Blog: Belülről az immunrendszert erősíti, kívülről a bőrt: a C-vitamin!

Ahogy idősödünk, a bőrünk is változik, sajnos nem előnyére. Persze vannak szerencsések, akiken később jelennek meg az első jelek, de az érzékeny bőrűeknek ebben sincs szerencséje. Mivel bőrük könnyebben irritálódik, sok fiatalító szert még csak használni sem tudnak. A C-vitamin tartalmú REDERMIC C azonban még nekik sem tiltott.
 
Amióta ismerjük, a C-vitamint igazi csodaszernek tartjuk, hiszen egészségünk egyik legfőbb őrzője. Nem csoda, hogy a szervezetünkre gyakorolt hatásai vizsgálata után a kozmetikai ipar is lecsapott rá. A tiszta C-vitamin itt sem okozott csalódást, nemcsak a fakó bőrrel veszi fel a harcot, de az öregedés jeleit – ráncok és megereszkedés - is csökkenti.
 
Mivel a C-vitamin vízben oldékony vitamin, így nem tudjuk túladagolni akkor sem, ha sokkal többet szedünk be belőle, hiszen a vizelettel távozik. Éppen ez az oka azonban annak is, hogy a táplálékkiegészítőkből és különböző élelmiszerekből származó C-vitamin nem nagyon tud célzott hatást kifejteni a bőrünkön. Ezt a problémát küszöbölik ki a La Roche-Posay cég REDERMIC C családba tartozó, hipoallergén és bőrgyógyászatilag tesztelt arcápoló termékei, melyek a tiszta C-vitamin mellett fragmentált hialuronsavat, mannózt és a már jól ismert, ásványi anyagokban igen gazdag La Roche-Posay termálvizet tartalmazzák. Összetételük eltünteti a kisebb mimikai ráncokat, halványítják a mélyebbeket és ragyogóvá teszik a bőrt.

La Roche-Posay REDERMIC [C]
Arckrém normál-kombinált illetve száraz bőrre

A kívülről a bőrbe juttatott C-vitamin még akkor is csodát tesz, ha amúgy eleget viszünk be a szervezetünkbe belőle. A REDERMIC C magas C-vitamin tartalma fokozza a bőr mikrokeringését, ezáltal az anyagcseréjét is. Ezzel serkenti a kollagénrostok újratermelődését és csökkenti a bőr kipirosodását is. Köztudott, hogy a C-vitamin hatékony védelmet nyújt a szabad gyökök ellen is antioxidáns tulajdonságaival, ezáltal egészségesebb kinézetű, simább bőrfelszínt eredményez a használata, mely klinikailag is bizonyított. Pattanásokra hajlamos bőrűek is használhatják, hiszen nem komedogén termék. Normál-kombinált és száraz bőrre kifejlesztett formulával egyaránt kapható.

Ajánlott fogyasztói ára: 7 499 Ft / 40 ml


La Roche-Posay REDERMIC [C] Szemkörnyékápoló
Mivel a termékcsalád szemkörnyékápoló tagja is hipoallergén, érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselők is használhatják anélkül, hogy problémát okozna.

Ajánlott fogyasztói ára: 6 599 Ft / 15 ml


Ossza meg cikkünket, hogy ismerősei számára is elérhető legyen!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2018. 05. 31. 13:24 (Utolsó frissítés: 2018. 05. 31. 13:44)