Páciensek írták

Általános vélemények

"Sok jó szaktudású orvos áll rendelkezésre, kellemes a légkör, nem kell sokat várakozni sem az időpontra, sem a váróteremben. Emlékeztető SMS-t küldtek az időpontról, ami nagy segítség."


  "A rendelőben éreztem a törődést. A panaszaim megoldásában több orvos is részt vett, így végre sikerült egy régóta húzódó problémát megoldani."


 "Többször jártam a rendelőben, mindig korrekt ellátásban részesültem. Kítűnő szakemberek, kellemes légkör!"


 "Problémámmal azért fordultam magánrendelőhöz, mert számomra fontos a diszkréció, hiszen intim kérdésről volt szó. Ezt itt megkaptam, és maximálisan meg voltam elégedve a szakmai ellátással."


 "Kellemes környezet, elfogadható árak, rövid várakozási idő!"


 "Eredetileg várnom kellett volna pár napot, de a sürgető problémámra való tekintettel a telefonos ügyintéző már másnap visszahívott, hogy felszabadult egy hely. Ennek köszönhetően még időben kezelték a panaszaimat."

 

Dr. Tisza Tímea

"Amit Dr Tisza Timea neve fémjelez, az csak a legjobb lehet!!!!!"
"Ha bőrgyógyászati problémánk van ezt a rendelőt választottuk családilag , és Dr Tisza Tímeát orvosunknak és tökéletesen megbízunk benne."
Forrás: www.hazipatika.com

"Dr. Tisza Tímeához jártam (STD/nemigyógyászat), életem egyik legjobb döntése volt, hogy elmentem hozzá.
Szakmai tudása kiváló, nagyon alapos és mindent megtesz azért, hogy meggyógyítsa a betegét. Még akkor is, ha ehhez a saját területén kívül eső orvoslásra van szükség. Pl. az én esetemben egy alkalommal még egy kutatóorvossal is beszélt, hogy hatékony gyógyszert adhasson egy rezisztens baci ellen. Nálam így derült ki az is, hogy a TSH szintem nagyon magas, a D vitamin szintem pedig szinte nulla. (Megjegyzem ez utóbbi kettő nem tünetek nélküli, úgyhogy a körzeti orvosomnak erre már rég rá kellett volna jönnie...)
A betegével úgy beszél, mint egyenrangú féllel (értelmes, intelligens emberrel).
Én a neten találtak alapján választottam a doktornőt, a Belvárosi Orvos Centrumba csak azért mentem, mert ott volt elérhető. Ha máshol lenne magánrendelése, oda mentem volna. Mivel túlszárnyalta minden elképzelésemet, ezért amikor nem volt elérhető (pl. betegség miatt), nem fogadtam el időpontot más orvoshoz, inkább hetekig vártam. Nem bántam meg.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, nem sok ilyen orvos "szaladgál" a világon. Akinek nemigyógyászra van szüksége, Dr. Tisza Tímeát keresse!"
V.Virág

"Köszönöm a sok segítséget és türelmet, és engedje meg, hogy minden hízelgési szándéktól mentesen elmondjam: a KOC-ban tapasztaltak még 15, egészségügy berkein belül eltöltött év tükrében is lenyűgözőek. Az asszisztensnők is fantasztikusan kedvesek, készségesek, mosolygósak, a munkafolyamatok gördülékenyek, a kommunikáció is professzionális. Őszintén és szívből fogom terjeszteni a rendelő jó hírét a jövőben, szakmán belül és kívül egyaránt! Lássuk be: az STD-hez kapcsolódó témák kínosak, nem szívesen beszél róluk az ember. Közszférában rettenetes megaláztatásokról számolnak be a páciensek, még egy "sima" szűrés kapcsán is. (Megjegyzem, amíg ez így van, hiába hirdetjük a szűrés, megelőzés fontosságát). A KOC-ban mindenki úgy beszél erről a témáról, mintha épp mondjuk alma-vásárlásról lenne szó, azaz a lehető legtermészetesebben. Nincs az a páciens, aki ezért ne lenne hálás. Hihetetlen, de még a pénztárban történő fizetésnél is jut egy mosoly és néhány kedves szó... "

"A rendelőben kellő információkat kaptam a betegségemről, pontos és figyelmes kezelést. A légkör barátságos volt, és összességében a kezelés eredményes volt, meggyógyultam. Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a közösséggel. A kezelő orvosom, Dr.Tisza Timea a lehető legjobb ellátást biztosította.Ha megint szükségem lesz bőrgyógyászati ellátásra biztos ezt a rendelőt fogom felkersni és ezt a doktornőt!"

