Andrológia

Az andrológia a férfigyógyászat szakterülete, vagy más néven andrológus szakorvos, akinek tevékenysége kiterjed a férfi meddőség, az időskori hormonális panaszok, a merevedési zavar okainak feltárására, kezelésére, a szűrővizsgálatokra és a megelőzésre.
Férfimeddőség kezelése
A férfimeddőség hátterében rengeteg tényező állhat. Szakrendelésünkön minél hamarabb feltárjuk a betegség okait, annál gyorsabb és hatékonyabb kezelést javasolhatunk Önnek, hogy újra kiegyensúlyozott férfiként élhessen.
Merevedési zavar
A merevedési zavar egy nagy arányban előforduló krónikus betegség, amely számos férfit érint. Forduljon szakorvosainkhoz bizalommal, hogy időben elkezdhessük a kezelést, amelynek segítségével megszüntethetők a tünetek.
Andropauza - Férfi klimax
Természetes folyamat, hogy az életkor előrehaladtával a férfiak hormonális működése is változik, kisebb vagy nagyobb mértékben. Lelki tünetektől kezdve a szexuális tüneteken át, egészen prosztatabetegségek, és akár csontritkulás kialakulásáig vezethetnek. Fontos a szűrővizsgálat  Ön se halogassa tovább!
Korai magömlés kezelése
A korai magömlés a leggyakoribb szexuális diszfunkció a 40 év alatti korosztályban. Ha rövid idő alatt nem sikerül egyedül (vagy a partnerrel) megoldani a problémát, nem javasolt sokáig otthon kísérletezni, mert a kudarcok tovább mélyíthetik a problémát, és nehezíthetik a megoldást.
Hogyan zajlik a nemzőképesség vizsgálata?
A sikertelen fogantatások hátterében sokszor szerepet játszik a nemzőképesség csökkenése. Ennek kivizsgálása több lépcsőből áll, melyhez szakrendelésünkön minden vizsgálat rendelkezésre áll.
Ejakulációs zavarok és kezelésük
Az ejakuláció a férfiak szexuális életminőségének meghatározó részét képezi. Ez a folyamat azonban gyakran zavart szenvedhet, mely lelki és párkapcsolati problémák kialakulásához is vezethet. Mivel a férfiak 20-40%-nál életük folyamán valamikor előfordulnak ejakulációs problémák, nagyon fontos ezek időben történő felismerése.