Blog: Dr. Várkonyi Viktória lett a BOC ,,Év Orvosa 2016 díj nyertese

Már alapjaiban véve megtiszteltetés, hogy a BOC orvosai között tudhatjuk Várkonyi Tanárnőt, aki hosszú évekig a Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika, STD centrumának vezetője volt. A Tanárnő óriási venerológiai tudásával nemcsak a páciensek számára nyújtott és nyújt segítséget, hanem részt vett több generációnyi bőr- és nemi gyógyász szakorvos képzésében is.
Dr. Várkonyi Viktória a legnagyobb tapasztalattal rendelkező nemi gyógyászunk, emellett pedig a legaktívabb, legmunkabíróbb orvosunk is, hiszen a hét minden napján tart rendelést centrumunkban. A rendelések számán túl pácienseink is mindig elismerően nyilatkoznak Tanárnő munkásságáról, szakértelméről és kedvességéről. Nem csupán a páciensek, de a kollégák is elismeréssel adóznak Tanárnő segítőkészsége és szakértelme előtt.
Tanárnő minden újításra vevő, mindig kész új ismereteket elsajátítani. Ezt abból is láthatjuk, hogy Ő tanulta meg elsőként, orvosaink közt, a lézeres kezelések mikéntjét.
BOC-ban végzett munkája mellett, Dr. Várkonyi Viktória a Magyar STI Társaság elnöke is. A Társaság elnökeként évente megszervezi a Társaság Nagygyűlését, ezen felül pedig 2016-ban az ő munkájának gyümölcse volt a külföldi kollégák által is elismert, nagysikerű, nemzetközi konferencia (IUSTI) is.
Ezúton is köszönjük Tanárnő munkásságát!
 
Páciensünk írta:
„Dr. Várkonyi Viktória munkája és személyisége is kiemelkedő, bátran megnyílik neki a páciens és minden kérdést meghallgat, melyre rövid és lényegre törő választ ad, maximálisan érthetően. Türelmes, együttműködő, egy igazi kincs az Önök rendelőjében. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek, maximálisan elégedett voltam s vagyok vele.”

 

A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2017. 01. 31. 15:39 (Utolsó frissítés: 2017. 04. 10. 12:27)