Páciensek írták

Általános vélemények

"A telefonos ügyfélszolgálat rendkívül segítőkész, korrekt. A helyszínen egész komoly covid protokolljuk van, de ezzel semmi gond. A szakértelem professzionális. Benőtt körömmel kezeltek. A "műtét" során minimálisra csökkentették a fájdalmamat, Dr. Mikes Csaba szakértelme kíváló. Ápolók kedvesek. A végén pont annyit fizettem, amiről tájékoztattak telefonban. Se többet, se kevesebbet. Összességében elégedett vagyok velük, határozottan ajánlanám ismerőseimnek."


"Udvarias szakértő személyzet. Tiszta környezet. Várólista nélküli, gyors bejutási lehetőség. Elektronikus leletküldés. Minden egy helyen, amire vágyni lehet ma az eü ellátásban. Köszönöm a munkájukat."


"Mindig elégedetten tàvoztam.
Az orvosok megértőek, és megnyugtatják a beteget .
Recepciós hölgyek kedvesek, segitőkészek."


"Szeretek ide járni, mert kedvesek és úgy érzem, hogy jó kezekben vagyok."


"Nagyon szeretek ide jarni nőgyògyászhoz,szerintem a legprofibb es a legempatikusabb akivel valaha találkoztam.Remelem sokaig ott lesz."


"Sok jó szaktudású orvos áll rendelkezésre, kellemes a légkör, nem kell sokat várakozni sem az időpontra, sem a váróteremben. Emlékeztető SMS-t küldtek az időpontról, ami nagy segítség."


  "A rendelőben éreztem a törődést. A panaszaim megoldásában több orvos is részt vett, így végre sikerült egy régóta húzódó problémát megoldani."


 "Többször jártam a rendelőben, mindig korrekt ellátásban részesültem. Kítűnő szakemberek, kellemes légkör!"


 "Problémámmal azért fordultam magánrendelőhöz, mert számomra fontos a diszkréció, hiszen intim kérdésről volt szó. Ezt itt megkaptam, és maximálisan meg voltam elégedve a szakmai ellátással."


 "Kellemes környezet, elfogadható árak, rövid várakozási idő!"


 "Eredetileg várnom kellett volna pár napot, de a sürgető problémámra való tekintettel a telefonos ügyintéző már másnap visszahívott, hogy felszabadult egy hely. Ennek köszönhetően még időben kezelték a panaszaimat."

Haness Rita

"Kedves Belvárosi Orvosi Centrum!
Szeretném megosztani Önökkel tapasztalatimat, a 2021.11.16. és 2022.03.03. között zajlott tizenegy alkalmas kezeléssorozatom kapcsán.
Biofeedback és gátizomtorna kezeléseken vettem részt Önöknél, melyeket Haness Rita tartott. Kezdetekben idegenkedtem a kezeléstípusoktól, valamint nagyon féltem attól, hogy egyáltalán bármilyen javulás elérhető lesz-e esetemben. Rita türelme, komoly odafigyelése, folyamatos bíztatása és az otthoni gyakorlásra történő inspirálása lendített át a kezdeti nehézségeken.
Az egészségem tekintetében; a kezeléssorozat megkezdésekor mindig volt egy kis szivárgás, plusz egy kis széklet, mivel a végbélnyílás sajnos nem zárt jól.  Az idő és persze a kezelések előre haladtával már volt olyan hét, mikor már váladék sem volt. Ezek az eredmények mindig reménnyel töltöttek el. Rita hite és folyamatos bíztatása, valamint a professzionális segítség nagyon sokat adott nekem. Ezek, valamint a komoly mindennapi gyakorlás, hozzásegítettek az életminőségem javulásához. Még nem tökéletes, de remélem az lesz.
A korábbiakban mindig szorongással töltött el, mikor el kellett mennem itthonról, nehogy baleset történjen. De ma már könnyebb. A lelkem is megnyugodott. Bár már nem vagyok fiatal, 73 éves, de nagyon sokat jelent, hogy további éveimet nyugodtabban tölthetem.
Tulajdonkép három embernek köszönhetem ez a javulást. Dr. Bánfalvi Péter adjunktus úrnak, hiszen ő irányított Dr. Pácsai Szilvia doktornőhöz. Ő vizsgált meg a Biofeedback-kel és talált alkalmasnak erre a gyógymódra. Közel egy év várakozás előzte meg, hogy Haness Ritával elkezdődjön a közös munka, tanítson a helyes levegővételre és a mozgásra, amiért nagyon hálás vagyok neki.
Mindent nagyon szépen köszönök Önöknek.
Magdolna"


Rita nagyon közvetlen, empatikus. Bizalommal tudtam hozzá fordulni, és érződik a nagy tapasztalata.”
 „Már a tanfolyam ideje alatt megszünt a vizelet csepegésem. Csak ajánlani tudom.”
„Nagyon korrekt tanfolyam, ami azt adja, amit ígér egy nagyon motiváló és segítőkész oktatóval.
Elméleti tudás + hasznos gyakorlati tudnivalók + teljes feladatsor gyakorlása = teljeskörű tudás az intim tréninggel kapcsolatban.”

