Dr. Egri Gábor

Sebész, proktológus szakorvos

„Nincs "kis beavatkozás" vagy "kis műtét". A betegnek a saját problémája mindig "nagy", neki az a legfontosabb, melyre szakszerű, gondos és fájdalommentes megoldást vár."

 

Centrumunkban végzett sebészeti/proktológiai beavatkozások:

 • Lézeres és hagyományos műtétek (bőrelváltozások, bőr alatti zsírcsomók, ciszták, lipoma, atheroma, anyajegyek, szemölcsök plasztikai igényességű eltávolítása)
 • Benőtt köröm lézeres megoldása, lézeres körömszél-plasztikai műtét
 • Végbéltáji betegségek (berepedés, gyulladás, szemölcsök) kezelése, aranyerek lézeres és gyűrűzéses megoldása
 • Végbélrák szűrés
 • Seprűvénák injekciós kezelése

 

Pácienseink véleménye
"Ma voltam a BOC-nál, pontosabban Dr. Egri Gábornál körömbenövés eltávolításon. Pontosan lézeres és fenolos matrixdestructiot végeztek a lábujjamon.
Hihetetlenül meg vagyok elégedve mindennel, csak szuperlativuszokban tudok a helyről és a doktor úrról és segítőjéről beszélni.
Az előző kommentre reagálva: valóban levetetik az emberrel azt a maszkot, amiben érkezik. Ez higiéniai okok miatt van így, ami a legtöbb helyen így történik egyébként. A recepciós hölgy nagyon kedvesen mondta el nekem, hogy egy általuk adott orvosi maszkot kell felvennem, amit egy csipesszel nyújtott át nekem. Ezt a maszkot távozáskor ki kellett dobni.
Maga a hely nagyon szép, igényes, tiszta, a recepciós hölgy nagyon kedves.
Hiába érkeztem egy kis késéssel, a doktor úr nem kapkodott, részletesen és érhetően elmagyarázta, hogy mi az a körömbenövés, és mit fog pontosan csinálni, hogyan kezeljem majd a beavatkozás után, stb.
Kérdeztem, hogy mennyire fog fájni az érzéstelenítő, mert nagyon alacsony a fájdalomküszöböm. Mondta, hogy fáj, de nem vészes.
Ezután ő, és segítője Klaudia is hihetetlenül támogatóak voltak, folyamatosan beszéltek hozzám, részletezte a doktor úr, hogy éppen mit csinál, és nagyon megnyugtattak, dicsértek, hogy milyen jól bírom.
Számomra egy orvosi rendelőben hihetetlenül fontos az ilyen fajta megnyugtatás és támogatás, mert nagyon rá tudok stresszelni az ilyen helyzetekre.
Folyamatosan beszélgettünk közben, így maga az érzéstelenítő nem volt olyan vészes. Magát a beavatkozást pedig egyáltalán nem éreztem. Majdnem elaludtam közben.
Nagyon szépen köszönöm az ott dolgozóknak, hogy egy ilyen kellemetlen dolgot ilyen gyorsan és fájdalommentesen megoldottak fél óra alatt.
40 ezer forintot fizettem, ami szerintem megér egy ilyen beavatkozást, hiszen valószínűleg többet nem fog benőni ez a köröm, és nem kell vele bajlódnom." 


"Egri doktor úr szaktudása megkérdőjelezhetetlen. Rendkívül türelmes és barátságos. Teljes körű tájékoztatást adott a betegségem állapotáról, valamint instrukciókat adott a későbbi gyógyulási időszakra. Kiváló orvos és egy nagyszerű ember.

"Nagyon örülök, hogy eljutottam ebbe a rendelőbe, mert az állami intézményekből hazaküldtek, itt meg úgy tűnik, hogy meg is gyógyítottak. "

"Rendkívül kedves, empatikus, a pácienst partnerként kezelő."

"Szakszerű, informatív, segítőkész és bizalmat keltő."  

