Blog: Valentin napi akció egész februárban

A Belvárosi Orvosi Centrum februárban akcióval szeretne kedveskedni a pároknak.
Ha Ön is aggódik párja egészségéért hozza el őt is bőrgyógyászati konzultációja alkalmával!
Ha februárra egyeztet időpontot Dr. Sárdy Nórához és magával hozza kedvesét is, akkor neki 50% kedvezményt biztosítunk az anyajegyszűrés árából!


Fontos az anyajegyek rendszeres ellenőrzése szakorvos által, hiszen a melanomas megbetegedések száma ugrásszerű növekedésnek indult az utóbbi években.  Az elváltozások megítélése még egy bőrgyógyász szakorvostól is nagy tapasztalatot igényel, mivel igen gyakran ártalmatlannak tűnő anyajegyről van szó.
Gyanús vagy rossz helyen elhelyezkedő (hajlatokban, dörzsölődésnek kitett testrészen) anyajegyek eltávolítására a téli hónapok a legmegfelelőbbek, mivel így a nyaralások idejére szépen begyógyulnak a sebek is. Valamint a kisebb mértékű izzadás miatt a felülfertőződés veszélye is kisebb az anyajegy eltávolítása után. Arcon vagy szabadon lévő bőrfelületen elhelyezkedő anyajegyek eltávolítására azért is javasoljuk a téli hónapokat, mert nyáron a nagyobb mértékű UV-sugárzás jobban károsítja a friss hegszövetet.

Egyeztessen időpontot Dr. Sárdy Nórához, aki PHD fokozattal rendelkező, kiváló bőrgyógyászaink egyike. Sárdy doktornő több éves külföldi tapasztalattal rendelkezik a legmodernebb diagnosztikai és terápiás eljárások alkalmazásával. Németországból hazatérve a Doktornő a BOC-ban fogadja a különféle bőrgyógyászati panaszokkal hozzá forduló pácienseket.
Keresse a Doktornőt, ha aknes, pattanásos a bőre, pikkelysömör gyötri, vagy allergiás bőrbetegségektől szenved, esetleg hajproblémákkal küzd. Ezen kívül Dr. Sárdy Nóra Magyarországon egyedülálló technikával kezeli a benőtt körömmel hozzá érkező pácienseket.

Kérjen időpontot februárra és hozza el párját is, akit egy félárú anyajegyszűréssel lepünk meg!
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 02. 03. 12:15 (Utolsó frissítés: 2017. 04. 10. 11:29)

Várja önt:
Dr. Sárdy Nóra
Dr. Sárdy Nóra