavatkozással nem csupán az önbizalom nyerhető vissza, de bizonyos egészségügyi problémák is megszüntethetőek.

Frakcionált lézerkezelés

A frakcionált lézerkezelés a bőrfelszín teljes és hosszú távú megújulását eredményezi, így a ráncok, pigmentfoltok és aknés hegek kezelése mellett fiatalabbá és rugalmasabbá varázsolja a bőrt.

Injekciós visszérkezelés

Injekciós visszérkezeléssel eltüntehetőek az ún. seprűvénák és pókvénák, melyek nem csak esztétikai szempontból lehetnek zavaróak, hanem a trombózis veszélyét is magukban hordozzák.

Fokozott izzadás injekciós kezelése
A fokozott izzadás sok ember mindennapjait keseríti meg. Különösen gyakori jelenség ez a tinédzserek körében is, de felnőtteknél is előfordul. Akiket érint ez a probléma, tudják, hogy szégyenérzettel, önértékelési zavarokkal is társulhat.
 
Felső szemhéjplasztika
Az öregedés első jelei sokszor szemhéjon jelentkeznek először, a felső szemhéj bőr megereszkedik, túltengővé válik, mely fáradt tekintetet kölcsönöz az arcnak. Felső szemhéjplasztikával azonban könnyen eltávolítható a megereszkedett bőr.
Ajakfeltöltés hyaluronsavval
Hyaluronsavas ajakfeltöltéssel eltüntethetőek az ajak környékén megjelenő ráncok, melyek a kor előrehaladtával sokaknál megjelennek. A feltöltés azoknak is kiváló megoldást jelent, akik teltebb, érzékibb ajkakra vágynak.