Női kismedencei rehabilitáció

Női kismedencei rehabilitáció kezelések a BOCban! Az egészséges fizikai élet során a kismedence és a hüvely igen nagy igénybevételnek van kitéve, a funkcióval szemben támasztott elvárások az élet előre haladásával nem csökkennek.
A kismedence, főként az izmok és a hüvely viszont egyre megviseltebbek lesznek. Ennek, kismedencei rehabilitáció kezelés híján az alábbi tünetek jelennek meg:
  • laza, tág, torzult hüvelybemenet és hüvely
  • a hüvely előboltosul, ezáltal kidörzsölődik és szárazzá válik, valamint a mozgást is korlátozza
  • a vizelet elcsöppen, elcsurog, ezzel szégyenérzetet okozva a betegnek és egyéb fizikai jellegű problémát, mint pl. a kellemetlen testszag
Panaszok bármilyen életkorban előfordulhatnak, és a tünetek intenzitását is számos tényező befolyásolja, mint:
  • a hüvelyi szülés
  • az életkor előre haladása
  • a magas sarkú cipő viselése, az előretolt feszes mell, a behúzott, feszes has, a billentett csípő
Centrumunkban kiemelt figyelmet fordítunk a személyre szabott kismedencei kezelésekre, ezért a szolgáltatások széles palettáját kínáljuk pácienseinknek. Orvosaink átfogó állapotfelmérés után megállapítják a leghatásosabb terápiát, hogy a panaszok megszűnésével pácienseink újra vonzó nőknek érezhessék magukat.
 
Biofeedback tréning
A biofeedback tréning egy olyan aktív terápiás módszer, amely során pácienseink megtanulják, hogyan irányítsák, kontrollálják testük nem tudatos, nem akaratlagos fiziológiás folyamatait, pl. izmaik működtetését vagy vérnyomásuk szabályozását. Ezt a női kismedencei rehabilitációs módszert bizonyítottan sikeresen alkalmazzák az többféle kismedencei betegség kezeléséhez.
 
Tájékoztató az intimlézer kezelésekről
Tudjon meg többet Ön is az intimlézeres kezelésekről, mellyel kezelhető a hüvelyszárazság, a hüvelytágasság és az inkontinencia is hatékonyan, fájdalommentesen! Az intimlézer kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, fájdalomra nem kell számítani. A kezelés kb. 25 percet vesz igénybe. A beavatkozást követően nem valószínű sem vérzés, sem fájdalom, így lábadozási idővel sem kell számolni, azonnal visszatérhet napi tevékenységei folytatásához. Egy hét elteltével a páciens akár már nemi életet is újra élhet.
Pácienseink véleménye a kezelésekről
Számunkra nagyon fontos Pácienseink visszajelzése, hogy tökéletesíteni tudjuk szolgáltatásainkat, de tudjuk, hogy sokan Önök közül is vágynak a megerősítésre, hogy érdemes belevágni a kezelésbe. Önöknek hoztuk létre ezt a menüpontot, hogy minden kétséget kizárva tudjanak kezeléseink mellett dönteni. 
Hüvelyszárazság kezelése
Hüvelyszárazság 3 alkalmas kezelése most 490 000 Ft helyett 330 000 Ft!
A hüvelyszárazság okozta fájdalmas együttlétek és a visszatérő fertőzések számos nő életét keserítik meg. A nem megfelelő nedvesedés okán csökken a hüvely síkossága, így a szexuális együttlétek fájdalmassá válhatnak, melyet egy idő után viszkető, égő érzés kísérhet.
A RenovaLase egy olyan egyedi, nem-sebészeti és minimálisan invazív fototermikus Er:Yag lézerterápia, mely hatékony segítséget nyújt a hüvelyszárazság kezelésében.
 
Hüvelyszűkítő kezelés
Hüvelyszűkítő - 2 alkalmas - kezelés most 450 000 Ft helyett 300 000 Ft!
Szülés következtében, vagy a kor előrehaladtával és a hormonváltozások nyomán a hüvely megereszkedhet, méhsüllyedés és tág hüvely szindróma alakulhat ki. Intimlézer kezeléssel ezek a tünetek sebészeti beavatkozás és szike nélkül kezelhetőek.
Inkontinencia lézeres kezelése
Inkontinencia 2 alkalmas kezelése 450 000 Ft helyett most 300 000 Ft! 
Az inkontinencia, vagy vizelettartási probléma számos nőt érint. Hiába a vizeletcsepegés okozta kellemetlenségek, sokan nem fordulnak időben orvoshoz, és évekig szenvednek, pedig a helyzet napról napra csak romlik.
Az IncontiLase segítségével azonban kezelhető az enyhe és középsúlyos kevert és stressz inkontinencia egyaránt.
 
Gátizomtorna hölgyeknek
Gátizomornával megerősíthetőek a gátizmok és a medencealapi izmok, mely számos tünet (inkontinencia, hüvelygyengeség stb.) esetén megoldást jelenthet. Ezen felül az egészséges emberekre is pozitív hatást gyakorol, segít a szülésre való felkészülésben, vagy akár a szexuális élet javításában.
PFM tréning
PFM tréninggel erősíthetőek a gátizmok, mely több urológia betegség kezelésben jótékony hatással bír. Nem csupán a tünetek jelentkezése esetén ajánlott a gátizomtorna, hanem egészséges férfiaknak egyaránt, mivel kiválóan edzi az öv alatti izmokat.
Medencealapi izmok tornája gyerekeknek
Megdöbbentő, de Magyarországon több mint 10 000 gyermek szenved ágybavizeléstől, illetve az óvodás korú gyermekek 50%-ának székrekedése van. Ezeket a problémákat speciális gátizomtornával lehet javítani és sok esetben a tüneteket meg is lehet szüntetni, ugyanis a medence alapi izmok segítségével tudjuk szabályozni a vizelet-, székletürítést, és tartást.