Blog: Már fájdalom nélkül sportolhatok!

"Több, mint 20 éven át húzódó problémámat oldották meg a Belvárosi Orvosi Centrumban

Tinédzser koromban rendszeresen visszatérő problémám volt a benőtt lábköröm, gyakorlatilag apai ágon az egész család érintett volt, így a bátyám és én is. Többször műtötték a lábujjaimat, de ezek csak ideiglenes megoldást nyújtottak, a probléma újra és újra visszatért: fájdalmas, gennyes benövések, melyek mozgásomat rendszeresen hetekig korlátozták. Az évek folyamán megtanultam élni a problémával, viszont idővel egyre nehezebb volt az otthoni kezelése ennek az állapotnak, ami 40 éves koromban odáig fajult, hogy már gyakorlatilag 8 hónapja csak sántítottam. Vérvörösre volt dagadva a lábujjam és a nehézkes körömvágás miatt ez többször el is fertőződött. Valódi megoldást kerestem, nem olyat, ami ideig-óráig enyhíti a problémáimat. Így esett a választásom a lézeres körömágy plasztikára, amit a Belvárosi Orvosi Centrumban szerettem volna elvégeztetni, mivel itt mindig lelkiismeretesen láttak el, és kitűnő szakértők kezei között voltam.

A műtét gyors és teljesen fájdalommentes volt, még az érzéstelenítő injekciót is alig éreztem - holott ezzel kapcsolatban nem voltak jó emlékeim. A műtétet követő időszakban maximálisan elláttak tanácsokkal, illetve javaslatokkal. Dr. Képíró László szakszerűen és gyorsan végezte el a műtétet, majd az otthoni lábadozásom alatt is lelkiismeretesen válaszolt minden kérdésemre; emiatt külön köszönetem a Doktor Úrnak! A hegem szépen gyógyult, a varratszedés ugyancsak zökkenőmentesen zajlott le, majd 2-3 héttel a műtét után már szinte maximálisan tudtam terhelni a lábujjamat.

Mindenkinek ajánlom a Belvárosi Orvosi Centrumot aki benőtt körmökkel küzd, és szakszerű, felkészült ellátást szeretne. Az évek folyamán többször voltam a Centrumban és mindig kedvesen, segítőkészen fogadtak már a recepción is!"
 
- egy kedves Páciensünk, O. Róbert     

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2018. 11. 12. 15:13 (Utolsó frissítés: 2018. 11. 12. 15:44)