Cog emelőszálas arclifting fogazott bioszálakkal

Mi a cog szálas arcfeszesítés és lifting?

A cog szálak vagyis fogazott bioszálak hasonló elven működnek, mint a vékony szálas arcfeszesítés, de jóval vastagabbak és erőteljesen fogazottak. Ezeket a szálakat az arc bőre alatt elhelyezkedő izmos-kötőszövetes rétegbe helyezzük be, így nagyobb mértékű emelést tudunk vele elérni mint a vékony szálakkal. A cog szálak amellett, hogy megemelik a szöveteket, serkentik a kollagén rostok termelődését, és javítják a terület vérellátását, így fiatalítják a bőrt.
A cog szálas arcfeszesítést az arcon és a nyakon lehet alkalmazni. A kezelés hatása több, akár 6-7 évig is kitarthat.
 
A cog szálak széles választékának köszönhetően (vastagság, fogazottság formája, hosszúsága stb) egyre látványosabb eredmények érhetőek el ezzel a kezeléssel. A cog szálas kezelést követően azonnal látható a lifting (emelő) hatás, mivel a szálakon lévő fogak a szövetekbe kapaszkodva rögzítik a szállal a megemelendő szöveteket.
A cog szálas arcfeszesítő kezelés végleges hatása a kollagénszintézis és keringésjavítás révén hónapok múlva alakul ki, és így a végeredmény sokkal látványosabb lesz, mint az azonnali hatás.
 

Hogyan történik a cog szálas lifting kezelés?

 
A konzultációt követően a páciens állapotának megfelelően kiválasztott számú és méretű cog szálat egy vékony kanül segítségével bejuttatjuk a bőr mély rétegébe úgy, hogy a horgocskák a szövetekbe kapaszkodva megemeljék a kívánt irányba a szöveteket. Ezután a szálakat a megfelelő pozícióban rögzítjük. A beavatkozás csekély fájdalommal jár.
 

Miért válassza a cog emelőszálas arc liftinget?

 
A cogszálas lifting kétségtelen előnye, hogy belülről stimulálja a bőr és a szövetek regenerációját. Az emelő hatás már a kezelést követően azonnal látható, viszont a kezelés hosszabb távon fejti ki az igazán látványos hatását.
Ha plasztikai műtét nélkül szeretné hosszan megőrizni arca fiatalságát, akkor a COG szálas arckezelést érdemes választania!
 

Jelentkezzen be konzultációra Dr. Képíró László esztétikai bőrgyógyászunkhoz!

Időpontfoglalás:

email: info@boc.hu

telefon: 06 30 870 7427, 06 30 372 6832

Az esztétikai kezeléseink árai itt érhetőek el.


A weboldalon közölt információk nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, látogasson el orvoshoz!

Az oldalon található tartalmak hitelességéért a Belvárosi Orvosi Centrum igazgató főorvosa, Dr. Tisza Tímea felel.

Létrehozva: 2021. 07. 05. 15:22 (Utolsó frissítés: 2021. 11. 12. 16:22)

Kapcsolódó tartalmak
Frakcionált lézerkezelés
Frakcionált lézerkezelés
LipLase™ - Ajakdúsítás lézerrel
LipLase™ - Ajakdúsítás lézerrel
Szemkörnyéki bőr feszesítése lézerrel
Szemkörnyéki bőr feszesítése lézerrel