Jogi nyilatkozat

Minden jog fenntartva!

A https://belvarosiorvosicentrum.hu/  weboldal (a továbbiakban weboldal) és a weboldalon megjelenő tartalmak, minden kép, szöveges és egyéb tartalom, azok elrendezése, logók és más ábrák szerzői jogi oltalom alatt állnak.
Amennyiben a weboldalunkon található bejegyzés másként nem jelöli, a bejegyzések és a képek szerzői vagyoni jogainak jogosultja a Belvárosi Orvosi Centrum Kft.
Az írásbeli felhasználási engedély vagy tájékoztatás ezen a címen kérhető: marketing@boc.hu
Előzetes írásbeli engedély nélkül engedélyezzük a következő módokon történő felhasználást:
  • Az elérési út (link) bemásolásával (megosztással) az eredeti, hiánytalan és módosítás nélküli tartalom külön engedély nélkül is többszörözhető., amennyiben az nem sérti jó hírnevünket, tisztességes és törvényes.
  • A bejegyzések letöltések útján történő többszörözését, kizárólag a bejegyzések elolvasása céljából.
  • Személyes használatra történő kinyomtatás vagy rögzítés háttértárolóra.
Minden más felhasználás (különösen, de nem kizárólag: a bejegyzések, képek többszörözése, átdolgozása, terjesztése, bármely technikai módszerrel, bármely típusú adathordozóra történő másolása) előzetes írásos engedélyünkhöz kötött, TILOS az engedély nélküli felhasználás.

A tilalom nem érinti szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben meghatározott szabad felhasználás eseteit, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott szűk felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

Az észlelt jogsértésekkel szemben következetesen fellépünk, érvényesítjük a szellemi alkotásokhoz fűződő jogainkat.

A weboldal tartalmát a Belvárosi Orvosi Centrum Kft. a lehető leggondosabban állította össze. Az oldalon megjelenő hírek, tájékoztató anyagok, bejegyzések és más tartalmak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, figyelemfelkeltő célzattal készültek a teljesség igénye nélkül és semmiképp sem tekinthetők orvosi tanácsadásnak. A hivatkozások a megjelenéskori aktuális állapotukban szerepelnek. A teljes tartalom változhat az oldalkezelő döntésétől függően. A Belvárosi Orvosi Centrum Kft. nem vállal felelősséget a weboldal pontosságáért és teljeskörűségéért, helyességéért, naprakészségéért, sem a weboldal megszakítás- és hibamentes működéséért.

A vonatkozó jogszabályok által megengedett mértékig a Belvárosi Orvosi Centrum Kft. kizár minden felelősséget a weboldal látogatójának tevékenységével összefüggésben keletkezett, közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért. Kizárjuk a felelősségünket különösen, de nem kizárólag,
  • a weboldal látogatójának minden olyan tevékenységével összefüggésben, amelyre a weboldalon közzétett információk, tájékoztató anyagok ösztönözték,
  • továbbá a weboldalon szereplő bizonyos információk elavultsága, hiányossága okán felmerülő tévedések, következtetések, cselekmények miatt.
Az oldalon gyakran hivatkozunk más weboldalakra. Ha úgy dönt a felhasználó, hogy a hivatkozott weboldalakat meglátogatja, azt a saját kockázatára teszi. A harmadik személyek által üzemeltetett weboldalak tartalmáért, pontosságáért, az ott kifejezett véleményért, információkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
A weboldal használatával, látogatásával a weboldal látogatója elfogadja a weboldal felhasználásának feltételeit és vállalja, hogy ezeket betartja. A jogi nyilatkozat egyetlen rendelkezése sem irányul arra, hogy korlátozza a weboldal látogatójának bármely jogát, amely jogszerűen nem korlátozható.