Blog: Intim hangok

Mindig is hangos voltam szex közben, de egy ideje már odalent is…. Először még elnevettük magunkat a férjemmel, de aztán egyre zavaróbb lett. Ráadásul mintha nem is éreztem volna ugyanazt szeretkezés közben, mint korábban, mintha a páromnak nem lett volna elég jó.

A hüvelyi szülések és a kor az egész testünkre hatással van. Mivel egyre kevesebb kollagén termelődik testünkben, a hüvely fala veszít a vastagságából és rugalmasságából, úgymond kitágul és szex közben levegő kerül bele, ami hangosan távozik. Ez történt Andival is.
- Valami nem stimmelt nálam az utóbbi időben. Már korábban is úgy éreztem, nem annyira jó a szex, mint régen, de egy ideig nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, azt hittem, csupán átmeneti állapotról van szó. De csak rosszabb lett, ráadásul észrevettem, hogy a férjem sem veti bele magát olyan nagy hévvel a szerelmeskedésbe, mint korábban. Amikor ezt pironkodva megemlítettem neki, bevallotta, hogy tényleg tovább tart neki eljutni a csúcsra. Kiderült, hogy neki sem az igazi az élmény egy ideje, ráadásul én is egyre feszültebb lettem a hangoktól, amelyek a hüvelyemből jöttek szex közben. Azt tudom, hogy egy-egy pozitúra változtatásnál megesik, hogy egy kis levegő is bekerül, ami ki is jön, de nálunk ez már minden alkalommal előjött, nem is egyszer. A barátnőim szerint nincs ezzel baj, legfeljebb kevesebbet bújok össze majd a férjemmel! Jó, értem én, hogy szültem két gyereket és 45 is elmúltam, de azért még nem kell lehúznom a rolót! Ráadásul kifejezetten örülök annak, hogy 25 év után is ugyanúgy kíván, mint korábban, úgyhogy erről nem szeretnék lemondani.  – mondta Andi, aki minden optimizmusa ellenére egyre frusztráltabb lett a hangoktól.


Rávett, hogy menjek orvoshoz

– Hiába adtam a lazát, a férjem megjegyezte, hogy egyre ritkulnak az együttléteink. Ez így is volt, mert azért engem zavartak a hangok, amik a hüvelyemből jöttek. Igazából szégyelltem magam miattuk. A párom azonban azt mondta, hogy ez hülyeség, egyáltalán nincs miért szégyenkeznem, csak nézessük meg egy dokival, hogy mi lehet a baj oka. A nőgyógyászom azt mondta, hogy ez tényleg a szülés és a kor velejárója, a hüvelyem fala már nem olyan feszes, mint korábban, ezzel nem nagyon lehet mit csinálni. Azt hiszem, ez a mondat volt az, amire igazán felkaptam a fejem, hiszen nem vagyok olyan öreg, hogy ebbe bármennyire is bele kelljen nyugodnom. Miután hazaértem és elmondtam a férjemnek, mit mondott az orvos, leültem a számítógép elé és beírtam a keresőbe a tüneteimet. Rengeteg információt találtam a neten, de az egyik különösen megfogott, ez pedig az intimlézer terápia volt. A kozmetikusomnál az arcomat már kezelték lézerrel, nagyon hatékony volt az öregedés jelei ellen. Arra gondoltam, hogy ha ott hat, jó hatással lehet máshol is, így azonnal bejelentkeztem. Egy alapos kivizsgálás után az orvos örömmel közölte, hogy semmi akadálya annak, hogy elkezdjék a kezelésemet. Az első alkalom picit fura volt, kis melegséget éreztem a terápia közben, de nem volt fájdalmas. Bevallom, alig tudtuk kivárni az egy hetet, amit a doki előírt, de utána bizony élesben teszteltük le a férjemmel az eredményt, és sokkal jobb volt. A megfelelő eredmény érdekében még egy kezelésen vettem részt és bátran állíthatom, hogy ég és föld a különbség az egy évvel ezelőttihez képest. A párom szerint olyan vagyok lent, mint 25 évesen. Azt hiszem, ennél szebb bók nem is kell! – nevetett fel Andi.

Kérjük, ossza meg cikkünket, hogy ismerősei számára is elérhető legyen!

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2018. 01. 23. 11:54 (Utolsó frissítés: 2021. 01. 28. 15:21)