Felső szemhéjplasztika

Felső szemhéjplasztika akár már fiatalabb korban szükséges lehet, Felső szemhéjplasztikamert már ekkor túltengővé válhat a felső szemhéj területén lévő bőr. Továbbá a szemhéjon jelentkeznek az öregedés első jelei, a bőr megereszkedik, megnyúlik. Ennek hatására a tekintet fáradttá, szomorúvá válik. Súlyosabb esetekben akár a szempillákra is ráülhet a szemhéj, így a túltengő bőr súlya akár a szemnyitását is nehezítheti.

 

Hogyan történik a felső szemhéjplasztika?

A felső szemhéjplasztikát megelőzően egy konzultációra van szükség a beavatkozást végző orvossal. A konzultáció alkalmával megbeszélésre kerülnek a páciens elképzelései, illetve az orvos tájékoztatást ad a beavatkozás menetét illetően és elmondja, hogy milyen technikával éri el a kívánt eredményt.
A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik és kb. 1 órát vesz igénybe.
Amennyiben a felső szemhéj bőre megnövekedett, a felső szemhéjból kimetszéssel eltávolítható a felesleges bőrszövet.  A végleges állapotot a sebész varrattal rögzíti, mely 1 hét után távolítható el. A műtétet követően a felső szemhéjon és a szem körül kisebb bevérzések előfordulhatnak. Ezek 2-3 hét alatt szívódnak fel, mellyel számolnia kell a páciensnek a beavatkozás vállalásakor. A műtét után 3-4 hétig kíméletes életmódot kell folytatni, illetve erős fény esetén napszemüveg viselése javasolt.
A szemhéjplasztika hegei általában nem láthatóak, de természetesen a műtét előtti konzultáción arra is kitérünk, hogy van –e hegesedést befolyásoló tényező az Ön esetében.


Pácienseink véleménye

,,Doktor Úr! Nem győzök elég hálás lenni! Még ezt a véleményt is fülig érő szájjal írom. A műtéttel elért magabiztosságom mind a munkámban, mind a magánéletemben sikerre visz. Még egyszer nagyon köszönöm!" (Barbara,38)
 
,,Éveken át én is csak bolondítottam magam, hogy a ráncaim teljesen természetesek, ezzel együtt kell élni. Végül, amikor már a látásomban korlátozott a szemhéjam, akkor döntöttem a plasztika mellett. Ezek után már csak egy dolgot bánok, hogy nem hamarabb szántam rá magam!" (Margit, 52)
 
,,A csapból is folyik, hogy tanuljunk meg együtt élni magunkkal, hibáinkkal, és attól leszünk igazán boldogok. Hát engem a műtét tett igazán boldoggá, magabiztossá! Fantasztikus érzés, hogy "felnyitották" a szememet!" (Lilla, 36)
 
,,A Doktor Úr minden mozzanata magabiztosságot sugárzott már a konzultáció alkalmával is, így egy percig nem volt kérdés, hogy belevágok!  A döntésem csak megerősítést nyer minden pillanatban, amikor a tükörbe nézek, vagy kilépek az utcára." (Erzsébet, 62)
 
,,Nem csak esztétikailag segített rajtam a szemhéjplasztika, de segítségével a nőiességemet is újra élhetem. Ez a kis döntés nagy csodát tartogatott számomra. Nagyon köszönöm, Doktor Úr!" (Mónika, 42)
 
,,Nagyon örülök, hogy a feleségem nem nyugodott bele, hogy a lógó szemhéjam korlátoz a mindennapjaimban. A műtét óta a lányainkat is szívesebben engedi el velem, magabiztosabban közlekedem." (Sándor, 50)
 
,,Egy csoda! Tizenévnyi szoláriumozás fájó eredményeképp kialakult megereszkedett szemhéjamat 1 óra alatt rendbe tették! Bár minden ilyen egyszerűen visszafordítható lehetne! "(Adrienn, 35)

Kérjen időpontot Ön is Dr. Doleviczényi Zoltánhoz és szabaduljon meg a megereszkedett szemhéj okozta frusztrációtól!


A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Létrehozva: 2017. 06. 21. 15:15 (Utolsó frissítés: 2018. 10. 18. 15:46)

Várja önt:
Dr. Doleviczényi Zoltán
Dr. Doleviczényi Zoltán