Blog: Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

70 évvel ezelőtt ezen a napon az ENSZ megalapította a WHO-t (World Health Organisation), vagyis az egészségügyi világszervezetet. Ennek a tiszteletére tartják április 7-én az egészségügyi világnapot, melyen fokozottabban kívánják felhívni az emberek figyelmét az egészség megőrzésének fontosságára.

Rohanó világunkban nemcsak másokkal, de saját magunkkal is egyre kevesebbet törődünk, nem vesszük észre testünk jelzéseit. Egy-egy tünet jelentkezésekor az internet segítségével, házi praktikákat segítségül hívva próbáljuk meg elfedni a tüneteket, vagy szimplán csak legyintünk, és elfogadjuk a helyzetünket, holott számos megbetegedés időben történő diagnosztizálásával és kezelésével megelőzhetőek lennének a komolyabb bajok, szövődmények kialakulása.

Mi, a Belvárosi Orvosi Centrumban három éve szakadatlanul azon fáradozunk, hogy pácienseink problémáját a lehető leghatékonyabban, és rövid időn belül orvosoljuk.
Rendelőnk fő profilja az intim egészség megőrzése és helyreállítása, e téma köré csoportosulnak a nálunk elérhető szakterületek szolgáltatásai is. Orvosaink szakterületeik (nőgyógyászat, nemigyógyászat, urológia, andrológia, proktológia) kiválóságai, akik maximális odafigyeléssel hallgatják meg a hozzájuk forduló pácienseik aggodalmait, és lehetőség szerint fájdalommentesen végzik el a szükséges vizsgálatokat.
Munkánk során – a téma kényességéből adódóan – nagy hangsúlyt fektetünk a diszkrécióra, hogy pácienseink bizalommal fordulhassanak hozzánk, hiszen a gyógyítás alapja a helyesen felállított diagnózis, ami őszinte párbeszéd nélkül nem jöhetne létre.
Célunk, hogy senkit ne engedjünk el megoldás nélkül, „házon belül” megoldjuk a számunkra bizalmat szavazók problémáját. Ezt szem előtt tartva az egyes szakterületek között szoros konzultáció folyik - amennyiben a panasz jellege ezt megkívánja - , valamint szolgáltatási palettánkat is e szerint bővítjük folyamatosan.
A teljes gyógyulás sokszor több időt vesz igénybe, ami lelkileg megterhelően hathat, de ez idő alatt sem hagyjuk magukra pácienseinket, hiszen a test és a lélek kölcsönösen hatnak egymásra.  Klinikai szakpszichológusunk pácienseink rendelkezésére áll, hogy támogatást nyújtson egy rosszabb időszakból való kilábaláshoz.

Számunkra pácienseink elégedettsége és pozitív visszajelzései a legfontosabbak, iránymutatóak a jövőt tekintve is. Ezekből válogattunk ki néhányat az alábbiakban:

,,Bárkinek ajánlanám, mert senki nem ítélkezik, mindenki segítőkész és közvetlen stílusban beszélnek a beteghez. Hamar kialakult a bizalom, egy percig sem kételkedtem abban, hogy itt megoldják a problémámat.” 
 
,,Kedves, lelkiismeretes, kiváló szakemberek dolgoznak a BOC-ban, akiknek valóban az a céljuk, érdekük,  hogy a beteg megkapja azt az ellátást, szükséges információt a beteg számára is érthető nyelven, megnyugtató szavakat, amire éppen szüksége van. Elfeledteti az állami egészségügyi ellátásban tapasztalt negatív élményeket.”
 
 ,,A BOC csapata és a helyszín is tökéletesen megfelelő. Nagy öröm a mai világban precíz, megbízható szakembereket találni, akik valóban foglalkoznak a beteggel, és szem előtt tartják érdekeit, igényeit egy ilyen kényes területen (is).” 
 
,,Lényegesen összeszedettebbek és barátságosabbak mind az Orvosok, mind a dolgozók, mint ahol az utóbbi időszakban jártam. Illetve ami nagyon pozitív, annak ellenére, hogy szakszerű, rendezett magánrendelő, rendelkezik az alapvetően ehhez szükséges környezettel, verbális és nonverbális jelenségekkel, nem fordul át egy olyan hellyé, ahol én -mint 24 éves hallgató- zavarban érzem magam, alulöltözöttnek, illetőleg nem oda valónak. Jártam olyan magánrendelőben, ahol a recepciósok túlságosan távolságtartóak, kimértek, a környezet kialakítása pedig túl előkelő. (A váróban a hétköznapi öltözék kevésnek tűnik.) Számomra kellemes meglepetés, hogy foglalkoznak Önök az apró részletekkel, hisz a lényeg a részletekben veszik el!”

Ossza meg cikkünket, hogy ismerősei számára is elérhető legyen!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2018. 04. 06. 10:05 (Utolsó frissítés: 2018. 04. 06. 11:21)