Blog: Kiderült a titok! Ez az igazi szépség alapja!

Sokan a sminket, mások a jó frizurát vagy épp a divatos ruhákat tartják a vonzó külső kiinduló pontjának. Az igazság azonban az, hogy a szépség a tiszta bőrnél kezdődik. Ezt pedig nem is nehéz elérni, csak a megfelelő terméket kell hozzá használni!
 
Az arctisztítás a szépségápolás alfája és omegája, hiszen csak a tiszta bőr képes felvenni a bőrápoló hatóanyagokat. Ha nem távolítjuk el minden nap a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat, pattanások jelenhetnek meg bőrünkön és korábban érzékelhetőek az öregedés jelei is.

Bio összetevők és orvosi hatékonyság jellemzik az Image Skincare Ormedic termékcsaládját, melynek géles arctisztítója, a Balancing Facial Cleanser a bio zöld tea és a kamilla, valamint az aloe vera hatóanyagaival távolítja el a sminket és a szennyeződéseket az arc, a nyak és a dekoltázs bőréről. A további, hozzáadott gyógynövények – fekete nadálytő, körömvirág, árnika – és a zabkivonat harmonikus keveréke gyulladáscsökkentő hatású és fontos esszenciális tápanyagokat juttat a bőrbe, mely ezáltal visszanyeri természetes egyensúlyát, PH értékét. Nem tartalmaz parfümöt vagy más hozzáadott illatanyagokat, mégis kifinomult, kissé édeskés illata van a benne található gyógynövények illóolajaitól.

Használata egészen egyszerű, egy keveset masszírozzunk egy percen át a nedves arcbőrbe, majd öblítsük le hideg vízzel. Ezzel nemcsak megtisztult a bőr, de a hideg hatására fel is élénkül mikrokeringése, összehúzódnak a pórusok és reggel még az ébredésben is segít!
 
Image Skincare Ormedic
balancing facial cleanser
Valamennyi bőrtípusra

Bio lemosó, mely eltávolítja a sminket és a zsírt, kiegyenlíti a bőr pH-t, tonik használatát szükségtelenné teszi. Harmonizáló bio kamilla, zöld tea és zabhéj keverék esszenciális tápanyagokat juttat az érzékeny, egyensúlyát vesztett, kezelésen átesett, irritált bőrbe és visszaállítja egyensúlyát. A bőr puha, hidratált és tiszta lesz.
Parabénmentes.

Fogyasztói ára: 9.800,- Ft
 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2018. 06. 07. 17:27 (Utolsó frissítés: 2018. 06. 07. 17:43)