Andrológia

Az andrológia, azaz a férfigyógyászat szakterülete kiterjed a férfi meddőség, az időskori hormonális panaszok, a merevedési zavar okainak feltárására, kezelésére, a szűrővizsgálatokra és a megelőzésre.
Férfimeddőség
A férfimeddőség hátterében rengeteg tényező állhat. Minél hamarabb feltárjuk a betegség okait, annál gyorsabb és hatékonyabb kezelést javasolhatunk Önnek, hogy újra kiegyensúlyozott férfiként élhessen.
Merevedési zavar
A merevedési zavar egy nagy arányban előforduló krónikus betegség, amely számos férfit érint. Forduljon szakorvosainkhoz bizalommal, hogy a időben elkezdhessük a kezelést, amelynek segítségével megszüntethetők a tünetek.
Andropauza (férfi klimax)
Természetes folyamat, hogy az életkor előrehaladtával a férfiak hormonális működése is változik, kisebb vagy nagyobb mértékben. Lelki tünetektől kezdve a szexuális tüneteken át, egészen prosztatabetegségek, és akár csontritkulás kialakulásáig vezethetnek, Fontos a szűrővizsgálat, Ön se halogassa tovább!
A korai magömlés komplex kezelése
A korai magömlés a leggyakoribb szexuális diszfunkció a 40 év alatti korosztályban.
Hogyan zajlik a nemzőképesség vizsgálata?
A sikertelen fogantatások hátterében sokszor szerepet játszik a nemzőképesség csökkenése. Ennek kivizsgálása több lépcsőből áll.