Ajakfeltöltés hyaluronsavval

Ajakfeltöltés hyaluronsavvalHa teltebb és érzékibb ajkakra vágyik, vagy zavarják az ajka körül megjelenő vékony ráncok, akkor Önnek a hyaluronsavas ajakfeltöltést ajánljuk.

Miért válassza a hyaluronsavas ajakfeltöltést?

• A kezelés fájdalommentes és minimális felépülési idővel azonnali és megbízható eredményt biztosít
• Kiemeli ajka kontúrját, teltségét, így harmonikusabbá teszi arcát
• Prémium minőségű hyaluronsavval teljesen természetes hatású, feszes ajkakat eredményez
• Eltünteti az ajak körül megjelenő vékony ráncokat, ezzel fiatalos megjelentést kölcsönöz arcának


Ajakfeltöltés hyaluronsavval

A hyaluronsavval történő ajakfeltöltés során minden esetben fontos az alsó és felső ajkak egyensúlyának biztosítása, még akkor is ha telt, érzéki szájat szeretnénk. Precizitást kíván, hogy elkerüljük a száj túltöltését, amitől a száj széle kacsacsőrszerűen visszahajlik.
Az ajkak formázásához nagy gyakorlatra van szükség, sok száj feltöltése szükséges ahhoz, hogy pácienseink egyedi igényeinek megfelelően tudjuk kiválasztani az adott ajak feltöltéséhez szükséges injekciós technikát.

Centrumunkban az ajakfeltöltést fájdalommentesen végezzük, érzéstelenítőt használva biztosítjuk, hogy a kezelés a legkevesebb kellemetlenséggel járjon pácienseink számára. A kívánatos, esztétikus eredményt szakértelmünk, tapasztalatunk és az általunk használt kiváló hyaluronsav segítségével biztosítjuk.


A különböző ajakformák, szájtípusok korrekciója

A kor előrehaladtával a felsőajkak és az orr töve közötti pallia csatornaszerű vonala hajlamos ellaposodni, elveszteni fiatalos formáját. A száj feletti rész és az ajakak ívének kiemelése, finom mégis fiatalosabb külsőt kölcsönöz akkor is, ha nem szeretnénk érzéki, vastag ajkat.
A száj körvonalainak kiemelése általában az ajkak kontúrvonalainak és a pallia vonalának hyaluronsavval való feltöltésével történik.
A körvonalak kiemelésével a száj és a mosoly érzékibbé tehető, megszabadulhatunk a komor, szigorú arckifejezéstől. A száj kisimulásával a szigorúan összeszorított ajkak helyett, barátságosabb és fiatalabb arckifejezést kapunk.

Ajakfeltöltési eljárásunk telt, érzéki száj kialakítására is alkalmas. Amikor valaki dús, érzéki szájat szeretne, a páciens igényeitől és szájának alakjától függően az alsó- és felső ajkak belsőbb részeit töltjük fel. Ennek a feltöltési módnak köszönhetően nem csak az ajak tömege nő meg, hanem a hossza is, mely előnyös azoknak is, akiknek ráncosodik a szájuk.


Kérjen időpontot telefonon vagy a jobb oldalt található online felületünkön keresztül!

Ajakfeltöltés hyaluronsavval előtte-utána képeink

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 09. 28. 12:26 (Utolsó frissítés: 2022. 02. 24. 11:23)

Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László