Férfimeddőség

A férfimeddőség kezelése és kivizsgálása
 

A férfimeddőség kezelése és kivizsgálás - a mai korszerű diagnosztikai és terápiás eljárások mellett - már jóval eredményesebb, igy nem kell, hogy ijesztőnek és megoldhatatlannak tűnjön az érintettek számára.

A férfimeddőségnek számos oka lehet. Ezek jelentős része kezelhető, és a nemzőképesség javítható. Alapos orvosi kivizsgálásra van szükség ahhoz, hogy megbizonyosodjunk róla:

  • Ön nemzőképes-e,
  • ha jelenleg nem, akkor mi lehet ennek az oka,
  • helyreállítható-e a nemzőképessége és milyen módszerekkel,
  • lehetséges-e mesterséges megtermékenyítési eljárások alkalmazása

Abban az esetben, ha egy leendő édesanyánál többszöri vetélés fordult már elő, akkor hasonlóképpen fontos a leendő édesapa kivizsgálása is.

A Belvárosi Orvosi Centrum elismert és tapasztalt szakemberekkel, valamint a legkorszerűbb diagnosztikai háttérrel várja Önt. Andrológus szakorvosainknak átfogó képe van minden olyan betegségről, amely befolyásolhatja a nemzőképességet, így minden körülményt mérlegelni tudnak az állapot felmérése és kezelése során, alkalmazván a legfrissebb európai szakmai irányelveket.

Egyeztessen időpontot konzultációra vagy kivizsgálásra, ha kétségei vannak. 


A nemzőképesség vizsgálatának menete:

A nemzőképesség megítélésének fontos része a spermiumok vizsgálata, ezért a vizsgálat két lépcsőben történik:

  • Először mintaadásra adunk időpontot hogy el tudjuk végezni az ondó vizsgálatát. További részletek >>
  • Ezt követi a konzultáció, mely során az orvos kikérdezi Önt az előzményekről, további vizsgálatokat végez és javasol, valamint megbeszéli Önnel az ajánlott kezelést.

(Önnek lehetősége van arra, hogy a spermaleletet konzultáció nélkül átvegye, ekkor csak a spermavizsgálat díját kell megfizetnie.)

A problémák megoldásában fontos szerepet játszhat az időtényező, ezért ne halogassa a vizsgálatot! Minél hamarabb feltárjuk a betegség okait, annál gyorsabb és hatékonyabb kezelést javasolhatunk Önnek. Jelentkezzen be minél előbb meddőségi vizsgálatra a Belvárosi Orvosi Centrum andrológiai szakrendelésére!

Várja önt:
Dr. Kopa Zsolt
Dr. Kopa Zsolt
Dr. Szabó Ferenc
Dr. Szabó Ferenc