Nemes László

"Már reménytelen, elkeseredett hangulatban érkeztem a Belvárosi Orvosi Centrumba 5 éve tartó derékfájdalommal. Itt találkoztam Nemes László gyógytornász-fizioterapeuta, manuálterapeutával. A problémámat 2 alkalom után olyan szinten felismerte, kezelte, hogy a fájdalomnak, ami évek óta kínzott, nyoma sincs. Kiemelt odaadással, figyelmességgel kezelt, csak azt bánom, hogy nem előbb mentem. Végtelenül hálás vagyok neki."


"Csak jó tapasztalatom van a Manualterápiaval kapcsolatban! Nemes Lászlo egy magasan képzett szakember, nagyon figyelmes, ami a legfontosabb kezelés elött alaposan kikérdezi a tüneteket utána a probléma okára is rávilágított. Ezúton is köszönöm a profi kezeléseket, mindenkinek ajánlani tudom!"

Dr. Csák Enikő

"A doktornő nagyon kedves, udvarias, alaposan, részletesen, mindenre kiterjedően vizsgált meg."

Dr. Képíró László

"Nagyon pozitív véleményem van Dr. Képíró László munkájáról és kommunikációjáról. Egy lézeres szemölcs eltávolítására jelentkeztem be hozzá. A konzultáción kedves és nagyon figyelmes volt, folyamatosan felvilágosított, hogy beavatkozás folyamán, mit csinál. Ha bármilyen kérdésem volt hozzá, otthoni lábadozásom során általában egy fél órán belül csörgött a telefonom, és választ adott a kérdéseimre. Ha a jövőben bármilyen hasonló beavatkozásra lesz szükségem mindenképpen hozzá fogok menni, és csak ajánlani tudom mindenkinek mert tényleg NAGYON JÓ orvos."


"Ilyennek kell lennie egy modern orvosnak. Felkészült, közvetlen, és nagyon rendes."


"Jó fej volt, laza és fiatalos (valószínűleg azért is, mert fiatal). Pont olyan, amilyet nem vár az ember egy egészségügyi intézményben. De mellette profi lényegre törő és gyors is volt (nem félreérteni). Tényleg ajánlani fogom mindenkinek, de nem azért mert fizetett statiszta vagyok, hanem mert ez tényleg profi nyugati színvonalú segítség volt. Köszönöm!"

Dr. Kiss György

"A doktor úr nagyon kedves, alapos tájékoztatást kaptam és maximálisan meg voltam elégedve. Nagyon köszönöm!" 
"Alapos, személyre szabott tájékoztatást kaptam, rendkívül kedves bánásmód mellett."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Máté Szabolcs

"A leghozzáértőbb orvos, akivel találkoztam."
"Részletes tájékoztatás, fájdalommentes ellátás."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Szandányi Réka

"Remek orvosnak tartom, megértő volt, mindent elmagyarázott, csak a legjobbat mondhatom"
"Feltárta alaposan az okokat. Olyan okra irányította a figyelmemet, amire nem is gondoltam."
"A doktornő nagyon kedves,kellemes személyiség. Professzionális ellátást nyújtott, kellő tájékoztatást adott, válaszolt minden felmerülő kérdésre, a diagnózist és a további lehetséges kezelés részleteit is elmondta. Mondhatni tökéletes. Mindenkinek ajánlani tudom."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Tóth Béla

"Dr. Tóth Béla doktor kedves, figyelmes, hozzáértő és nagyon alapos!"
"Nagyon kedves barátságos,figyelmesen meghallgatott nem éreztem magam feszélyezve,remélem a szaktudása is tökéletes és megoldónak a problémáim :-)"
"Nagyon kedves, minden kérdésre készségesen válaszolt. Az egyik legjobb orvos, akivel eddig találkoztam."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Várkony Viktória

"Még régebben, 2013. folyamán jártam többször a doktornőnél. A doktornő valódi szaktekintély; határozott, gyors, profi diagnózis; laser-es sebészeti eljárást profin hajtott végre, minden kellemetlen érzet nélkül estem át rajta, és hatékony is volt a kezelés. Látszik rajta, hogy szereti a munkáját."
"Közvetlen, barátságos, jó kedélyű. A vizsgálat során minden lehetőségre kitért, minden részletre figyelt, alapos munkát végzett."
"A doktornő kedves, közvetlen és nagyon barátságos volt. Több mindent meg tudtunk beszélni, mindenről korrektül tájékoztatott. A vizsgálat gyorsan és kellemetlenségek nélkül lezajlott."
"Várkonyi doktornő előtt a problémámmal négy orvosnál jártam, de Ր volt az első, aki diagnózist volt képes felállítani és megfelelő kezelést kaptam! Mindamellett, hogy látszik a Doktornő sokéves tapasztalata, rutinja, rendkívül kedvesnek és korrektnek éreztem."
"Kiváló szaktudású, felkészült, empatikus, emberközpontú!"
"Nagyon nyílt es hozzáertő, pár perc után bizalommal beszéltem a problémákról. Emberkent kezelt és diszkrét volt (amennyire lehet)."

