Blog: Intimlézer kezelés - megoldás számos nőgyógyászati problémára

Fotona Intimlézer kezelésekVisszatérő fertőzések? Szülést követő hüvelytágasság? Inkontinencia? Az intimlézer megoldást nyújthat számos nőgyógyászati probléma esetén. Cikkünkben eláruljuk, hogy mit is jelent pontosan az intimlézer kezelés. Továbbá arra is kitérünk, hogy mi történik a kezelés előtt és közben.
 
Az intimlézer kezeléstől sokan tartanak, ám nincs miért. Teljesen biztonságos és fájdalommentes az eljárás, hiszen a felületi hámréteg károsítása nélkül éri el a kívánt eredményt. Nem kerül sor vágásokra, illetve altatásra. Mindemellett pedig gyorsan és egyszerűen elvégezhetőek ezek a kezelések.
 
Fontos megemlíteni, hogy az országban különféle lézergépekkel végeznek kezeléseket. Mivel a különféle lézergépek más-más technológiával működnek, eltérő eredményeket produkálnak. Szóval nemcsak az orvosi centrumok árait érdemes összehasonlítani a választás során, hanem a kezelés során alkalmazott technológiákat is. Érdemes olyan kezelést választani, mely során a legmodernebb, csúcstechnológiás gép, a Fotona intimlézer segítségével történik az eljárás.
 

Miből áll az intimlézer kezelés előtti konzultáció?

 
Az intimlézer kezelést konzultáció előzi meg. Ezen a vizsgálaton derül ki, hogy a páciensnél elvégezhető-e a lézeres kezelés, továbbá az is, hogy milyen eredmények érhetőek el a segítségével. Mindemellett pedig itt kerül sor a kizáró tényezőkről és az ellenjavallatokról szóló tájékoztatásra.
 
A konzultáció során elvégzett nőgyógyászati vizsgálat során ultrahangos és tapintásos vizsgálatra is sor kerül. Továbbá a méhnyakrákszűréshez feltétlenül szükséges mintavételre is, ha nem rendelkezik fél éven belül készült lelettel a páciens.
 
Mindemellett a konzultáció során további tájékoztatást is nyújt az orvos az intimlézer kezeléssel kapcsolatban. Részletezi, hogy pontosan mi történik majd a kezelés során, hogyan zajlik a fájdalomcsillapítás és megválaszol minden felmerülő kérdést.
 

Milyen lépésekből áll az intimlézer kezelés?

 
Az intimlézer kezelésre a nőgyógyászati vizsgálóágyon kerül sor és mindössze 20-25 percet vesz igénybe. A kezelés helyi érzéstelenítéssel kezdődik. Ennek köszönhetően fájdalomra, kellemetlen érzésre egyáltalán nem kell számítania a páciensnek, csupán némi meleget érezhet a kezelés helyén.
 
Miután megbizonyosodott az orvos az érzéstelenítés eredményességéről, bevezetésre kerül a kezelőfej a hüvelybe. Mivel ez egy rendkívül kíméletes eljárás, nem kell számolni lábadozási idővel, vérzéssel vagy fájdalommal.
 
Az intimlézer kezelést követően a páciens visszatérhet a napi tevékenységéhez, és egy héttel később akár nemi életet is élhet. Egyénenként eltér, hogy mennyi kezelés szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Az viszont minden esetben érvényes, hogy két kezelés között 4-6 hétnek el kell telnie.
 

Intimlézer kezelés, a műtétmentes megoldás

 
Az intim egészséget és szépséget érintő problémák számos nő életét megkeserítik. Legyen szó szülés utáni regenerációról, inkontinenciáról, hüvelyszárazságról, süllyedéses panaszokról, az intimlézer kezelés megoldja a problémát.
 
Az orvosi centrum kiválasztásakor nemcsak az a fontos, hogy olyan kezelőhelyre essen a választás, ahol Fotona intimlézert használnak, hanem az is, hogy speciális jártassággal rendelkező orvosok végezzék a kezelést.
 
Mindemellett egy ilyen beavatkozás során az is fontos, hogy barátságos és modern rendelőben kerüljön sor a kezelésre. Mindez együttesen eredményezi a páciens számára legideálisabb és legjobb eredményt adó intimlézer kezelést.
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2021. 02. 22. 16:28 (Utolsó frissítés: 2021. 02. 22. 16:28)