Yana kollagén ital - A ragyogó bőrhöz vezető út

Dobj be napi egy kis adagot belőle és úgy érzed, teljesen kicseréltek!Yana kollagén ital - A ragyogó bőrhöz vezető út Nemcsak szépít, épít is a Yana!

Sokan csak a szépség alapfehérjéjeként gondolnak a kollagénre. Tény és való, hogy bőrünk 75%-át kollagén alkotja, de szervezetünkre gyakorolt hatása sokkal szerteágazóbb. Ahogy idősödünk, szervezetünk egyre kevesebb kollagént termel. Ez viszont komoly probléma, mert a kollagénre életünk minden szakaszában szükségünk van és nem csupán azért, hogy arcbőrünk fiatalos, ránctalan és feszes maradjon. Már 25 éves kortól el kell kezdeni a pótlását, hogy később kevesebb problémát okozzon természetesen csökkenő szintje.


Erre hat a kollagén

Legalább egy tucatnyi típusa van a kollagénnek, mindegyik más területen fejti ki hatását. Bár manapság főleg a haj, a köröm és a bőr állapotának javításáért szedünk kollagént, aminosavai a csontokra, porcokra és ízületekre is jótékony hatással vannak, utóbbiaknak segítenek abban, hogy a lehető legtovább működjenek probléma nélkül, hiszen segít fenntartani a bennük található „kenőanyag mennyiségét és minőségét”. Ha ez az anyag elfogy, a csontok egymáshoz súrlódnak, ami nagy fájdalommal és későbbi mozgásképtelenséggel jár, idővel csak műtéttel, protézissel lehet javítani a helyzeten.


Tabletta? Folyadék?

Eddig főként különféle táplálék kiegészítő tabletták/kapszulák formájában lehetett beszerezni a kollagént, amelynek felszívódása nem volt igazán hatékony, hiszen már a gyomorsav is kikezdte a hatóanyagot, az emésztőrendszeren keresztül haladva pedig csak csekély mennyiség hasznosult a kollagénből. A folyékony formában bevitt kollagén felszívódása hatékonyabb, főleg, ha szuper antioxidánsok segítik hatását.


Fogyaszt, szépít és egészségesebbé tesz a Yana kollagén ital

A Yana kollagén ital mindent tartalmaz, ami az emberi szervezet számára szükséges ahhoz, hogy megfelelően működjön és csökkenjenek egyes betegségek rizikófaktorai. A Yana kollagén italban található szuper-antioxidánsok, melyek a gránátalmából, acai gyümölcsből és zöldteából származnak, csökkentik a hasi zsír mennyiségét - ezáltal a termelődő hormonálisan aktív szteroid hormonok és egyéb gyulladáskeltő vegyületek szintjét -, ezzel segítenek elkerülni az inzulinrezisztenciát, a szív- és érrendszeri betegségeket, valamint a cukorbetegséget, köszvényt, ízületi gyulladást és demenciát is. Mindemellett a Yana kollagénital hialuronsav tartalma hozzájárul a kötőszövetek magas hidratáltságához is, megfelelő folyadékfogyasztás mellett. Ez mozgáskészségünk megőrzéséhez is hatalmas segítség. Ez a hidratáltság már három hét után tapasztalható és látható is a bőrön, hiszen csökken a ráncok mélysége és az arcbőr ragyogóbbá válik, de erősödik a haj és a köröm is, hiszen a test megfelelő hidratáltsága ezekre is nagy hatással van.

A Yana kollagén ital már elérhető Centrumunkban! A helyes alkalmazás és adagolás érdekében a vásárláskor konzultáljon kozmetikus szakemberünkkel!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2018. 09. 18. 15:57 (Utolsó frissítés: 2018. 10. 25. 10:39)

Várja önt:
Kónya Imola
Kónya Imola