iPRF terápia (továbbfejlesztett Drakula PRP terápia) a hajhullás és kopaszodás ellen

Természetes, hatékony, biztonságos eljárás saját vérünk gyógyító erejével. drakula hajterápiaJó szívvel ajánljuk a iPRF (továbbfejlesztett PRP Drakula) terápiát azoknak a Pácienseinknek, akik természetes módon, idegen anyag szervezetbe juttatása nélkül szeretnék visszanyerni dús, egészséges hajkoronájukat. 

Új továbbfejlesztett iPRF terápia!

Az i-PRF technika egy injektálható fehérvérsejtekben és vérlemezkékben gazdag komplex fibrin mátrixot takar, mely egy lényegesen nagyobb hatásfokkal rendelkező terápia, mint a korábban alkalmazott PRP kezelés. Az I-PRF terápia a sebgyógyulás, érújdonképződés és kötőszöveti regeneráció elősegítésének egyik leghatásosabb korszerű módjának injektábilis változata, amelyet érzéstelenítés után tűvel juttatunk a kezelendő területre.

MIBEN MÁS AZ I-PRF TERÁPIA MINT A KORÁBBAN ALKALMAZOTT PRP KEZELÉS?

Az i-PRF terápia a PRP (Drakula/Sajátvér) kezelés továbbfejlesztett, annak második generációs módszere. A PRP és az i-PRF közötti fő különbség, hogy amíg az előbbiben nincs komplex fibrin mátrix és csak kevés fehérvérsejt van, az i-PRF mindkettőben „gazdag”. Ezen kívül a PRP véralvadásgátlót tartalmaz, míg az i-PRF minden kemikáliától és külső anyagtól mentes.

Hogyan történik a iPRF (továbbfejlesztett PRP Drakula) terápia?

A kezelés előtt a Pácienstől vért veszünk. A levett vér mennyisége nem jelentős, így rosszulléttől, gyengeségtől csak abban az esetben kell tartani, ha általános vérvétel során is tapasztalja ezeket a panaszokat. Ha Ön a vérvételek során rosszul szokta érezni magát, kérjük, jelezze előre asszisztensünknek!

A levett vért alkotóelemeire bontjuk, melyből az igazán értékes elemet, a trombocitában gazdag vérplazmát bőrgyógyász szakorvosunk visszajuttatja a bőrbe apró tűszúrások segítségével. A tűszúrások nyomán mikrosérülések keletkeznek, melyek a kollagén termelést fokozzák, ezáltal beindítják a sebgyógyulási folyamatokat, amelyet a vérplazma hajas fejbőrbe történő fecskendezése is jelentős mértékben fokoz. A Drakula terápia kérhető injekciós érzéstelenítéssel, de a tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezeléshez használt hajszálvékony tűnek köszönhetően a Páciensek érzéstelenítés nélkül sem éreznek fájdalmat.

Új iPRF terápia - Drakula PRP hajhullás ellen            
Milyen eredmény érhető el, hány kezelés szükséges?

A vérplazmában található értékes alkotóelemek nemcsak megállítják a hajhullást, de felgyorsítják a haj növekedésének ütemét is. A korábbi kopasz foltok helyére erős, egészséges hajszálak nőnek.

A kívánt eredmény elérése érdekében 3 kezeléses terápiát szoktunk javasolni, de ez egyénenként, a probléma súlyosságától függően változó lehet, mely a hajhullás szakértőnkkel folytatott konzultáció keretében megállapításra kerül.
Az első kezelés hatása 4-6 héten belül láthatóvá válik, ilyen időközönként javasoljuk a kezelések ismétlését is.
A kezelés körülbelül 20 percet, az előkészületek még 20-30 percet vesznek igénybe. A terápia befejeztével nyugodtan visszatérhet a napi teendőihez. Mivel a saját vér nem vált ki allergiás reakciót a szervezetünkből, semmiféle kellemetlen mellékhatásra nem kell számítani.
Drakula Prp Terápia kezelés                                     
Kérjen időpontot szakorvosunkhoz, és találják meg együtt a hajhullás hatékony, személyre szabott ellenszerét!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2020. 08. 04. 12:50 (Utolsó frissítés: 2024. 01. 05. 11:26)

Kapcsolódó tartalmak
A hajhullás kezelése
A hajhullás kezelése
Androgén hajhullás
Androgén hajhullás
Hajmezoterápia - A haj mezoterápiás kezelése
Hajmezoterápia - A haj mezoterápiás kezelése
Várja önt:
Dr. Gál Brigitta
Dr. Gál Brigitta