Blog: Ismerje meg a Belvárosi Orvosi Centrumot!

Április 7-e az egészségügy világnapja, mely felhívja figyelmünket arra, hogy milyen fontos orvosi segítséget kérnünk egészségügyi panaszok esetén. Rohanó világunkban sokan csak legyintenek egy-egy tünet jelentkezésekor és nem fordulnak időben orvoshoz, pedig számos megbetegedés időben történő diagnosztizálásával és kezelésével megelőzhetőek a komolyabb szövődmények.

Mi, a Belvárosi Orvosi Centrumban azon dolgozunk, hogy a hozzánk forduló páciensek problémáit a lehető legrövidebb időn belül és hatékonyan orvosolni tudjuk.
Rendelőnk fő profilja az intim egészség megőrzése és helyreállítása, eköré csoportosulnak a nálunk elérhető szakterületek szolgáltatásai is. Nőgyógyászaink, nemigyógyászaink, urológusaink, andrológusaink, proktológusaink maximális tapintattal és lehetőleg fájdalommentesen végzik el a szükséges vizsgálatokat és beavatkozásokat. A téma kényességéből adódóan maximális diszkrécióval és előítéletek nélkül fordulunk pácienseink felé, fontosnak tartjuk, hogy bizalommal tudjanak orvosaink előtt megnyílni.
Az egyes szakterületek magas színvonalú működtetése mellett, a szakmák közötti párbeszéd is igen nagy szerepet kap, mellyel biztosítható „házon belül” a panaszok teljes körű megoldása. Az a célunk, hogy megtaláljuk a probléma forrását, senkit ne engedjünk el kezelés és megoldás nélkül. Igyekszünk pácienseinket támogatni, hiszen sokszor több időt vesz igénybe a teljes gyógyulás. Klinikai szakpszichológusunk is pácienseink rendelkezésére áll, ugyanis sok esetben a lelki segítségnyújtás jelenti a kiutat egy nehezebb időszakból. 
Nagyobb problémák esetén pszichiáter szakorvosunk nyújt segítséget a hozzáfordulóknak.

A legfontosabb számunkra pácienseink elégedettsége, ezért mindig öröm számunka a tőlük érkező pozitív tapasztalatok olvasása. Ezekből választottunk ki néhányat az alábbiakban:

„Már korábban is voltam magánrendelésen, ugyanezzel a problémával, ahol udvariatlanok és türelmetlenek voltak velem, rettenetes fájdalmakkal és megalázva mentem el onnan. Ezúttal Önöket kerestem meg és nagyon örülök neki. Mar az első pillanatban éreztem, hogy ezúttal jó helyen vagyok és nem tévedtem. Mindenki udvarias volt, de nem bizalmaskodó, nem kellett a váróteremben mások előtt magyarázkodnom, hogy miért vagyok ott stb. A beavatkozás szinte fájdalommentes volt a korábbihoz képest, pedig én nehezen viselem a fájdalmat, különösen az injekciót. Az orvos és az asszisztens egyaránt végig támogatott a legnehezebb pillanatokban és megkönnyebbülve, mosolyogva távoztam. Ha a jövőben is szükségem lesz orvosi beavatkozásra otthon Magyarországon Önöket fogom először megkeresni. Tudom, hogy nem fogok csalódni.”

Minden tökéletes az önök rendelőjében. A páciensek fogadtatása és az orvosi ellátás is. Mivel nekem ez volt életem első nőgyógyászati vizsgálata, rendkívül hálás vagyok önöknek, amiért ezt ilyen pozitív élménnyé varázsolták számomra. Csak ajánlani tudom az önök rendelőjét!”

„Egy professzionális, igényes, érezhetően jól átgondolt és megtervezett, megszervezett működési elveken alapuló orvosi centrum, igazi világítótorony az állami egészségügyi körülményekhez képest. Itt mindenkit érdekel, hogy a betegnek mi fáj és mennyire fáj. Megbecsülésem és Tiszteletem Önöknek! Csak így tovább nagyon sokáig!"

„Több magán orvosi centrumban jártam már, eddig egyedül a BOC-ban dolgozó csapat a legösszehangoltabb, valamint a páciensre szánt idő és a szakdolgozók személyisége, felkészültsége s odafigyelése kitűnő és kiváló. Egyértelműen, mikor egy orvosi rendelőbe érkezünk, van egy panaszunk, ami miatt félhetünk, zárkózottabbak lehetünk, mindezeknek egy időszakos negatív személyiségformáló ereje lehet. Ezt Önök egyrészt nagyon jól kezelik, másrészt mosolyt is tudnak csalni a páciensek arcára. Köszönöm a munkájukat!”

Kérjük, ossza meg cikkünket, hogy ismerősei is hozzáférhessenek!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 04. 07. 17:52 (Utolsó frissítés: 2017. 05. 09. 08:34)