Felső szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika akár már fiatalabb korban szükséges lehet, mert már ekkor túltengővé válhat a felső szemhéj területén lévő bőr. Továbbá a szemhéjon jelentkeznek az öregedés első jelei, a bőr megereszkedik, megnyúlik. Ennek hatására a tekintet fáradtá, szomorúvá válik. Súlyosabb estekben akár a szempillákra is ráülhet a szemhéj, így a túltengő bőr súlya akár a szemnyitását is nehezítheti.

Kattintson ide és nézze meg kisfilmünket a különböző fejen végzett plasztikai beavatkozásokról!


Hogyan történik a felső szemhéjplasztika?

A felső szemhéjplasztikát megelőzően egy konzultációra van szükség a beavatkozást végző orvossal. A konzultáció alkalmával megbeszélésre kerülnek a páciens elképzelései, illetve az orvos tájékoztatást ad a beavatkozás menetét illetően és elmondja, hogy milyen technikával éri el a kívánt eredményt.
A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik és kb. 1 órát vesz igénybe.
Amennyiben a felső szemhéj bőre megnövekedett, a felső szemhéjból kimetszéssel eltávolítható a felesleges bőrszövet.  A végleges állapotot a sebész varrattal rögzíti, mely 1 hét után távolítható el. A műtétet követően a felső szemhéjon és a szem körül kisebb bevérzések előfordulhatnak. Ezek 2-3 hét alatt szívódnak fel, mellyel számolnia kell a páciensnek a beavatkozás vállalásakor. A műtét után 3-4 hétig kíméletes életmódot kell folytatni, illetve erős fény esetén napszemüveg viselése javasolt.
A szemhéjplasztika hegei általában nem láthatóak, de természetesen a műtét előtti konzultáción arra is kitérünk, hogy van –e hegesedést befolyásoló tényező az Ön esetében.

Kérjen időpontot Ön is Dr. Doleviczényi Zoltánhoz és szabaduljon meg a megereszkedett szemhéj okozta frusztrációtól!

Várja önt:
Dr. Doleviczényi Zoltán
Dr. Doleviczényi Zoltán