Kónya Imola

Kozmetikus

Kozmetikus végzettségemet 1998-ban szereztem a ceglédi Bem József szakiskolában. A sikerem titka úgy vélem az, hogy a haladásban látom a jövőt. Nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, továbbképzéseket, ami garantálja, hogy a vendégeim számára a lehető legszínvonalasabb, leghatékonyabb és legmodernebb segítséget nyújtsam. Célom, hogy minden kedves vendégemnek egészségesen szép bőrt varázsoljak! Nekem a szakmám a hobbim is egyben.
 
A valódi szépség korlátlan! Ha a bőröd gyönyörű az megerősít, magabiztossá tesz,és segít abban, hogy mindenkor önmagad lehess.
 
A testi és a lelki szépség olyan varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy megjelenésével meghódítja a világot.
 
Az összhang titka abban rejlik, amikor harmóniában van az, ahogyan gondolkodunk, amiben hiszünk és ahogyan élünk.
 
" Az ember hivatása, hogy megismerje az igazságot, szeresse a szépet, kívánja a jót és cselekedje a legjobbat."
                                                           Ludwig van Beethoven
 
Vendégeinek tapasztalatai
"Tini koromban is aknéra hajlamos bőröm volt, de csak pár éve, felnőtt koromra vált extrém mértékűvé a probléma fájdalmas, gyulladt, aknés, foltokkal teli arcbőr formájában. Próbálkoztam több kozmetikai és bőrgyógyászati (gyógyszeres) kezelési móddal, mielőtt a Belvárosi Orvosi Centrum kozmetikai kezelését vettem volna igénybe. Sajnos egyik korábbi megoldás sem bizonyult eredményesnek vagy egészségügyi okokból hosszú távon fenntarthatónak, de erre a kozmetikai kezelésre azt mondhatom, hogy látom az eredményt: sokat javult a bőrképem, egészségesebb, üdébb, feszesebb, kevésbé zsírosodik, kevésbé hajlamos a kipirosodásra, elmúltak a fájdalmas, gyulladt pattanások, fokozatosan halványulnak a foltok. Ennek az eredménynek az elérése az én esetemben viszont hónapokon átívelő kitartást, a kozmetikussal közös munkát (kezelések utáni tapasztalataim megosztása, személyre szabott kezelési mód kiválasztása), rendszeres (havi) kezeléseket és az Image termékekkel történő rendszeres otthoni bőrápolást igényli. Az eddigi eredmények abszolút azt mutatják, hogy jól döntöttem, mikor ezt a kozmetikai kezelést választottam."

"Nagyjából négy hónapja kerestem fel a Belvárosi Orvosi Centrumot, mert az arcomon, főleg az állam és az állkapocs csontom vonalán nagyon kipattogatott a bőröm és a korábban bevált módszerek hatástalannak bizonyultak. Ekkor kerültem Kónya Imola kozmetikushoz. Az ő szakértelmének köszönhetően már a második kezelés hatására nagyon sokat javult a bőröm állapota, az azóta eltelt hónapokban pedig annyira szembetűnő a változás, hogy a barátaim sorra jegyzik meg, mennyivel kisimultabb és üdébb az arcom. Sokat segített az otthoni arcápolási rutinom tökéletesítésében, nagyon elégedett vagyok az általa ajánlott termékekkel. Nagyon szeretek hozzá járni, minden alkalom nagyon kellemes élmény, pihentető, feltölt, amihez Imola szakértelmén kívül a kedves és barátságos karaktere is hozzájárul. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom őt, aki szeretné lassítani az öregedés tüneteit és általánosságban szebbnek érezni magát."​​​​​​​
​​​​​​​

Tanfolyamok

 • Image Skincare elméleti és gyakorlati képzések I-V. (2013-2018)
 • Image Skincare specialist  (2017)
 • Bőrterapeuta akkreditált továbbképzés - Derm Academy  (2013-2015)
 • Genosys és dermaroller kollagén indukciós terápiás képzés (2014)
 • IPL szőrtelenítés dinamikus pulzáló fény és lézer kombinációjával
 • Mezoterápiás és mezorolleres tanfolyam (2010)
 • Hyamatrix injekciómentes hialuronplasztikai és photo aiging képzések I-V. (2015-2017)
 • A bőrgyógyászat és a kozmetika határterületei tanfolyam és vizsga, Dr. Derm Oktatási központ, Dr. Varjú Gábor (2001)
 • Masszázstehnikák, nyirokdrenázs
 • Elektrokozmetikai eljárások a kozmetikában
 • Testkezelő tanfolyamok
 • Sminktanfolyamok