"Profi, empatikus, megítélésem szerint, az egyik legkiválóbb! (több proktológussal találkoztam). Tökéletes volt." 

"Teljesen elégedett voltam, széles körű tájékoztatást és a kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam."

"Kedves, tapintatos volt a Doktor Úr! Személyzet udvarias, kellemes hangnemben beszélt."

"Nagyon boldog vagyok, hogy Egri Gábor doktor úrra rátaláltam! Rendkívül diszkrét, figyelmes, megnyugtató, körültekintő! Teljes mértékben elégedetten, és kellemes érzéssel távoztam a vizsgálat és a lézeres beavatkozás után. Már hosszabb idő óta fennálló problémámon segített a lehető leggyorsabb módon. Mindemellett ügyelt arra, hogy semmilyen fájdalomban és kellemetlen élményben ne legyen részem. Maximális felvilágosítást és tájékoztatást nyújtott. Ezúton is köszönöm!"
 

Végzettségek

 • Szegedi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Kar (1987, Szeged)
 • Általános sebészeti szakvizsga (1991, Budapest)
 • Mellkassebészeti szakvizsga (1996, Budapest)
 • Nemzetközi mellkassebészeti szakvizsga (1999, Nancy, Franciaország)
 • Háziorvosi szakvizsga (2015, Budapest)

Munkahelyek

 • Belvárosi Orvosi Centrum (2015-)
 • Körúti Orvosi Centrum (2014-2015)
 • Royal Devon and Exeter NHS Foundation Trust Kórház, Egyesült Királyság (2010-2014)
 • Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórház (1992-2010)
 • Semmelweis Orvostudományi Egyetem Sebészeti Tanszék, Szent János Kórház telephely (1987-1992)

Több mint 20 éven át folytattam "nagysebészeti" munkát az állami egészségügyben itthon, illetve külföldön. Kiváló tanítómestereim voltak, a Proktológiát például a szakág magyarországi meghonosítójától, Ritter professzortól tanultam még a 80-as évek végén, melyre alapozva két évtizeden át vezettem proktológiai szakrendelést kórházaimban és hoztam létre a Kőbányai ILCO Klubot a bélkivezetéssel élő betegek utókezelése céljából. Mellkassebészetből a Közép-Dunántúli Régió szakfelügyelő főorvosa voltam. A Délnyugat-angliai Exeter megyei kórház vezető sebész-főorvosaként 4 évet töltöttem Angliában munkával. 2015-ben Háziorvostanból is szakvizsgát tettem és a sebészeti munka mellett háziorvosi praxisomban is gyógyítok.

Tudományos társasági tagság, tisztségek

 • Nemzetközi Sebész Társaság (EBTCS, 1999-)
 • Minőségügyi vezető (a Bajcsy Kórház minőségügyi rendszerének felépítése és ISO 9002 szerinti nemzetközi tanúsíttatása, 1998-2000)
 • Regionális szakfelügyelő főorvos (közép-dunántúli régió – mellkassebészet, 2006-2010)
 • stb.

Kongresszusi részvételek, és hosszabb tanulmányutak

 • Amszterdam, Bécs, Freiburg, Glasgow, Isztambul, Kolozsvár, Koppenhága, Leuwen, Lipcse, London, Marseilles, Mexikó, Nancy, Newcastle,Oxford, Stockholm, Tokió, Torontó, Várna

Publikációk

Folyóiratok, amelyekben publikáltam: Acta Chirurgica Hungarica, Orvosi Hetilap, Magyar Sebészet, Medicina Thoracalis, Medical Science Monitor, European Journal of Surgical Oncology, Interactive Cardiovascular and Thoracic Surgery, Magyar Onkológia, IME Az egészségügyi vezetők szaklapja, Open Journal of Thoracic Surgery, GP Online

Nyelvtudás

angol, német

Médiamegjelenések:

Jazzy rádió: Dr. Egri Gábor a proktológiáról és a proktológiai betegségekről, tünetekről beszél a Jazzy rádió Randevú című műsorában