Fokozott izzadás injekciós kezelése

Izzadásgátlás injekciós kezeléssel

A fokozott izzadás sok ember mindennapjait keseríti meg. Különösen gyakori jelenség ez a tinédzserek körében is, de felnőtteknél is előfordul. Akiket érint ez a probléma, tudják, hogy szégyenérzettel, önértékelési zavarokkal is társulhat.
Ne hagyja, hogy az izzadás tönkretegye a mindennapi közérzetét. Forduljon hozzánk bizalommal, és mi kíméletes módon segítünk a megoldásban.


Hogyan történik az izzadás kezelése injekcióval?

Az orvos az izzadásgátló anyagot egy vékony tű segítségével juttatja az érintett bőrfelületbe (hónalj). Ez kb. 15 viszonylag fájdalommentes apró szúrást jelent. Ha a beteg ennek ellenére fájdalomcsillapítást kér, akkor helyi érzéstelenítésben végezzük a beavatkozást, ami kb. fél óráig tart.
A beavatkozás hatására a verejtéktermelődés hosszú hónapokra lecsökken. Mellékhatások csak nagyon ritkán fordulnak elő.
Javasoljuk, hogy a kezelést követő néhány hétben az intenzív sportolást függessze fel. Egyéb – a mindennapi életet befolyásoló – korlátozásra nincs szükség.


Milyen eredménnyel jár a kezelés?

A kezelés után néhány nappal már érezhető az izzadás mértékének csökkenése, és kb. egy hét után már a maximális hatást (80-90%-kal kevesebb izzadás) élvezhetjük. A hónalj kezelése esetében kb. 8-10 hónapig lesz a páciens tünetmentes. Ez után a beavatkozást ajánlatos megismételni.
Ha Ön is szenved a fokozott izzadás okozta kellemetlen tünetektől, jöjjön el a centrumunkba az izzadás kezelésére, hogy megtapasztalhassa az életminőségében beálló hatalmas változást.
 
Kérjen időpontot online felületünkön keresztül és visszahívjuk!
 
Várja önt:
Dr. Doleviczényi Zoltán
Dr. Doleviczényi Zoltán