Hajmezoterápia - A haj mezoterápiás kezelése

A hajhullás nem csupán esztétikai probléma, de súlyos pszichés megterhelést is okoz a páciensnekhajmezoterápia, ezáltal az életminősége is jelentősen romlik. Természetes, hogy mihamarabb hatékony megoldást vár a hajhullás problémájára.
 
Az Önnek leginkább megfelelő terápia kiválasztásában kérje bőrgyógyász, hajhullás szakértő orvosaink segítségét!

 

A mezoterápia nemcsak minimalizálja a hajhullást, de serkenti az új haj növekedését, valamint a korábban elveszített haj visszanövését.

 

Hogyan történik a hajmezoterápiás kezelés?

A hajmezoterápia egy úgynevezett ebédidős beavatkozás, vagyis a kezelést követően – ami körülbelül 20 percet vesz igénybe - rögtön visszatérhet a napi teendőihez, a tűszúrások csak nagyon apró, szinte láthatatlan nyomokat hagynak a fejbőrön.
A hajmezoterápiát Centrumunkban tapasztalt szakorvos végzi, aki apró tűszúrások mentén juttatja a hajnövekedést serkentő anyagot a hajas fejbőr szőrtüszőibe.  Azáltal, hogy a hatóanyagot közvetlenül a hajhagymákba fecskendezzük, minden értékes anyag beépül, felhasználásra kerül. A kezelés során használt tű olyannyira vékony, hogy látható nyomokat nem hagy a fejbőrön, ahogyan fájdalmat sem okoz a Páciensnek. Az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkező Páciensek is bátran igénybe vehetik mezoterápiás hajkezelésünket, ugyanis az eljárás során érzéstelenítőt is használunk a minél jobb, fájdalommentes élmény érdekében.


Milyen rendszerességgel érdemes elvégeztetni a hajmezoterápiás kezelést?

Ugyan a mezoterápia hatásossága már az első pár alkalom után is szemmel látható, a kívánt eredmény elérése érdekében a kezelést legalább 6 alkalommal érdemes elvégezni, 2 heti rendszerességgel. A kezelés alkalmanként 20 percet vesz igénybe, mely során a kezelést végző szakorvossal is lehetősége van konzultálni.
 
A kezelések eredményeképp nemcsak dúsabbnak, de egészségesebbnek is fogja látni hajkoronáját!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 08. 04. 14:16 (Utolsó frissítés: 2021. 03. 05. 14:51)

Kapcsolódó tartalmak
A hajhullás kezelése
A hajhullás kezelése
Drakula PRP és iPRF terápia hajhullás és kopaszodás ellen
Drakula PRP és iPRF terápia hajhullás és kopaszodás ellen
Foltos hajhullás
Foltos hajhullás
Várja önt:
Dr. Gál Brigitta
Dr. Gál Brigitta