Dr. Kopa Zsolt

"Maximálisan elégedett vagyok! Profi, szakszerű, minden kérdésre válaszolt."
"Köszönöm a pontos szakszerű és diszkrét munkáját és köszönet illeti a megnyugtató szavakért is!"
"Kiváló, figyelmes, nagyszerűen felkészült."
"Kiváló, alapos, nagy szaktudású. Partnerként kezeli a beteget."

Dr. Szabó Ferenc

"Szimpatikus, kellemes ember. Minimális kellemetlenséggel járt a vizsgálat , de ez ebben az esetben természetes."
"Teljes mértékben elégedett vagyok az orvos munkájával. Nagyon kedves volt. Minden kérdésre érthetően válaszolt."

Dr. Lőwy Tibor

"Nyugodt, empatikus, magyarázata érthető és követhető."

Dr. Laki András

A Doktor úr , szimpatikus, rendkívül alapos, hozzáértése magas színvonalú."

Dr. Egri Gábor

"Egri doktor úr szaktudása megkérdőjelezhetetlen. Rendkívül türelmes és barátságos. Teljes körű tájékoztatást adott a betegségem állapotáról, valamint instrukciókat adott a későbbi gyógyulási időszakra. Kiváló orvos és egy nagyszerű ember.
"Nagyon örülök, hogy eljutottam ebbe a rendelőbe, mert az állami intézményekből hazaküldtek, itt meg úgy tűnik, hogy meg is gyógyítottak. "
"Rendkívül kedves, empatikus, a pácienst partnerként kezelő."
"Szakszerű, informatív, segítőkész és bizalmat keltő."
"Profi,empatikus,megítélésem szerint, az egyik legkiválóbb ! (több proktológussal találkoztam). Tökéletes volt."
"Teljesen elégedett voltam, széles körű tájékoztatást és a kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam."
"Kedves, tapintatos volt a Doktor Úr! Személyzet udvarias, kellemes hangnemben beszélt."
 

Dr. Tisza Tímea

"Amit Dr Tisza Timea neve fémjelez, az csak a legjobb lehet!!!!!"
"Ha bőrgyógyászati problémánk van ezt a rendelőt választottuk családilag , és Dr Tisza Tímeát orvosunknak és tökéletesen megbízunk benne."
Forrás: www.hazipatika.com

"Dr. Tisza Tímeához jártam (STD/nemigyógyászat), életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem hozzá.
Szakmai tudása kiváló, nagyon alapos és mindent megtesz azért, hogy meggyógyítsa a betegét. Még akkor is, ha ehhez a saját területén kívül eső orvoslásra van szükség. Pl. az én esetemben egy alkalommal még egy kutatóorvossal is beszélt, hogy hatékony gyógyszert adhasson egy rezisztens baci ellen. Nálam így derült ki az is, hogy a TSH szintem nagyon magas, a D vitamin szintem pedig szinte nulla. (Megjegyzem ez utóbbi kettő nem tünetek nélküli, úgyhogy a körzeti orvosomnak erre már rég rá kellett volna jönnie...)
A betegével úgy beszél, mint egyenrangú féllel (értelmes, intelligens emberrel).
Én a neten találtak alapján választottam a doktornőt, a Belvárosi Orvos Centrumba csak azért mentem, mert ott volt elérhető. Ha máshol lenne magánrendelése, oda mentem volna. Mivel túlszárnyalta minden elképzelésemet, ezért amikor nem volt elérhető (pl. betegség miatt), nem fogadtam el időpontot más orvoshoz, inkább hetekig vártam. Nem bántam meg.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem sok ilyen orvos "szaladgál" a világon. Akinek nemigyógyászra van szüksége, Dr. Tisza Tímeát keresse!"

"A rendelőben kellő információkat kaptam a betegségemről, pontos és figyelmes kezelést. A légkör barátságos volt, és összességében a kezelés eredményes volt, meggyógyultam. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a közösséggel. A kezelő orvosom, Dr.Tisza Timea a lehető legjobb ellátást biztosította.Ha megint szükségem lesz bőrgyógyászati ellátásra biztos ezt a rendelőt fogom felkersni és ezt a doktornőt!"