Blog: La Roche-Posay termékek a magyar bőrgyógyászok ajánlásával

A Belvárosi Orvosi Centrumban stratégiai partnerség keretein belül ajánljuk és forgalmazzuk a La Roche-Posay prémium minőségű dermokozmetikai termékeit.
A LRP termékeket több mint 25 000 bőrgyógyász javasolja világszerte, sőt ez a magyar bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt kozmetikai márka is. A La Roche-Posay termékek több mint 60 országban kaphatóak bőrgyógyászok ajánlásával, minden kontinensen.

 

Miért javasolják a bőrgyógyászok?

 • 100% hipoallergén, nem komedogén
 • magas koncetrációjú aktív hatóanyagok
 • nyugtató és antioxidáns hatású La Roche-Posay termálvízzel
 • reális környezetben, klinikai vizsgálatokkal alátámasztott eredmények
 • az összetevők és illatanyagok száma és mennyisége szigorúan minimalizált
 • a legérzékenyebb típusú bőrön tesztelt termékek
 • a csomagolás minimalizálja a mikrobakteriális fertőzés veszélyét
 • a minőség a felhasználási dátum meghatározásával garantált
A La Roche-Posay termékekben a jótékony hatású termálvíz és az érzékeny bőr szakértőinek tudása egyesül. A termálvíz az LRP készítményeinek alapvető összetevője, mely az esővíz és a meszes kőzet találkozásakor kialakuló nyomelemek, valamint ásványok ötvözete. A szelénben gazdag termálvíz azonnal csillapítja az irritációt és nyugtatja a bőrt, szabadgyök-megkötő tulajdonságú és erősíti a bőr védekező képességét.
Az érzékeny bőr kezelése az egyik legnagyobb kihívás a gyógyszertári dermokozmetikumok piacán, mivel 10-ből 7 hölgy állítja, hogy érzékeny bőrrel rendelkezik, a férfiakat tekintve pedig 10-ből 3 személyt érint a probléma.
A La Roche-Posay-ról elmondható, hogy az érzékeny bőr szakértője. Termékeik kimondottan az érzékeny bőr speciális igényeihez igazítva lettek kifejlesztve, a mindennapos bőrápolás megkönnyítéséért. Nem tömítik el a pórusokat, nem terhelik a bőrt felesleges anyagokkal, nem okoznak irritációt.
A LRP igyekszik a bőrgyógyászati hatékonyság mellett a fogyasztók igényeire szabni termékeit. Ennek érdekében évente 50-60 fogyasztói tanulmányt készít.
Az érzékeny és a túlérzékeny bőr a környezeti tényezők hatására, valamint az illatanyagot és tartósítószereket tartalmazó kozmetikai termékek használatakor könnyen irritálódik. A La Roche-Posay termékek ezért, az allergiás tünetek elkerülése érdekében, csak olyan összetevőket tartalmaznak melyek a kívánt hatás eléréséhez feltétlenül szükségesek.
 

Milyen bőrtípusokra milyen LRP termékeket ajánlunk?

 • intoleráns, allergiára hajlamos bőrre – TOLERIANE
 • kipirosodásra hajlamos bőrre – ROSALIAC
 • érzékeny, vízhiányos bőrre – HYDREANE; HYDRAPHASE
 • nagyon száraz, érdes bőrre – NUTRITIC
 • zsíros, problémás bőrre – EFFECLAR
 • érzékeny bőrre, az öregedés jeleivel – REDERMIC
A fentiek alapján tehát a Belvárosi Orvosi Centrumban melegen ajánljuk a La Roche-Posay termékek használatát, melyek megfelelő ápolást biztosítanak többek közt a következő bőrgyógyászati problémák esetén is: acne, ekcéma, atópia, psoriais, seborrhoea.
A LRP termékek azonban nem csak a bőrgyógyászati problémákkal küzdők mindennapjaiba illeszthetőek be, hanem az egészséges bőrűeknek is bátran ajánljuk, hiszen összetételének köszönhetően a legjobbat nyújtja bőrünknek.


A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2016. 12. 07. 12:20 (Utolsó frissítés: 2020. 12. 23. 13:00)