LipLase™ - Ajakdúsítás lézerrel

 A LipLase™ kezelés az ajkak teltségét, rugalmasságának fokozódását, a ráncok elvékonyodását eredményezi. Ezt a természetes hatást tűszúrás, és idegen anyag bevitele nélkül érjük el gyorsan, hatékonyan, akár ebédszünetben. Rögtön visszatérhet a napi rutinjához, hiszen a felépülési idő minimális.


A LipLase kezelés:

  • fiatalítja és dúsítja az ajkakat
  • tűszúrás és idegen anyag nélkül
  • gyors, hatékony és kíméletes "ebédidős" beavatkozás
  • a kezelés bármely évszakban biztonsággal elvégezhető
  • bármely típusú és színtónusú ajakbőrre alkalmazható


Hogyan működik a LipLase kezelés?

A LipLase ajakdúsítás a legkorszerűbb Er:YAG orvosi lézerkészülékkel történik az ajkak belső, szájüregi és külső felszínének egyidejű lézeres kezelésével.  Ezzel az eljárással intenzív, irányított bőr és nyálkahártya alatti hőhatás segítségével egyszerre stimuláljuk a kollagén újraképződését, és fiatalítjuk a kötőszövetet, melynek köszönhetően az ajkak teltebbé, feszesebbé, kontúrjuk hangsúlyosabbá válik. Emellett az esetleges elszíneződéseket, hegeket is javítjuk.


Hogyan történik a LipLase kezelés?

A kezelés személyre szabottan történik, így minden esetben konzultáció előzi meg a beavatkozást.  Az előzetes konzultáció során megállapításra kerül, hogy Önnek hány alkalommal milyen erősségű kezelésre van szüksége a kívánt eredmény eléréséhez. Igény esetén a konzultációt követően megtörténhet az első kezelés is, amennyiben az alábbi kéréseket betartva érkezik a rendelésre.
  • Kezelést megelőzően egy hétig nem napoztathatja és szoláriumoztathatja a kezelni kívánt  bőrfelszínt.
  • Aktív vagy gyógyuló herpesszel nem végezhető a kezelés.
  • A kezelés napján ne használjon semmilyen krémet, kenőcsöt a kezelendő bőrfelszínen.
A kezelés körülbelül 15-20 percig tart, és előírás szerint 3 alkalommal érdemes elvégeztetni havi rendszerességgel – ettől orvosi javaslatra, állapotfelmérés után eltérhetnek. A beavatkozás érzéstelenítést nem igényel, de igényét jelezheti kezelőorvosának, aki krémes érzéstelenítést fog alkalmazni.


Mire kell figyelni a LipLase kezelést követően?

 A kezelést követően a beavatkozás mértékével arányos a felépülési idő, néhány órától pár napig terjedően bőrpír, finom hámlás, enyhe vagy közepes duzzanat tapasztalható a kezelt területen. A kollagén újraképződéséhez, és ezáltal az eredmény tartósságához 2-3 hónapra van szükség, mely idő alatt is fokozatosan teltebbé, érzékibbé válnak ajkai.

Régóta játszik a szájfeltöltés gondolatával, de ódzkodik a tűszúrástól, és aggódik, hogyan reagál szervezete az idegen anyagra? Erre a problémára nyújt megoldást a LipLase kezelés.
Jelentkezzen be Dr. Képíró Lászlóhoz, aki életteli, dús ajkakat varázsol Önnek!

 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 01. 28. 11:26 (Utolsó frissítés: 2020. 01. 28. 12:58)

Várja önt:
Dr. Képíró László
Dr. Képíró László