Dr. Kiss György

"A doktor úr nagyon kedves, alapos tájékoztatást kaptam és maximálisan meg voltam elégedve. Nagyon köszönöm!" 
"Alapos, személyre szabott tájékoztatást kaptam, rendkívül kedves bánásmód mellett."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Máté Szabolcs

"A leghozzáértőbb orvos, akivel találkoztam."
"Részletes tájékoztatás, fájdalommentes ellátás."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Szandányi Réka

"Remek orvosnak tartom, megértő volt, mindent elmagyarázott, csak a legjobbat mondhatom"
"Feltárta alaposan az okokat. Olyan okra irányította a figyelmemet, amire nem is gondoltam."
"A doktornő nagyon kedves,kellemes személyiség. Professzionális ellátást nyújtott, kellő tájékoztatást adott, válaszolt minden felmerülő kérdésre, a diagnózist és a további lehetséges kezelés részleteit is elmondta. Mondhatni tökéletes. Mindenkinek ajánlani tudom."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Tóth Béla

"Dr. Tóth Béla doktor kedves, figyelmes, hozzáértő és nagyon alapos!"
"Nagyon kedves barátságos,figyelmesen meghallgatott nem éreztem magam feszélyezve,remélem a szaktudása is tökéletes és megoldónak a problémáim :-)"
"Nagyon kedves, minden kérdésre készségesen válaszolt. Az egyik legjobb orvos, akivel eddig találkoztam."
Forrás: www.foglaljorvost.hu

Dr. Várkony Viktória

"Még régebben, 2013. folyamán jártam többször a doktornőnél. A doktornő valódi szaktekintély; határozott, gyors, profi diagnózis; laser-es sebészeti eljárást profin hajtott végre, minden kellemetlen érzet nélkül estem át rajta, és hatékony is volt a kezelés. Látszik rajta, hogy szereti a munkáját."
"Közvetlen, barátságos, jó kedélyű. A vizsgálat során minden lehetőségre kitért, minden részletre figyelt, alapos munkát végzett."
"A doktornő kedves, közvetlen és nagyon barátságos volt. Több mindent meg tudtunk beszélni, mindenről korrektül tájékoztatott. A vizsgálat gyorsan és kellemetlenségek nélkül lezajlott."
"Várkonyi doktornő előtt a problémámmal négy orvosnál jártam, de Ր volt az első, aki diagnózist volt képes felállítani és megfelelő kezelést kaptam! Mindamellett, hogy látszik a Doktornő sokéves tapasztalata, rutinja, rendkívül kedvesnek és korrektnek éreztem."
"Kiváló szaktudású, felkészült, empatikus, emberközpontú!"
"Nagyon nyílt es hozzáertő, pár perc után bizalommal beszéltem a problémákról. Emberkent kezelt és diszkrét volt (amennyire lehet)."

Dr. Kopa Zsolt

"Maximálisan elégedett vagyok! Profi, szakszerű, minden kérdésre válaszolt."
"Köszönöm a pontos szakszerű és diszkrét munkáját és köszönet illeti a megnyugtató szavakért is!"
"Kiváló, figyelmes, nagyszerűen felkészült."
"Kiváló, alapos, nagy szaktudású. Partnerként kezeli a beteget."

Dr. Palikó Barna

"Doktor Úr nagyon kellemes benyomást keltett, tüzetesen megvizsgált, elmondott mindent amit tudnom kellett. Megnyugtatott a figyelmessége."
"Egy utazás előtt hirtelen támadt problémám. Szerencsére a Belvárosi Orvosi Centrumba már másnapra kaptam időpontot Palikó doktorhoz. Korrekt módon megvizsgált, nagyon figyelmes volt, és megnyugtató. Időben elindulhattam."
"Korrekt, precíz, megbízható. Éppen ezt vártam, ezért jöttem ebbe a rendelőbe."
"Nyugodt természet, minden kérdésemre körültekintéssel válaszolt."
"Teljesen megfelelő volt az ellátás, a doktor úr alaposan tájékoztatott mindenről."

Dr. Szabó Ferenc

"Szimpatikus, kellemes ember. Minimális kellemetlenséggel járt a vizsgálat , de ez ebben az esetben természetes."
"Teljes mértékben elégedett vagyok az orvos munkájával. Nagyon kedves volt. Minden kérdésre érthetően válaszolt."

Dr. Lőwy Tibor

"Nyugodt, empatikus, magyarázata érthető és követhető."

Dr. Laki András

A Doktor úr , szimpatikus, rendkívül alapos, hozzáértése magas színvonalú."

Dr. Egri Gábor

"Egri doktor úr szaktudása megkérdőjelezhetetlen. Rendkívül türelmes és barátságos. Teljes körű tájékoztatást adott a betegségem állapotáról, valamint instrukciókat adott a későbbi gyógyulási időszakra. Kiváló orvos és egy nagyszerű ember.
"Nagyon örülök, hogy eljutottam ebbe a rendelőbe, mert az állami intézményekből hazaküldtek, itt meg úgy tűnik, hogy meg is gyógyítottak. "
"Rendkívül kedves, empatikus, a pácienst partnerként kezelő."
"Szakszerű, informatív, segítőkész és bizalmat keltő."
"Profi,empatikus,megítélésem szerint, az egyik legkiválóbb ! (több proktológussal találkoztam). Tökéletes volt."
"Teljesen elégedett voltam, széles körű tájékoztatást és a kérdéseimre kielégítő válaszokat kaptam."
"Kedves, tapintatos volt a Doktor Úr! Személyzet udvarias, kellemes hangnemben beszélt."